SANCONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : SANCONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.846.525

Publication

31/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn bijeengekomen:

De Heer KEIJZER Olav Pieter geboren op 15 februari 1979, gehuisvest te 1701 Itterbeek, Jachthofweg 15. Voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot, hierna  de beherende vennoot genoemd,

Is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming  Sanconsult en onder de volgende voorwaarden

1. Benaming

De vennootschap neemt de benaming  Sanconsult aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding  gewone commanditaire vennootschap of door de initialen  Comm.V. door de aanduiding van het ondernemingsnummer.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland de handelsbemiddeling in sanitaire artikelen waaronder ook laboratoriumkraanwerk, nood- en oogdouches; handelsbemiddeling in machines voor de bouwnijverheid, handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik van verwarmingsinstallaties en handelsbemiddeling in waterbehandeling- en waterbeheersystemen.

In het jaar tweeduizend veertien Op 10 januari

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1701 Itterbeek, Jachthofweg 15.

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 10/01/2014

De Heer KEIJZER Pieter Marie geboren op 7 januari 1952, gehuisvest te 1701 Itterbeek, Jachthofweg 15, hierna de  stille vennoot genoemd

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

De vennootschap mag salons, tentoonstellingen, vakbeurzen, congressen en seminaries organiseren.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Sanconsult

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jachthofweg 15

*14301110*

Luik B

0544846525

België

1701

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Dilbeek (Itterbeek)

Griffie

Neergelegd

29-01-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap mag alle onroerende goederen verwerven, verkopen, verhuren, huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het verwerven of beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarnaast heeft de gewone commanditaire vennootschap alsook tot doel het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen; consulting op het gebied van beheer, management, sales- en marketingmanagement; het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt; het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut; het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs; de verwerving en de uitbating van brevetten en licenties; tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; de verhuring van installatie, uitrusting en materieel. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van 1.500 Euro en is volgestort.

Het is vertegenwoordigd door 15 aandelen.

6. Beheer

Het beheer wordt uitgeoefend door Keijzer Olav Pieter voornoemd. Dit beheer kan worden uitgeoefend met een

onbezoldigd mandaat.

7. Rekeningen en verdeling van de winst

Elk jaar wordt op 31 december (voor de eerste maal op 31 december 2014) een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassing op de rekeningen van de vennootschappen.

De winst zal worden verdeeld onder de vennoten volgens hun respectief aandelenbezit of kan worden gereserveerd in de vennootschap.

8. Begin en einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf heden en zal afsluiten op 31 december 2014.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

Keijzer Pieter Marie: 14 aandelen

Keijzer Olav Pieter : 1 aandeel

9. Algemene vergadering

De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand mei. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

10. Overlijden

Onder voorbehoud van toepassing van de bepalingen beoogd in artikel 208 van de Vennootschappenwet geeft

het overlijden van een van de vennoten geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap, doch tot

vervanging van de overleden vennoot met eenstemmige goedkeuring vanwege alle vennoten.

Hetzelfde geldt in geval van onbekwaamheid of verhindering om welke reden ook.

De erfgenamen van de overledene kunnen niet de zegels laten aanbrengen noch overgaan tot een gerechtelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

boedelbeschrijving, noch op enige wijze de werking van de vennootschap in de weg staan. Zij hebben slechts recht op het opvorderen van het gedeelte dat hun rechtsvoorganger blijkens de recentste balans in de vennootschap toekomt.

11. Overdracht van de aandelen

Geen enkele vennoot kan zijn rechten in deze vennootschap afstaan of overdragen, hetzij geheel of ten dele, zonder de toestemming van zijn medevennoten en mits het naleven van de bepalingen voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

12. Ontbinding en vereffening

Buiten de mogelijkheid van de gerechtelijke ontbinding voltrokken overeenkomstig de Vennootschappenwet, kunnen de ontbinding en de vereffening van de vennootschap worden toegestaan op verzoek van een vennoot, indien de winst voor aftrek van belasting binnen de twee jaar volgens de jaarbalans opgesteld overeenkomstig artikel 7 hierboven, niet de som van 1.500 (duizend vijfhonderd) Euro bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

13. Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of in overeenstemming met de principes tot uitdrukking gebracht in de Vennootschappenwet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Gedaan te Itterbeek in vier exemplaren, waarvan twee exemplaren bestemd voor de respectievelijke ondergetekenden.

Keijzer Pieter Marie Keijzer Olav Pieter

Stille Vennoot Beherende Vennoot

Coordonnées
SANCONSULT

Adresse
JACHTHOFWEG 15 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande