SAPOS

Société en commandite simple


Dénomination : SAPOS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.299.572

Publication

09/10/2014
ÿþ Map 2.1

:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou

aan t

Belgh Staats

neergelegdlontvangen op

.ter.gftttle -

rechtbank van koophandel`Bi=issei--

3 0 SEP. 2014

Griffie

an de Nederlandstalige

IIIIIMM111111111

Ondernemingsnr : 0834.299.572 Benaming

(voluit) : SAPOS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Drielindenbaan 72 bus 3 te 1785 Merchtem

Onderwerp akte Ontbinding-Sluiting vereffening van de vennootschap

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders op 24 september 2014 blijkti dat:

-Dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans duizend euro (1.000,00- EUR), bedraagt, vertegenwoordigd door tien (100) aandelen met een nominale waarde van elk honderd euro (10,00-EUR)

-Dat aile aandelen van de vennootschap op onderhavige vergadering op geldige wijze vertegenwoordigd zijn en dat de zaakvoerder tijdig op onderhavige vergadering is uitgenodigd, Er is geen commissaris;

-Dat elk aandeel recht geeft op één stem;

-Dat de vergadering van heden dus regelmatig is samengesteld en dat zij geldig kan beraadslagen en besluiten over aile punten van de agenda zonder dat het bewijs van regelmatige bijeenroeping moet worden; overgelegd.

De voorzitter zet de redenen uiteen voor de vervroegde ontbinding van de vennootschap, Dewelke de aansprakelijkheid van de zaakvoerder betreft. De zaakvoerder is in onderhandeling i.v.m. de overnamen van. een reeds gekend bestaand apotheek. Voor de risico's dat hiermee verboden zijn en het onderhandelen met: diverse financiële instellingen verkiest hij om een vennootschapsvorm aan te nemen, die zijn aansprakelijkheid" in zekere mate beperkt. Hij heeft hiertoe dan ook de vennootschap SapoS BVBA opgericht per 25 september' 2014.

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva, afgesloten op 24 september; tweeduizend veertien en van het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 24 september tweeduizend: veertien, die worden ter tafel voorgelegd.

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden, zodat zij alleen voor haar vereffening` bestaat.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders.

De algemene vergadering neemt kennis van de staat per vierentwintig september tweeduizend veertien. Na onderzoek keurt de vergadering éénparig deze staat goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van één april tweeduizend veertien tot en met heden.

De vergadering stelt vast dat alle schulden van de vennootschap, welke blijken uit de staat van 24 september 2014, zullen vereffend worden door toedoen van de huidige zaakvoerder.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De vergadering, beslist, gezien aile aandeelhouders aanwezig zijn, met éénparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per vierentwintig september 2014 , blijkt dat er geen andere schulden zijn dan deze waarvan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

v

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

sprake hiervoor, en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.



Na kennis te hebben genomen van voornoemde informatie, besluit de vergadering:

-De rekeningen van vereffeningen goed te keuren;

-Tot vaststelling van de definitieve sluiting van de vereffening;

-Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf

jaar zullen worden bewaard op volgend adres: 1785 Merchtem, Drielindenbaan 72

Tegelijk neergelegd: PV dd 24.09.2014

Deze verschillende punten werden per afzonderlijke stemming voor elk punt, met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Merchtem, 24 september 2014

Schepens Steven

Zaakvoerder - Beherende vennoot



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011
ÿþVo

beho

aan

Belg

Staak;

Mod 2.1

Lut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

o 7 MAR. 2011

BRUSSEL

Griffie

m

" 11041610"



Ondernemingsnr : 3t S

Benaming

(voluit) : SapoS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Drielindenbaan 72 bus 3

1785 Merchtem

Onderwerp akte : Oprichting Comm.V.

In het jaartweeduizend elf, op 21 februari te Merchtem,

Zijn verschenen als oprichters:

1.De heer Schepens Steven, geboren op 21 mei 1975 te Oudenaarde met N.N. 75.05.21-227.74 en wonende te 1785 Mechtem, Drielindenbaan 72 bus 3

Voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot, hierna "de beherende vennoot";

En

2.De heer Schepens Albert, geboren op 25 maart 1948 te Forchies-la-marche met N.N. 48.03.25-137.45

en wonende te 9700 Oudenaarde (Welden), Schuisplanklos 5

Hierna "Stille vennoot" genoemd.

Is een Gewone Commanditaire Vennootschap gevormd onder de benaming SapoS en onder de volgende voorwaarden.

Benaming

De vennootschap neemt de benaming "SapoS" aan in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de initialen "Comm.V." door de aanduiding van het ondememingsnummer.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Mechtem, Drielindenbaan 72 bus 3, in het gerechtelijke arrondissement Brussel.

De maatschappelijke zetel van de Gewone Commanditaire Vennootschap kan worden verplaatst bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, en kan zowel binnen- als buitenland worden ondergebracht mits publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel in België en In het buitenland:

-het uitbaten, houden en verzorgen van één of meerdere apotheken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

-de uitoefening van de volledige praktijk van apotheker in naam van en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de regels van de plichtenleer qua uitoefening van het beroep als apotheker;

-de uitoefening van de praktijk van bandagist als erkent bandagist;

-het vervangen als apotheker in andere apotheken en het overnemen van week- en weekendwachten;

-de aankoop, verkoop, vervaardiging, bereiding, in- en export, conditionering en distributie in het klein van alle producten, die overeenkomstig wetten, voorschriften en gebruiken in de apotheek kunnen verkocht worden;

-het verstrekken van adviezen;

-aan- en verkoop van dieet- en cosmeticaproducten, thuiszorg- en verzorgingsmateriaal;

-de klein- en groothandel, de nijverheid en alle verhandelingen inzake producten en diensten in de gezondheidszorg waaronder chemische, farmaceutische, cosmetische en huishoudelijke producten, medische instrumenten en meetapparatuur, drogisterijartikelen, verplegingsartikelen, verbandstoffen, voedingsmiddelen, reukwaren, preparaten voor humaan en diergeneeskundig gebruik, toebehoren en alle gelijkaardige artikelen alsook grondstoffen voor alle industrieën onderwelke vorm ook.

-Het beheren (redactie en correctie) van verschillende dossiers i.v.m. registratie, prijsstelling, terugbetaling, farmaceutische productie en distributie voor de farmaceutische industrie. En dit voor humane geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en aanverwante producten.

-En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken;

-De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, verhuren, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren;

-De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap, onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan of verband houdt met het hare, of van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Duur

De vennootschap bestaat vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro. (duizend) euro en is volgestort als volgt

950,00 euro door de heer Schepens Steven en 50,00 euro door de heer Schepens Albert, op de BNP Paribas

FortisBank rekening 001-6353166-33 van SapoS Comm.V. in oprichting.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen die ieder één honderdste deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

95 aandelen voor de heer Schepens Steven

5 aandelen voor de heer Schepens Albert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Beheer

Het beheer wordt uitgeoefend door de zaakvoerder , onder voorbehoud van elke delegatie. zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Boekjaar

Het boekjaar van de Gewone Commanditaire Vennootschap begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk boekjaar, met uitzondering van het eerste boekjaar van de Gewone Commanditaire Vennootschap, dat begint op het ogenblik van de ondertekening van de onderhavige akte, en eindigt op 31 maart 2012.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één oktober tweeduizend en tien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Rekening en verdeling van de winst

Elk jaar wordt op 31 maart (voor de eerste maal op 31 maart 2012) een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassing op de rekeningen van de vennootschappen.

Op de winst van de vennootschap zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reserverfonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De winst zal worden verdeeld onder de vennoten volgens hun respectief aandelenbezit of kan worden gereserveerd in de vennootschap.

Algemene vergadering

De Algemene Vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap wordt elk jaar bijeengeroepen door de zaakvoerder of de meest gerede aandeelhouder.

Deze wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand september van elk kalenderjaar om 20.00 uur, waarbij de eerste Algemene Vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

De Algemene vergadering heeft de meeste volstrekte bevoegdheden binnen de Gewone Commanditaire Vennootschap.

Overlijden

Onder voorbehoud van toepassing van de bepalingen beoogd in artikel 208 van de Vennootschappenwet geeft het overlijden van een van de vennoten geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap, doch tot vervanging van de overleden vennoot met eenstemmige goedkeuring vanwege alle vennoten.

Hetzelfde geldt in geval van onbekwaamheid of verhindering om welke reden ook.

De erfgenamen van de overledene kunnen niet de zegels laten aanbrengen noch overgaan tot een gerechtelijke boedelbeschrijving, noch op enige wijze de werking van de vennootschap in de weg staan. Zij hebben slechts recht op het opvorderen van het gedeelte dat hun rechtsvoorganger blijkens de recentste balans in de vennootschap toekomt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Overdracht van de aandelen

Geen enkele vennoot kan zijn rechten in deze vennootschap afstaan of overdragen, hetzij geheel of ten dele, noch aan derden, noch aan medevennoten, zonder de toestemming van alle medevennoten en mits het naleven van de bepalingen voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt met algeheelheid van stemmen. De titel van vennoot komt toe aan elke vennoot.

Benoeming zaakvoerder

De heer schepens Steven voorgenoemd, word benoemd tot zaakvoerder van deze vennootschap voor

onbepaalde duur. Hij aanvaardt dit mandaat.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens aansluitende beslissing van de Algemene vergadering.

Toepassing van het algemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of in overeenstemming met de principes tot uitdrukking gebracht in de Vennootschapswet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Volmacht

Aan het boekhoudkantoor B & W Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te 9200 Oudegem (Dendermonde), Ouburg 39, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Benny Verwassen, Hollestraat 38, 9420 Aaigem (Erpe-Mere) en de heer Walter De Mesmaeker, Wijstraat 11, 9340 Lede, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen en de administratieve en boekhoudkundige opvolging van deze vennootschap te doen, ondermeer, bij het ondememingsloket, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij Kruispuntbank van ondernemingen; bij alle administratieve en fiscale diensten; bij de banken en financiële instellingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Zij heeft het recht derden in haar plaats te machtigen, ter uitvoering van activiteiten waarvoor zij werd gemachtigd.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

SCHEPENS STEVEN

(Beherend vennoot - zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAPOS

Adresse
DRIELINDENBAAN 72, BUS 3 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande