SASKIACTUARIS LOMMELEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SASKIACTUARIS LOMMELEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.882.652

Publication

25/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II i uM u Ainuiu u

" 11130098*

',=71"C-;"

g aue 'gai

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.882.652

Benaming

(voluit) : SASKIACTUARIS LOMMELEN

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Aardebergstraat 2F, 1800 VILVOORDE

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verlenging eerste boekjaar

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 juli 2011 dat met eenparigheid van stemmen :

- het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Marleen Van den Driessche wordt aanvaard. Haar ontslag geldt met terugwerkende kracht vanaf 20 april 2011.

- de heer Kristof Blockeel benoemt wordt als zaakvoerder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat start op, 31/07/2011.

- wordt beslist om het huidige boekjaar te verlengen tot 30/09/2012.

Kristof Blockeel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/05/2011
ÿþMo/ 2.1

Lez In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.101j1111°11111

2 9 APR f2011i

BRUSSEL

r , 4~~ SEL

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : Saskiactuaris Lommelen

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 1800 Vilvoorde, Aardebergstraat 2F

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Deel I: OPRICHTING  INBRENG IN GELD - VERKLARING

Heden, 20 april 2011 hebben ondergetekenden:

ElSaskia Lommelen, wonende te 1800 Vilvoorde, Streekbaan 199/Al2;

Q'Manleen Van Den Driessche wonende te 1853 Strombeek-Bever,

Sint-Amandsstraat 201

besloten een Vennootschap Onder Firma op te richten.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Vennootschap Onder Firma.

Haar naam luidt 'Saskiactuaris Lommelen.'.

Zij wordt gevestigd te 1800 Vilvoorde, Aardebergstraat 2F en begint op heden.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt achtduizend euro(8.000,00 EUR) en is verdeeld in 1.000 aandelen met een nominale waarde van acht euro(8,00EUR).

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

Inbreng in geld

Mevrouw Saskia Lommelen heeft ingetekend op 999 aandelen, die zij volledig heeft volgestort of een totaal van zevenduizend negenhonderd tweeënnegentig euro(7.992,00 EUR).

Mevrouw Marleen Van Den Driessche heeft ingetekend op 1 aandeel, die zij volledig heeft volgestort of een totaal van acht euro(8,00 EUR).

Ondergetekenden verklaren dat zij op de hoogte zijn van de artikelen 201, 203 en 204 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid van de vennoten in een Vennootschap Onder Firma.

Vervolgens stellen de oprichters de statuten vast als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deel Il - STATUTEN

Artikel 1: Rechtsvorm - benaming

De vennootschap is opgericht als een Vennootschap Onder Firma, haar naam luidt

'Saskiactuaris Lommelen '. Behoudens uitdrukkelijk afwijkende bepaling in deze statuten wordt de

vennootschap beheerst door de bepalingen van artikel 18 toten met 42 en artikel 201 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit met de gemeenschappelijke naam geschied is.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetei is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Aardebergstraat 2f

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1)Het geven van management, adviezen op gebied van actuariaat, marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle soorten ondernemingen, het nemen van minderheids- en/of meerderheids- participaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. Zij mag voorzien in de supervisie, beheren, raad geven en filialen controleren en vennootschappen beheren in de breedste zin van het woord.

2)Het afsluiten en het beheren van verzekeringen van alle aard in hoedanigheid van makelaar, vertegenwoordiger van verzekeringsmaatschappijen of bemiddelaar ten welke titel ook, met uitsluiting van alle verleningen van waarborg In hoedanigheid van verzekeraar in de eigenlijke zin van het woord;

3)Het optreden als tussenpersoon inzake leningen, kredietopeningen en financieringen, met of zonder hypothecaire of andere waarborgen;

4)Het optreden ais makelaar of tussenpersoon voor het aangaan van alle soorten spaarverrichtingen en beleggingen zowel in roerende als in onroerende goederen of waarden bij banken, spaarinstellingen of andere financiële instellingen, onverschillig hun statuut;

5)Het houden en uitbaten van een studie en consultatiebureau voor verzekerings-, spaar- en beleggingsaangelegenheden;

6)Alle onroerende verrichtingen onder meer het verkopen, aankopen, verkavelen, beheren, huren en verhuren, met inbegrip van de overname van handelsfondsen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoeder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen ventichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 5: Kapitaal - aandelen

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achtduizend euro(8.000,00 EUR).

Het is verdeeld in 1.000 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Aard van de aandelen  register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende kan van dat register inzage nemen.

De inschrijving in het register geldt als eigendomstitel.

Het register bevat:

1.De nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, evenals het getal van de hem toebehorende aandelen.

2.De gedane stortingen.

3.0e overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer(of hun gevolmachtigden), in geval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 7: Overdracht aandelen

Geen enkele vennoot mag gedurende de duur van de vennootschap zijn aandelen afstaan, aan wie ook, zonder uitdrukkelijke toestemming van zijn medevenno(o)t(en).

Bij overlijden van één van de vennoten hebben de overblijvende vennoten het voorrecht op diens aandelen. De erfgenamen van een overleden vennoot hebben enkel recht op de tegenwaarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatste jaarrekening opgesteld voor het overlijden. In afwijking van artikel 39, 3°van het Wetboek van Ve nnootschappen stelt overlijden bijgevolg geen einde aan de vennootschap.

Voorgaande regeling bij overlijden vindt tevens toepassing bij fysische of morele onbekwaamheid van één der vennoten, waarbij deze in de onmogelijkheid gesteld wordt zich met de zaken van de vennootschap bezig te houden, gedurende meer dan 6 maanden.

Artikel 8: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd

uitgeoefend. _

Artikel 9: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen, hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 11: Toezicht

Iedere vennoot heeft onbeperkt recht van inzage in de boekhouding van de vennootschap.

Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Zijn inzage- en controlebevoegdheden hebben betrekking op al de documenten van de vennootschap.

Artikel 12: Algemene vergadering

De gewone jaarlijkse vergadering van al de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om 16 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De vergadering komt samen op de maatschappelijke zetel of een andere plaats vernield in de oproeping.

De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief, die wordt verzonden, tenminstel5 dagen voor de vergadering, aan al de vennoten. De uitnodiging vermeldt de agenda.

Een buitengewone algemene vergadering kan door iedere vennoot belegd worden.

De jongste vennoot is voorzitter van de vergadering.

Artikel 13: Bevoegdheid van de algemene vergadering

De volgende beslissingen behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering:

a)Goedkeuring van de jaarrekening.

b)Bestemming en verdeling van de beschikbare winst.

e)Vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder.

d)Statutenwijziging.

e)Afzetting en benoeming van de zaakvoerder(s).

f)Ontbinding van de vennootschap.

g)Vermogensverdeling bij vereffening.

Artikel 14: Besluitvorming

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens ingeval de wet en/of de statuten een andere meerderheid bepalen, worden alle beslissingen van de algemene vergadering bij gewone meerderheid genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

Beslissingen over kosten en investeringen met een minimum bedrag van ¬ 250,00 moeten steeds met een meerderheid van 99% worden genomen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 15: Wijze van stemmen  Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot, houder van een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of `verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 16: Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 17: Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Op het einde van het boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsook een jaarrekening, die bestaat uit

een balans, een resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Artikel 18: Ontbinding

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding of ingeval van rechterlijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.

Artikel 39, 31 39, een 43 van het Wetboek van Ven nootschappen zijn niet van toepassing. Artikel 19: Vereffening en verdeling

In geval van ontbinding van de vennootschap zal er tot vereffening overgegaan worden door de zorgen van de vennoten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigt.

Artikel 19: Geschillen  bevoegdheid

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, haar zaakvoerders en vereffenaars met betrekking tot zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Deel Ill  SLOTBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op 20 april 2011 en eindigt op 30 september 2011.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart 2012.

Zaakvoerder ti ,

a

Worden benoemd tot zaakvoerder, zonder beperking van duur: -

-Mevrouw Saskia Lommelen, voormeld.

-Mevrouw Marleen Van Den Driessche, voomield.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblpd

Aldus opgesteld te Vilvoorde op 20 april 2011 in 6 exemplaren waarvan één voor elk van de oprichters, één om te bewaren op de zetel van de vennootschap en de anderen zijn bestemd voor de registratie, de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de aanvraag van een BTW-nummer.

Saskia Lommelen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SASKIACTUARIS LOMMELEN

Adresse
AARDEBERGSTRAAT 2F 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande