SB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.288.961

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 16.09.2014 14588-0279-011
19/07/2012
ÿþ M°d 2.0

7

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kq08hlet 2012 te Leuven, de

2J GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr: 024- Ce. SU

Benaming

(voluit) : SB

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Beringstraat 27

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 10 juli 2012 dat: Bart DEMEYERE-DEKEYSER, geboren in Bonheiden op 15 november 1975, wonende in 3190 Boortmeerbeek, Beringstraat 27, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam SB, met zetel in 3190 Boortmeerbeek, Beringstraat 27, met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 50.000,00 euro, volledig afbetaald en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank J. Van Breda & C° naamloze vennootschap geopende rekening gedeponeerd, met ontvangst door Bart Demeyere-Dekeyser van aile 500 aandelen met stemrecht zonder vermelding van een nominale waarde en elk met een fractiewaarde van 11500ste van het kapitaal.

Het doel van de vennootschap is: - Groothandel in roerende goederen. - Kleinhandel in roerende goederen. - Webshop. - Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. - Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de artikelen 49,9° en 10° van de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en eigen roerende installaties. - Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. - Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. - Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. - Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten. De vennootschap mag zowel in het binnen- als het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die, indien er meer dan drie zijn, als college handelen, en die, indien ze met twee zijn, samen de bevoegdheid hebben aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meerdere zijn, alleen bevoegd zijn, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het zaakvoerdersmandaat is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en de hoegrootheid ervan bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichter Bart Demeyere-Dekeyser met een bezoldigd mandaat van onbepaalde duur. De hoegrootheid van de bezoldiging wordt bepaald door een volgende algemene vergadering. Hij is alleen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste vrijdag van mei om negentien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verdaagd naar de eerstvolgende werkdag. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013 en omvat alle voorheen reeds voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent Ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen, Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 23.08.2016 16483-0241-012

Coordonnées
SB

Adresse
BERINGSTRAAT 27 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande