SBW STUDIEBUREAU WECKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SBW STUDIEBUREAU WECKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.910.696

Publication

08/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300155*

Neergelegd

04-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508910696

Benaming (voluit): SBW Studiebureau Weckx

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Vossekotstraat(Z) 139

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 28 december 2012, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te Diest, blijkt hetgeen volgt:

I. OPGAVE DER VENNOTEN

De Heer WECKX Stefan-Gilbert, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Vossekotstraat 139.

II. RECHTSVORM  BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBW Studiebureau Weckx.

III. ZETEL

3271 Scherpenheuvel-Zichem, Vossekotstraat(Z) 139

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en zowel in België als in het buitenland:

In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelfs of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een statutaire of contractuele benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft ondermeer als doel het kopen, verkopen, verhuren en beheren van roerende goederen (zoals machines, werktuigen, materialen enzoverder); en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks zullen bijdragen tot het behoud, de uitbreiding, de rendabilisering of op meer algemenen wijze, tot het beheer van haar vermogen, zowel roerend als onroerend, inhoudende onder meer verhuur, aankoop, oprichten en beheren van onroerend goed.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

De vennootschap heeft nog als doel het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen,parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken; dit omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en arbitrage, van welke aard ook, op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, architect, van expert in onroerende goederen. Zij zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technische raadgever of inzake onroerende goederen. Eveneens wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel en betonwerken, dakwerken, terrassen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

patio s, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen en niet metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, vloer en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken.

Warmte-installaties, koude-installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhouds-werken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Leveren en/of plaatsen van tegels. Handel in tegels, import en export in tegels.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen. Restauratie van monumenten, geklasseerde en niet geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee en stroomwerken, waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden benoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies, zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichten, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport en amusementsinrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen, zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader van de diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en grondstoffen, producten, sustemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating;

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland. Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, vliegvelden en startbanen, van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo s, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, alsook rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen met onder de meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels; Het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen. Het aanleggen en onderhouden van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvattende eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennis-terreinen, speeltuinen, pretparken en dergelijke.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw en installatiematerialen.

Groot en kleinhandel van bouwmaterialen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeers-signalisatie en de wegmarkeringen.

Het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onderdak zetten, evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, alsmede het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen en ovenbouw, het optrekken van fabriek-sschouwen, nijverheidstorens en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer, cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips en staffwerken en ornamenten.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen in asbestcement en non ferro metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische en geluidsisolatie.

Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Arduin en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastieken deuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastieken vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houden bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in door schijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer in plastiek.

Metaalconstructies, montage en demontagewerken buis en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non ferro metalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders, brandtechnicus. Alle aan- en verkoop van onroerende goederen. Het verhuur van rollend materieel.

Alle elektriciteitswerken zowel in privégebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee en luchtwegen.

Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enzovoort.

Uitvoeren energie audits, opstellen EPC s, opstellen PEB s, opstellen EAP s, uitvoeren

elektriciteitskeuringen, uitvoeren mazoutkeuringen van zowel residentiële gebouwen, industriële gebouwen, openbare gebouwen als kantoorgebouwen.

Uitvoeren en opstellen EPB s.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handels-nijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomisch verrich-tingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelneming of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filia-len, verkoopsburen, bijhuizen, opslag en bewaarplaatsen, agentschappen of hoegenaamd ook, oprichten. De vennootschap mag personeelsfeesten organiseren, fuiven, animatie allerlei.

Deze opsomming is verklaren en geenszins beperkend.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan ter verwezenlijking van haar doel, alle roerende en onroerende goederen en alle uitrustingen en materiële instellingen verkrijgen, verwerven, uitbaten, afstaan, bouwen, huren, verhuren, kopen, verkopen en ruilen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig

geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Alle aandelen werden door de oprichter onderschreven. Zij werden volledig volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1147073-88

bij ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBW Studiebureau

Weckx in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op

zevenentwintig december tweeduizend en twaalf

VII. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft, binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien en het zal aanvangen op de

dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

IX. ALGEMENE VERGADERING

Luik B - Vervolg

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van mei om veertien (14) uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

X. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: de Heer WECKX Stefan, voornoemd ;

Welke verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden en bevestigd heeft niet getroffen te zijn door een

beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 26.06.2015 15213-0192-010
02/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SBW STUDIEBUREAU WECKX

Adresse
VOSSEKOTSTRAAT 139 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande