SCABELL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCABELL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.815.964

Publication

18/11/2014
ÿþnawi wao i i ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~WI~N~IVN~~N~~IWV~I~

*14208766

0897.815.964

Benararn9

Scabell

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

?.if~ti«nn Gewone Commanditaire Vennootschap

Struisbiokstraat 4, 3370 Boutersem

.1clre)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 oktober 2014 werd met onmiddellijke ingang het ontslag aanvaard van volgende zaakvoerder:

- Mevrouw Isabelle HOEBRECHTS, Struisblokstraat4, 3370 Boutersern

Er werd haar kwijting gegeven voor de uitoefening van haar mandaat.

In haarvervanging wordt voorzien door de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerder:

- de heer Pascal UYTTENDAELE, Struisblokstraat 4, 3370 Boutersem.

De heer Pascal UYTTENDAELE krijgt hierdoor de hoedanigheid van werkende vennoot, mevrouw Isabelle HOEBRECHTS wordt stille vennoot.

Pascal UYTTENDAELE

Zaakvoerder

Vec^.ti

03/12/2014
ÿþw

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0897815964

Benaming

(voluit) : SCABELL

(verkort)

*192165 3*

NEERGELEGD

2 4 11OV, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Le_1iQ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Struisblokstraat 4 - 3370 Boutersem

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting in een BVBA - kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op 17 november 2014 door Meester Marc HONOREZ, geassocieerd notaris met standplaats te Tienen, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de' gewone commanditaire vennootschap "SCABELL", met zetel te 3370 Boutersem, Struisblokstraat 4, blijkt hetgeen volgt

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om zeventien uur, onder voorzitter 'schap van de Heer Pascal UYTTENDAELE, zaakvoerder, wonende te 3370 Boutersem, Struisblokstraat 4.

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt er niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig de volgende aandeelhouders in bezit van het vermeld aantal aandelen :

1. Mevrouw HOEBRECHTS Isabelle Yannick, wonende te 3370

Boutersem, Struisblokstraat 4,

NN : 68.01.04 274-71

Stille vennoot

negenhonderd aandelen : 900

2. De Heer UYTTENDAELE Pascal Patrick, wonende te 3370

Boutersem, Struisblokstraat 4,

NN : 70.0224 409-64

Beherend vennoot

honderd aandelen : 100

in totaal: duizend aandelen : 1.000

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de notaris bij akte vast te stellen dat

1, Huidige vergadering volgende agenda heeft:

1. Verhoging van het kapitaal ten belope van ZEVENTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (17.600,00 ¬ ) om het te brengen van DUIZEND EURO (1.000,00 ¬ ) naar ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) door de creatie van zeventienduizend zeshonderd (17.600) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, deels volstort, welke aandelen in de winsten en lasten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf heden,

2. Inschrijving en volstorting op de nieuw uit geven aandelen -- inbreng in speciën.

3. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

4. Verslag opgemaakt door de zaakvoerder om het voorstel tot omzetting in een BVBA van de vennootschap toe te lichten met de bijlage voorzien door de artikelen 776 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Verslag door de Bedrijfsrevisor over de staat waarin het aktief en passief van de vennootschap, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, werd samengevat en die bij het verslag van de zaakvoerder werd gevoegd.

Voorstel tot omvorming van de vennootschap in een BVBA.

5. Goedkeuring van de statuten van de BVBA.

6, Ontslag van de zaakvoerder en kwijting - Benoeming van de zaakvoerder.

7, Machten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

' F 11. Er bestaan heden duizend aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk een duizendste van het

maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Uit het bovenstaande blijkt dat alle huidige aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, uitmakend de geheelheid van het kapitaal, thans zijnde DUIZEND (1.000,00 ¬ ) zodat de vergadering geldig kan beraadslagen nopens de voormelde agenda zonder dat het bewijs van bijeenroeping dient te worden voorgelegd.

III. Is aanwezig de oude zaakvoerder-beherend vennoot van de vennootschap te weten Mevrouw Isabelle HOEBRECHTS, voormeld, ontslagnemend sedert de vergadering van dertig oktober tweeduizend veertien en de nieuwe zaakvoerder-beherend vennoot te weten de Heer Pascal UYTTENDAELE, voormeld, benoemd ingevolge voormelde vergadering van dertig oktober tweeduizend veertien, neergelegd ter griffie op zes november tweeduizend veertien, doch nog niet gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGE SAMENSTELLING DER VERGADERING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering unaniem als juist zijnde erkend, en de vergadering acht zich aldus geldig samengesteld om over de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en neemt de volgende beslissingen met unanieme stemmen

PUNT EEN DER AGENDA

De vergadering besluit over te gaan tot een verhoging van het kapitaal ten belope van ZEVENTIEN

DUIZEND ZESHONDERD EURO (17.600,00 ¬ ) om het te brengen van DUIZEND EURO (1.000,00 ¬ ) naar ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) door de creatie van zeventienduizend zeshonderd (17,600) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, deels volstort, welke aandelen in de winsten en lasten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf heden.

PUNT TWEE DER AGENDA

De aandeelhouders doen opzichters elkaar afstand van hun voorkeurrecht voor het eventueel bedrag waarvoor hierna niet door hen wordt ingeschreven. Vervolgens wordt op voormelde kapitaalsverhoging ingeschreven als volgt.

- De Heer UYTTENDAELE Pascal Patrick, wonende te 3370 Boutersem, Struisblokstraat 4, voormeld, verklaart bij deze in te tekenen op de volledige kapitaalsverhoging van ZEVENTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (17.600,00 ¬ ), zodat hem aldus de 17.600 nieuw uitgegeven aandelen worden toebedeeld..

De intekenaar verklaart dat elk aandeel alzo onderschreven gestort is ten belope van minstens een vijfde door een storting ten bedrage van VIJFDUIZEND TWEEHONDERD EURO (5.200,00 ¬ ) gedaan op bijzondere rekening nummer BE36 3631 4164 3581, geopend met het oog op deze kapitaalsverhoging bij de Bank ING België, waarvoor deze een getuigschrift heeft afgeleverd dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd, zodat uit hoofde van deze kapitaalsverhoging en storting de vennootschap van heden af over de som van VIJFDUIZEND TWEEHONDERD EURO (5.200,00 ¬ ) beschikt.

PUNT DRIE DER AGENDA

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt

PUNT VIER DER AGENDA

De vergadering ontslaat de voorzitter met éénparigheid van stemmen voorlezing te geven van het verslag

door de zaakvoerder opgesteld dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS", met zetel te 2850 Boom, Vrijheidsstraat 91, voor wie optreedt, Kris Meuldermans, Bedrijfsrevisor, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op dertig september 2014, hetzij teruglopend tot minder dan drie maanden; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor vermelden letterlijk hetgeen volgt

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door het bestuursorgaan van de COMM.V SCABELL, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2014, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actleff heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva is positief ten bedrage van ¬ 583,25 en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.000,00, Het verschil bedraagt ¬ 416,75,

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 17.600,00 om het te brengen op ¬ 18.600,00, Deze kapitaalverhoging zal doorgevoerd worden door een inbreng in geld, De inbreng in geld zal volstort worden ten belope van ¬ 5.200,00. Aldus zal het kapitaal ¬ 18.600,00 bedragen, volstort ten belope van ¬ 6,200,00 waardoor voldaan zat zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Boom,12 november 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte dezer worden

neergelegd.

Daarna, beslist de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

naam en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de aktiviteit

en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

De vennootschap bezit volgens verklaring van de zaakvoerder geen onroerende goederen,

Het kapitaal, zoals dit bestaat na de vermelde verhoging blijft hetzelfde, zo ook alle activa en passiva, de

afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de BVBA zal de boeken en de boekhouding,

die door de vennootschap onder haar vorige vorm werden gehouden, voortzetten.

De BVBA behoudt haar nummer in het rechtspersonenregister.

De omvorming geschiedt op basis van de aktieve en passieve toestand die overgenomen is in het verslag

van de Bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder haar vorige vorm

worden verondersteld verricht te zijn voor de BVBA, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de

maatschappelijke rekeningen.

PUNT ViJF DER AGENDA

Daarna stelt de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als

volgt vast (uittreksel)

Hoofdstuk 1 : NAAM -- ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met

benaming "SCABELL".

Artikel 2. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3370 Boutersem, Struisbfokstraat 4

De zetel kan, zonder statutenwijziging, in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels

Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), in ieder geval

dient de wijziging gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4. Doel

Het doel van de vennootschap luidt ais volgt:

-het verlenen van management- en consultingdiensten;

-het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard;

-Het verlenen van diensten inzake projectleiding, projectontwikkeling, engineering, analyse, programmatje,

training en opleiding;

-het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources,

management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid,

administratie, financiën en beheer;

-het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en

privaatrechterlijke bedri;ven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer;

-personeelsselectie en plaatsing: het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten

behoeve van een latere werkgever of werkzoeker, het formuleren van taakomschrijvingen, het testen van kandidaten en sollicitanten op hun geschiktheid, het natrekken van referenties;

-het plaatsen voor rekening van bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden tengevolge van een reorganisatie  outplacement;

-het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en

privaatrechterlijke bedrijven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het

gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer;

-het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa.

-het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin;

-het verlenen van diensten op het gebied van facility en real estate management;

-projectontwikkeling en beheer inzake onroerend goed en het kopen en verkopen, huren en verhuren,

bouwen en verbouwen van onroerende goederen;

-het verwerven door koop, huur of anderszins van onroerende en roerende goederen en de

terbeschikkingstelling ervan aan haar zaakvoerders;

-het uitsluitend voor eigen rekening beheren van alle soorten rechten, beleggingen en financiële

instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, auteursrechten en andere roerende

rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties, en andere;

-in het algemeen mag zij zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of dnrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-de vennootschap mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van alle rechtspersonen;

-de vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Hoofdstuk 2: KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600) aandelen zonder nominale waarde die elk

één/18.600ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 9.-Aandelen op naam  Register

De aandelen zijn steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd,

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Hoofdstuk 3:BESTUUR -- VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12.-Benoeming -- Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 14.-Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16.-Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte ten aanzien van derden vertegenwoordigd door een of meer

zaakvoerder(s), die ieder individueel optreden.

Artikel 17.-Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alteen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Hoofdstuk 5:ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19.-Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om veertien uur

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

Hoofdstuk 6:INVENTARIS -- JAARREKENING  RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 26.-Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop

volgend jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27.-Bestemming van de winst  Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

PUNT ZES DER AGENDA

De Heer Pascal UYTTENDAELE, voormeld, geeft ontslag in zijn functie van zaakvoerder van de

Commanditaire Vennootschap.

De vergadering neemt akte van dit ontslag, en verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat

sinds de afsluiting van het laatste boekjaar tot op heden.

De vergadering benoemt tot zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

voor onbepaalde duur ;

- de Heer Pascal UYTTENDAELE, voormeld, die verklaart deze opdracht te aanvaarden

Zijn mandaat zal bezoldigd dan wel onbezoldigd zijn, volgens nog te nemen besluit van de algemene

vergadering.

De zaakvoerder bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens

het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

PUNT ZEVEN DER AGENDA

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van voormelde beslissingen.

Fiscale verklaring

4 A rti

Voor-

behouden Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek van

aan het Belgisch Staatsblad Registratierechten en van artikel 211 paragraaf 2 van het "Wetboek op de Inkomstenbelastingen 1992" alsook

artikel 11 van het Wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Nadat alle punten op de agenda besproken zijn, wordt de zitting gesloten om achttien uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc HONOREZ -- Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd expeditie proces-verbaal, bijzonder verslag bestuursorgaan, revisoraal verslag en

gecoordineerde statuten.

1





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0315-011

Coordonnées
SCABELL

Adresse
STRUISBLOKSTRAAT 4 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande