SCHONBRUNN

Société en commandite simple


Dénomination : SCHONBRUNN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.976.653

Publication

09/11/2012
ÿþMaf Wad 11.1

H In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vaar-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaiaassi

2 9 OCT. 2012

BRUSSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en hendtekenina

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : SCHONBRUNN

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bevrijdingslaan 45 -1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen

De Heer PAUL KLIBANSKI, geboren te Elsene op 31 juli 1951, van Belgische nationaliteit, woonachtig te

1640 Sint-Genesius-Rode, Bevrijdingslaan 45,

Werkende vennoot,

En

Mevrouw Anne PETERMANS, echtgenote van Dhr. PAUL KLIBANSKI, geboren te Antwerpen op 24 juli,

1956, van Belgische nationaliteit, woonachtig te 164D Sint-Genesius-Rode, Bevrijdingstaan 45,

Stille vennoot,

Is, op datum van 24 oktober 2012, overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan de statuten als volgt worden opgemaakt :

TITEL (OPRICHTING  BENAMING  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOEL - DUUR

OPRICHTING

Artikel 1

Er wordt tussen de comparanten een gewone commanditaire vennootschap opgericht die zal onderhevig

zijn aan de Wet op de Vennootschappen en aan onderhavige statuten.

De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk.

Wanneer er meerdere werkende vennoten zijn, is de vennootschap een vennootschap onder firma jegens

hun en een commanditaire vennootschap jegens de geldschieters, gewone stille vennoten.

De stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het, bedrag van de fondsen die zij hebben ingebracht.

De stille vennoten zullen zich niet kunnen mengen in de zaken van de vennootschap, op straffe van: hoofdelijk aansprakelijk gesteld te worden voor de verbintenissen van de vennootschap in toepassing van, artikel 207§2 van de Wet op de Vennootschappen.

BENAMING

Artikel 2

De vennootschap draagt de benaming SCHÓNBRUNN.

In alle aktes, facturen, advertenties, publicaties, brieven, bestelnota's en andere documenten uitgaande van de vennootschap, zal de firmanaam van de vennootschap altijd moeten vergezeld zijn van de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of afgekort "GCV", van de nauwkeurige aanduiding van de maatschappelijke zetel, van het ondernemingsnummer, van de term "rechtspersonenregister" of de afkorting

49 9366s3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

"RPR", gevolgd door de aanduiding van de zetel van de rechtbank in het rechtsgebied waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd in België, te 1640 Sint-Genesius-Rode, Bevrijdingslaan 45. Ze kan

verplaatst worden naar elke andere plaats in België door een gewone beslissing van de beherend vennoot.

DOEL

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, of in samenwerking met derden, door haarzelf of door toedoen van elke andere natuurlijke

of rechtspersoon, voor de openbare of de privësectcr, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met :

-het verlenen van advies, assistentie, opleiding en coaching, projectbeheer of andere activiteiten op

economisch, financieel, commercieel vlak of op het vlak van management, organisatie en beheer,

-de prestaties die verbonden zijn met de organisatie van seminaries en coaching in die domeinen,

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in opdracht, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Ze kan elk mandaat aanvaarden voor het beheer en het bestuur in om het even welke vennootschap en vereniging en zich borg stellen voor anderen.

In het algemeen kan de vennoctschap bovendien alle commerciële, industriële, onrcerende of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn om het tot stand brengen van dat doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

Zij kan met name via een inbreng, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op elke andere manier, met inbegrip van het beheer of de uitoefening van een mandaat van beheerder of bestuurder, een belang nemen in alle vennootschappen, zaken, verenigingen of ondernemingen die, geheel of gedeeltelijk, een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of die de uitbreiding en de ontwikkeling ervan zou kunnen bevorderen.

DUUR

Artikel 5

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd, te rekenen vanaf heden,

De vereffening, het faillissement, het vrijwillige ontslag of elke andere gebeurtenis die de terugtrekking van één van de vennoten met zich meebrengt, zal aanleiding geven tot de ontbinding van de vennootschap, behalve wanneer meer dan één vennoot overblijft en de meerderheid van de overblijvende vennoten binnen een redelijke termijn na deze gebeurtenis beslist om de vennootschap verder te zetten of de juridische vorm daarvan te veranderen.

Bovendien zal ze vroegtijdig kunnen ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering die dan zal beraadslagen zoals bij een wijziging van de statuten.

TITEL I1KAPITAAL AANDELEN

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 6

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgelegd op drieduizend (3.000) euro.

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale

waarde.

Op de honderd (100) aandelen, elk aan een prijs van dertig (30) euro, wordt als volgt ingeschreven :

-door de Heer PAUL KLIBANSKI, voornoemd, negentig aandelen, 90

-door Mevrouw Anne PETERMANS, voornoemd, tien aandelen : 10

TOTAAL: 100

De comparanten verklaren en erkennen dat de negentig (90) aandelen waarop is ingeschreven door de Heer PAUL KLIBANSKI en de tien (10) aandelen waarop is ingeschreven door Mevrouw Anne PETERMANS, honderd procent volgestort zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nieuwe vennoten kunnen zich aansluiten bij de vennootschap, door in te schrijven op aandelen van de vennootschap, op voorwaarde dat alle vennoten daarmee hebben ingestemd,

Op voorwaarde dat zij het voorafgaand akkoord hebben bekomen van aile vennoten, kunnen de bestaande vennoten het bedrag van hun respectieve bijdragen in de vennootschap verhogen door in te schrijven op nieuwe aandelen. In elk van de twee hierboven vermelde gevallen, gebeurt de inschrijving aan de nettowaarde van deze aandelen.

AARD VAN DE AANDELEN

Artikel 7

De aandelen van de vennootschap zijn aandelen op naam.

Ze zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare papieren. Het eigendomsrecht van elke vennoot zal enkel blijken uit het aandelenregister dat op de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden en dat de aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen die hem toekomen, zal bevatten.

Elk aandeel is ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De onverdeelde mede-eigenaars van een aandeel zijn ertoe gehouden om zich bij de vennootschap te laten vertegenwoordigen door één van hen of door een gevolmachtigde vennoot, bij gebreke waaraan de uitoefening van de rechten die betrekking hebben op genoemde aandelen, opgeschort zal worden tot wanneer de vertegenwoordiging zo wordt gerealiseerd.

In geval van een verdeling van een aandeel tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, zal het stemrecht toekomen aan de vruchtgebruiker, tenzij anders is overeengekomen tussen de betrokken partijen en dit gemeld is aan de beherend vennoot via aangetekend schrijven, minstens acht dagen véér het gebruik van het stemrecht.

OVERDRACHT VAN AANDELEN

Artikel 8

a) Onder levenden

De aandelen kunnen op straffe van nietigheid enkel warden overgedragen onder levenden met de

instemming van aile vennoten en mits het naleven van de wettelijke vormen.

Deze instemming zal evenwel niet vereist zijn wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een vennoot, aan de echtgenoot/echtgenote van de overdrager, aan de rechtstreekse bloedverwanten in opgaande of neergaande lijn.

In geval de instemming wordt geweigerd, hebben de zich verzettende vennoten drie maanden de tijd vanaf de aanvraag voor instemming, om een koper te vinden aan de prijzen en voorwaarden zoals hieronder nader bepaald.

De aandelen kunnen door de vennootschap teruggekocht worden aan de nettowaarde, op voorwaarde dat aile vennoten daarmee unaniem akkoord gaan.

Bij een terugkoop van de aandelen, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, met inbegrip van de stemrechten en de rechten op winstdeling, opgeschort voor de periode tijdens dewelke de vennootschap eigenaar blijft van deze aandelen.

b) Omwille van overlijden

Bij het overlijden van een stille vennoot zal de vennootschap niet worden ontbonden; ze zal blijven

voortbestaan onder de erfgenamen en vertegenwoordigers van de overledene en de overlevende vennoten.

Bij het overlijden of de terugtrekking van één van de werkende vennoten, zal de vennootschap ontbonden worden en in vereffening gaan.

De overlevende werkende vennoot/vennoten zal/zullen evenwel de mogelijkheid hebben om de activiteiten van de vennootschap verder te zetten met de overlevende vennoten.

Bij een overlijden kunnen de aandelen op straffe van nietigheid enkel overgedragen warden, mits de instemming van alle vennoten. Deze instemming zal evenwel niet vereist zijn wanneer de aandelen worden overgemaakt aan een vennoot, aan de echtgenoot/echtgenote van de erflater, aan de rechtstreekse bloedverwanten in opgaande of neergaande lijn.

In geval van het overmaken van aandelen omwille van een overlijden, zullen de erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet erkend zijn, enkel recht hebben op de waarde van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

overgemaakte aandelen. Ze kunnen daarvan de terugkoop vragen via een per post aangetekende brief, gericht aan de beherende vennoot van de vennootschap.

Als de terugkoop niet wordt uitgevoerd binnen de termijn van drie maanden na het overlijden, zullen de erfgenamen of legatarissen het recht hebben om de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vragen.

De erfgenamen of legatarissen, zelfs wanneer die minderjarig of handelingsonbekwaam zijn, zullen nooit hetzij de verzegeling hetzij een inventaris van het maatschappelijk vermogen kunnen eisen,

De aandelen mogen niet overgedragen worden aan een derde of aan een andere vennoot, behalve wanneer het voorafgaande unanieme akkoord is bekomen van alle andere vennoten.

TITEL IIIBESTUUR

BEHEREND VENNOOT

Artikel 9

De werkende vennoot is verantwoordelijk voor het bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over alle

bevoegdheden van beheer en vertegenwoordiging van de vennootschap, met inbegrip van het openen van

bankrekeningen, het in ontvangst nemen van de aangetekende brieven, ...

Met betrekking tot handelingen of beslissingen die niet vallen onder het dagelijks beheer van de vennootschap, zal de werkende vennoot het voorafgaande akkoord moeten bekomen van alle vennoten.

De werkende vennoot kan één of meerdere beheerders van de vennootschap benoemen (die geen werkend vennoot van de vennootschap zijn) en hen belasten met het dagelijks beheer, Deze benoeming kan te allen tijde worden ingetrokken door de werkende vennoot. De beheerder(s) kunnen de vennootschap geldig vertegenwoordigen in de handelingen van dagelijks beheer tegenover derden.

BEZOLDIGING VAN DE BEHEERDERS

Artikel 10

De beheerder(s) wordt/worden al dan niet bezoldigd, naargelang de beslissing van de algemene

vergadering.

TITEL IWERGADERINGEN DER VENNOTEN

DATUM

Artikel 11

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten zal plaatsvinden op de vierde donderdag van de

maand mei,

Naast deze jaarlijkse vergadering, kan een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden door elke vennoot, telkens wanneer dat noodzakelijk is in het belang van de vennootschap.

Deze vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats zoals vermeid in de oproepingsbrief of zoals beslist in onderling overleg.

DE ALGEMENE VERGADERING EN DE WIJZEN VAN BERAADSLAGING

Artikel 12

Eik van de vennoten evenals de beheerder kan de vennoten oproepen tot een algemene vergadering.

De oproepingsbrief tot een algemene vergadering der vennoten moet de plaats, de datum, het tijdstip en de agenda van de vergadering vermelden. De agenda van de jaarlijkse vergadering moet onder andere de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening vermelden, evenals de bestemming die moet gegeven worden aan het saldo van de netto winst.

De oproepingsbrieven voor de algemene vergaderingen worden naar alle vennoten verstuurd, minstens acht dagen váár de datum van de vergadering, via een gewone brief of per e-mail.

Artikel 13

Elke vennoot kan bij verhindering een andere vennoot machtigen om hem/haar te vertegenwoordigen op een algemene vergadering. Volmachten kunnen per brief, via e-mail of fax gegeven worden en moeten op het bureau van de vergadering worden neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

S

Artikel 14

Alvorens deel te nemen aan de vergadering, zijn de vennoten of hun gevolmachtigden ertoe gehouden om de aanwezigheidslijst te ondertekenen met vermelding van hun naam, voornaam en woonplaats of maatschappelijke zetel (in voorkomend geval), evenals het aantal aandelen dat in het bezit is van elke vennoot die aanwezig of vertegenwoordigd is. De vennoten die een meerderheid van de aandelen vertegenwoordigen waarop is ingeschreven, vormen een quorum voor een vergadering der vennoten.

Artikel 15

De vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de werkende vennoot van de vennootschap en bij verhindering van deze laatste, door een vennoot  lid van de algemene vergadering en benoemd door deze laatste.

De processen-verbaal van de vergaderingen van vennoten worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en door de vennoten die dat wensen. Deze processen-verbaal worden in een speciaal register ingevoegd. De volmachten die gegeven zijn voor de vergadering, worden aangehecht aan het proces-verbaal van de jaarlijkse vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Artikel 16

De algemene vergadering van vennoten zal beraadslagen bij gewone meerderheid van de geldig

uitgebrachte stemmen.

Wanneer de vergadering moet beslissen over een kapitaalsverhoging of -verlaging, over de ontbinding of elke andere wijziging van de statuten, kan zij enkel beraadslagen indien het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen speciaal wordt aangegeven in de oproepingsbrieven en ais diegenen die de vergadering bijwonen, minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Als aan deze laatste voorwaarde niet is voldaan, is een nieuwe samenroeping nodig en zal de tweede

vergadering geldig beraadslagen, ongeacht het percentage van het kapitaal dat vertegenwoordigd is.

Geen enkele wijziging is toegestaan als ze niet wordt gesteund door drie vierde van de stemmen.

Wanneer de beraadslaging evenwel slaat op de wijziging van het doel van de vennootschap, kan de vergadering enkel beraadslagen als ze vier vijfde van de stemmen samenbrengt,

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de werkende vennoten en door diegenen die dat wensen. De afschriften of uittreksels van deze processen-verbaal worden ondertekend door een werkend vennoot.

TITEL VBOEKJAAR  JAARREKENINGEN EN DIVIDENDEN  GEMEEN RECHT  ORIGINELE EXEMPLAREN

Artikel 17

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar en overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen, moet de

werkende vennoot een inventaris opmaken en de jaarrekening van de vennootschap opstellen, met daarin de

balans, de resultatenrekening evenals een verslag waarin hij in detail zijn beheer van de vennootschap uitlegt.

JAARREKENINGEN EN DIVIDENDEN

Artikel 18

Van de nettowinst wordt jaarlijks vijf procent afgehouden voor de vorming van het wettelijk reservefonds;

deze afhouding is niet langer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt

opnieuw verplicht als, om welke reden ook, de reserve aangesproken is.

Het saldo wordt ter beschikking gehouden van de algemene vergadering die beslist over de bestemming daarvan.

In voorkomend geval, zal de uitbetaling van de winsten van de vennootschap zoals aangegeven door de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten, gedaan worden op de tijdstippen en op de plaatsen die worden aangeduid door de jaarlijkse algemene vergadering of door de werkende vennoot.

Elke vennoot zal een deelname in de winst van de vennootschap ontvangen, in verhouding tot het aantal aandelen dat hijlzij in zijn/haar bezit heeft.

GEMEEN RECHT

Artikel 19 -

Alle bepalingen van de statuten die strijdig zouden zijn met de bindende bepalingen van de Wet op de

Vennootschappen, zullen geacht worden niet te bestaan,

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle bepalingen van deze wetten die niet strijdig zijn met onderhavige statuten en die niet opgenomen zijn in onderhavige statuten, zullen daar van rechtswege deel uitmaken.

ORIGINELE EXEMPLAREN

Artikel 20

Deze overeenkomst wordt ondertekend in vier originelen, waarbij elk der partijen erkent een origineel

ontvangen te hebben, en waarbij het derde is bestemd voor de vennootschap en het vierde voor administratieve

doeleinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VIOVERGANGSBEPALiNGEN

En op dit ogenblik, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten bijeen te komen in algemene , vergadering. De beslissingen genomen door deze algemene vergadering zullen pas effect sorteren op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven.

De algemene vergadering beslist unaniem om :

1. HET EERSTE BOEKJAAR VAST TE LEGGEN

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

2, OVER TE GAAN TOT DE BENOEMINGEN

De algemene vergadering benoemt tot de functies van beherend vennoot, zonder beperking met betrekking

tot de duur van zijn mandaat, de Heer PAUL KLIBANSKI voornoemd. Zijn mandaat is niet bezoldigd.

3. VOLMACHT

De comparanten geven volmacht aan de gewone commanditaire vennootschap "ADMINCO", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1180 Brussel, Aisembergsesteenweg 999, om alle nodige administratieve stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving, de wijziging, de uitbreiding, de schrapping, de registratie van de vennootschap bij alle openbare of privébesturen, zoals onder andere de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Opgesteld re Sint-Genesius-Rode op 24 oktober 2012

Paul KLIBANSKI

Beherend vennoot

.; r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer

Sqlontvangra up

i II

I





0 3 APR, 2015

ter griffie van de Ne~eriandstalige

1^êC1" itb~i'iIè vie ï1f5~~~~ritfPi

Ondernemingsnr : 0849.976.653

Benaming

(voluit) : SCHONBRUNN

(verkorf)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bevrijdingslaan 45 -1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VERHEFFING

De bijzondere algemene vergadering van 23 maart 2015 heeft kennis genomen van de beslissing van de ' zaakvoerder tot ontbinding van de vennootschap wegens geen activiteit, en van de staat van activa en passiva afgesloten per 23/03/2015.

1. Zij beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap in verheffing te stellen.

2. Rekening houdend met de eenvoud van de rekeningen en het feit dat er geen schulden moeten worden afbetaald (met uitzondering van de lopende rekening van de zaakvoerder), wordt voorgesteld om geen vereffenaar aan te stellen en de vereffening onmiddellijk af te sluiten.

3.Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder.

4.De vergadering beslist bij eenparigheid der stemmen:

- dat op deze wijze de vereffening definitief afgesloten is en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

-dat de boeken en documenten van de vereffende vennootschap gedurende een periode van vijf jaar' worden bewaard door de heer Paul KLIBANSKI, Bevrijdingslaan 45 in 1640 Sint-Genesius-Rode;

-dat de sommen waarop de vennoten na de afsluiting van de vereffening recht hebben, worden gestort op de rekening van de heer Paul KLIBANSKI, die deze zal verdelen in functie van hun aandeel in de vereffende vennootschap.

Er wordt volmacht gegeven aan de heer Paul KLIBANSKI, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten bij het Belgisch Staatsblad, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW te vervullen.

Paul KLIBANSKI

Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SCHONBRUNN

Adresse
BEVRIJDINGSLAAN 45 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande