SCHOOLMEESTERS LUC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOOLMEESTERS LUC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.087.722

Publication

13/06/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo_phandei

ti Leuven, g 3 JUNI 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14116218*

Onderhemingsnr : 0439.087.722 Benaming

(voluit) : LUC SCHOOLMEESTERS (verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lobbensestraat 137 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem) (volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel Zichem ! op 27 mei 2014, neergelegd v6c5r registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC SCHOOLMEESTERS" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de in artikel 537, eerste lid, WIB 92 bedoelde belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, één miljoen driehonderd negenentachtigduizend zevenhonderd één en twintig euro (¬ 1.389.721,00) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening goedgekeurd op 7 december 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, één miljoen driehonderd negenentachtigduizend zevenhonderd één en twintig euro (¬ 1.389.721,00) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één miljoen honderdduizend euro 1.100.000,00) door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luk Ostyn, vertegenwoordigd door de heer Luk Ostyn, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren geen opmerkingen te formuleren.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden let-'-'ter-slijk als vole

"In het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatieboni van 10% naar 25% opgenomen in artikel 537 WIB 92, zou er, na voorafgaandelijke dividenduitkering van ¬ 1100.000, onmiddellijk worden overgegaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van in totaliteit ¬ 990.000 ingeschreven op afzonderiijke grootboekrekeningen op naam en in het voordeel van de vennoten elk in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, hetzij 90% van de gemelde nog uit te keren dividenden, werd ik door het bestuursorgaan van de BVBA LUC SCHOOLMEESTERS gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk (1) bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap ais tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng,inngura,alpook (2) voor de naleving van de (escale), Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de belaste reserves, de aangifte in de roerende voorheffing, de inhouding en de betaling ervan.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik, onder voorbehoud van rechtsgeldige voorafgaandelijke dividenduitkering ad E 1.100.000 en van de opname op afzonderlijke grootboekrekeningen van 90% van dit dividend of E 990,000 op naam en in het voordeel van de vennoten, elk in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng,

2.De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3.De inbreng zou door de bestaande vennoten gebeuren in verhouding met hun bestaande aandelenbezit. De ais tegenprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluitend bestaan uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande 2.500 aandelen van 17,60 naar E 413,60 per aandeel, hetzij dus met ¬ 396,00 per aandeel. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 1,034,000 bedragen en vertegenwoordigd worden door 2.600 aandelen.

4.De door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt (met name E 990.000) ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie voor de inbieng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde van E 396,00 per aandeel, met name in totaliteit ¬ 990.000 (= e 396,00 x 2.500), zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

lk wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 27 februari 2014.

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder,"

Het originele exemplaar van deze verslagen met de integrale tekst zal op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van negenhonderd negentigduizend euro (¬ 990.000,00), om het te brengen van vierenveertigduizend euro (E 44.000,00) op één miljoen vierendertigduizend euro (E 1.034.000,00) zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het maatschappelijk kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedesrevisor,

ZESDE BESLISSING

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde heer Luc Schoolmeesters en voormelde mevrouwen Marie Guerry en Ann Schoolmeesters, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren voormelde heer Luc Schoolmeesters en voormelde mevrouwen Marie Guerry en Ann Schoolmeesters, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen honderdduizend euro 1.100.000,00), zijnde een bedrag van negenhonderd negentigduizend euro (E 990,000,00) in te brengen in verhouding tot hun aandelenbezit, wetende dal de resterende tien procent (10 %), zijnde een bedrag van honderd en tienduizend (¬ 110.000,00) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESUSS1NG

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenhonderd negentigduizend euro (¬ 990.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en vomort, en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen vierendertigduizend euro (¬ 1.034.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5, - Maatschappelijk kapitaal

4

1 e

Het -maatschappelijk kapitaal Van devennootschap bedraagt één miljoen vierendertigdu- ize-n-d -euro--(¬ 1.034.000,00) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde," NEGENDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Allinco, Koning Albertlaan 111, 3010 Kessel-Lo, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

TIENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen: besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten, verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem«

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : LET000203
24/12/2012 : LET000203
30/12/2011 : LET000203
17/01/2011 : LET000203
20/01/2010 : LET000203
30/12/2008 : LET000203
10/01/2008 : LET000203
19/10/2007 : LET000203
15/01/2007 : LET000203
23/12/2005 : LET000203
23/12/2004 : LET000203
07/01/2004 : LET000203
02/01/2003 : LET000203
19/12/2001 : LET000203
19/10/2000 : LET000203
01/01/1997 : LET203
05/03/1996 : LET203
11/01/1996 : LET203
01/01/1995 : LET203
01/01/1992 : LET203
22/12/1989 : LET203

Coordonnées
SCHOOLMEESTERS LUC

Adresse
LOBBENSESTRAAT 137 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande