SCHOOVAERTS - VERDRENGH

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SCHOOVAERTS - VERDRENGH
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.328.591

Publication

28/11/2013
ÿþ kad Wartl 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13178 73*

V beh luili

aa

Bet Staa





u

Neergeleoa ter griffie dei

Rechtbank van Kg1pt-t j 2013

te Leuven, de

abefeiFFIER.

Ondernemingsnr : 0832.328.591

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel ; 3320 Hoegaarden, Overhemstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

In de bijzondere algemene vergadering van 29 maart 2013, waarbij alle vennoten aanwezig zijn, gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel, beraadslagend en beslissend overeenkomstig haar statuten werden volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen :

1. Gezien de vennootschap op heden geen activiteiten meer heeft wordt beslist om de vennootschap op 29

maart 2013 te ontbinden en te vereffenen

2, Aangezien er geen passiva te vereffenen is, wordt er geen vereffenaar aangesteld.

3. Het resterend attief wordt door de vennoten teruggenomen.

4. De zaakvoerders bieden hun ontslag aan. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen hun ontslag te aanvaarden. Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid.

5. De boeken en bescheiden van vennootschap worden zullen gedurende zeven jaar bijhouden worden op het adres van de heer Paul Schoovaerts te Hoegaarden, Overhemstraat 26.

De heer Paul Schoovaerts

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

SCHOOVAERTS - VERDRENGH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz1, .>

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeo.

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2011
ÿþ Maf 2.1

Lutk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r Noemde«.ter grue dÁe.

111111,11111,11II IIIIIIIIseva+ Rechtbank van Koophandet

te Leuven, de 1 6 M?M1 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

111



Ondernemingsnr : 0832.328.591

Benaming

(voluit) : Schoovaerts -Verdrengh

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Overhemstraat 26, 3320 Hoegaarden

Onderwerp akte ; Statuten

Benaming: Schoovaerts-Verdrengh.

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Overhemstraat 26 te 3320 Hoegaarden

Oprichting.

De Comparanten,

1)Serge Verdrengh, zelfstandige, geboren te Leuven op 810111972, wonende te Schoolstraat 31, 3370 Boutersem, gehuwd met Wendy Smet op 8/8/1998 te Boutersem volgens het stelsel scheiding van goederen met gem.van aanwinsten.

2)Paul Schoovaerts, zelfstandige, geboren te Haacht op 61211951, wonende te Overhemstraat 26, 3320 Hoegaarden, gehuwd met Gilberte Hacour op 26/6/1972 te Honsem volgens het stelsel gem. van goederen.

3)Sandra Schoovaerts, bediende, geboren te Leuven op 10/03/1978, wonende te Bronstraat 37, 3891 Mielen-Boven-Aalst, gehuwd met Michael Rits op 10/12/2005 te Gingelom volgens het wettelijk stelsel.

In vergadering op 15/12/2010 verklaren samen een vennootschap onder firmanaam op te richten met de volgende statuten:

Artikel 1 De vennootschap heeft als benaming"Schoovaerts-Verdrengh" + commerciële benaming "De vennootschap mag ook de volgende benamingen gebruiken : Verdrengh, Schoovaerts, Serge Verdrengh..."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Overhemstraat 26, 3320 Hoegaarden. De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3 De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming met derden, het verwezenlijken van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking hebben op:

-het vertegenwoordigen van financiële instellingen, zoals banken en spaarkassen, voor alle mogelijke financiële handelingen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake,

-het verkopen van alle mogelijke financiële handelingen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake; het tussenkomen in het verkopen van alle mogelijke kredieten, leningen en financieringen en onder andere persoonlijke en hypothecaire leningen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake;

-het bemiddelen in en het plaatsen van verzekeringen van welke aard ook, hetzij als makelaar van één of meer verzekeringsmaatschappijen, gevestigd zowel in België als in het buitenland;

-de aankoop, verkoop,huur-verhuring van onroerende goederen, vestiging van zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen, optreden als tussenpersoon in verhandeling van onroerende goederen;

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijk welke andere wijze.

In de algemene regel mag de vennootschap alle handels-, financiële of nijverheidsverhandelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij mag in het algemeen alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Zij mag bestuursmandaten aannemen. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1000 euro, volledig volgestort, vertegenwoordigt door 20 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

1-de heer Verdrengh Serge ten belope van 500 euro, wat 10 aandelen vertegenwoordigt 2-de heer Schoovaerts Paul ten belope van 250 euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt 3-mevrouw Schoovaerts Sandra ten belope van 250 euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt. Elke vennoot doet een inbreng in de vennootschap van zijn arbeid en zijn goede zorgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 Bestuur-Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot,

aangeduid door de algemene vergadering voor een onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden.

Artikel 6 Jaarvergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag van juni om negentien uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

Artikel 7 Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 01/12/2010 en zal eindigen op 31/12/2011.

Artikel 8 Verdeling van de winst

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Artikel 9 Verdeling van het liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

Verdrengh Serge vennoot Schoovaerts Paul vennoot Schoovaerts Sandra vennoot

"

12/01/2011
ÿþArtikel 1 De vennootschap heeft als benaming"Schoovaerts-Verdrengh'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

p rr

Ver à-0 " Naam e ha raie, 25i9L7o Brussel / Bruxelles " TEL 02 678 61 11 " FAX 02 678 82 11

AXA Bank Europe nv-sa-AG, Vorstlaa levar u souverain,

e-mail contacteaxa.be " http://www.axa.be " [BAN 8E67 7000 9909 9587 " BIC AXABBE22

KBO Nr. / N" BCE / ZDU Nr :131W / TVA/ Mwst BE 0404 476 835 RPR / RPM / Brussel / Bruxelles " CBFA-KBFV 036705 A 4190079 - 04 2008

..,~~ kl3>'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Ondernemingsnr . d <E)3z 301 ó .59.4 Benaming

(voluit) : Schoovaerts - Verdrengh Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Overhemstraat 26, 3320 Hoegaarden Onderwerp akte : Statuten

Benaming: Schoovaerts-Verdrengh.

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Overhemstraat 26 te 3320 Hoegaarden

Oprichting.

De Comparanten,

MONITEUR BELGE

DIRECTION

flet-rgolegd ter griffie ci r

0 5,11 2011 Rechtbank van Koophandel

te euven, de wel a~1~

rI I8

Ill

*11006575

BELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

1)Serge Verdrengh, zelfstandige, geboren te Leuven op 8/01/1972, wonende te Schoolstraat 31, 3370 Boutersem, gehuwd met Wendy Smet op 8/8/1998 te Boutersem volgens het stelsel scheiding van goederen met gem.van aanwinsten.

2)Paul Schoovaerts, zelfstandige, geboren te Haacht op 6/2/1951, wonende te Overhemstraat 26, 3320 Hoegaarden, gehuwd met Gilberte Hacour op 26/6/1972 te Honsem volgens het stelsel gem. van goederen.

3)Sandra Schoovaerts, bediende, geboren te Leuven op 10/03/1978, wonende te Bronstraat 37, 3891 Mielen-Boven-Aalst, gehuwd met Michael Rits op 10/12/2005 te Gingelom volgens het wettelijk stelsel.

In vergadering op 15/12/2010 verklaren samen een vennootschap onder firmanaam op te richten met de volgende statuten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Overhemstraat 26, 3320 Hoegaarden. De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3 De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming met derden, of bij wijze van onderaanneming, het verwezenlijken, zelf of door bemiddeling van elk natuurlijk of rechtspersoon, van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking hebben op:

-het vertegenwoordigen van alle mogelijke financiële handelingen, zoals banken en spaarkassen, voor alle mogelijke financiële handelingen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake,

-het verkopen van alle mogelijke financiële handelingen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake; het verkopen van alle mogelijke kredieten, leningen en financieringen en onder andere persoonlijke en hypothecaire leningen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake;

-de activiteit van een gemandateerd agent van een kredietinstelling;

-het bemiddelen in en het plaatsen van verzekeringen van welke aard ook, hetzij als verzekeringsmakelaar of als agent van één of meer verzekeringsmaatschappijen, gevestigd zowel in België als in het buitenland;

-de aankoop, verkoop,huur-verhuring van onroerende goederen, vestiging van zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen, optreden als tussenpersoon in verhandeling van onroerende goederen;

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijk welke andere wijze.

In de algemene regel mag de vennootschap alle handels-, financiële of nijverheidsverhandelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij mag in het algemeen alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Zij mag bestuursmandaten aannemen. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1000 euro, volledig volgestort, vertegenwoordigt door 20 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

1-de heer Verdrengh Serge ten belope van 500 euro, wat 10 aandelen vertegenwoordigt

AXA Bank Europe nv-sa-AG, Vorstlaan / Boulevard du Souverain, 25, 1170 Brussel / Bruxelles " TEL 02 678 61 11 " FAX 02 678 82 11 e-mail contact@axa.be " http://www.axa.be " IBAN BE67 7000 9909 9587 " BIC AXABBE22

KBO Nr. / N " BCE / ZDU Nr : BTW/ TVA/ Mwst BE 0404 476 835 RPR / RPM / Brussel / Bruxelles " CBFA-KBFV 036705 A 4 a 90079  04.2008

h..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

2-de heer Schoovaerts Paul ten belope van 250 euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt 3-mevrouw Schoovaerts Sandra ten belope van 250 euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt. Elke vennoot doet een inbreng in de vennootschap van zijn arbeid en zijn goede zorgen.

Artikel 5 Bestuur-Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot,

aangeduid door de algemene vergadering voor een onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden.

De heren Serge Verdrengh en Paul Schoovaerts en mevrouw Sandra Schoovaerts werden door de oprichters unaniem benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur dat zij aanvaard hebben.

Artikel 6 Jaarvergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag van juni om negentien uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

Artikel 7 Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 01/12/2010 en zal eindigen op 31/12/2011.

Artikel 8 Verdeling van de winst

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Artikel 9 Verdeling van het liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

AXA Bank Europe nv-sa-AG, Vorstlaan / Boulevard du Souverain, 25, 1170 Brussel / Bruxelles " TEL 02 678 61 11 " FAX 02 678 82 11 e-mail contacteaxa.be " http://www.axa.be " IRAN BE67 7000 9909 9587 " BIC AXABBE22

KBO Nr./ N ° BCE / ZDU Nr : BTW/ TVA/ Mwst BE 0404 476 835 RPR / RPM / Brussel/ Bruxelles " CBFA-KBFV 036705 A 4190079 - 04.2008

~ Vonr- .

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad Verdrengh Serge vennoot Schoovaerts Paul vennoot Schoovaerts Sandra vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A)(A Bank Europe nv-sa-AG, Vorstlaan / Boulevard du Souverain, 25, 11.70 Brussel / Bruxelles " TEL 02 678 61 11 " FAX 02 678 82 11

e-mail contact@axa.be " http://www.axa.be " IBAN BE67 7000 9909 9587 " BIC AXABBE22

KBO Nr. / N ° BCE / ZDU Nr : BTW / TVA/ Mwst BE 0404 476 835 RPR / RPM / Brussel / Bruxelles " CBFA-KBFV 036705 A 4190079 - 04.2008

Coordonnées
SCHOOVAERTS - VERDRENGH

Adresse
OVERHEMSTRAAT 26 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande