SCHRIJNWERKERIJ CAMPISI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHRIJNWERKERIJ CAMPISI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.285.856

Publication

13/01/2014
ÿþmodil.1

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i 11»181111

IN



Ondernemingsnr : 0463.285.856

Benaming (voluit) : SCHRIJNWERKERIJ CAMPISI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Mombaersstraat 209

3071 Kortenberg (Erps-kwerps)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor meester Stefan Vangoetsenhoven, notaris te Bertem (Leefdaal) op 28 november 2013 (geregistreerd 7 bladen, geen renvooien, te Leuven , 2e kantoor der registratie op 3/12/2013, boek 1379, blad 84, vak 4, ontvangen :50 EUR, getekend, de Ontvanger : De Clercq) blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT: Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig aandelen (750) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en tegelijk het desbetreffende artikel van de statuten te wijzigen, welk artikel voortaan zal luiden zoals hierna vermelde vermeld onder het negende besluit en onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten. Stemming: Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT: Omzetting kapitaal in euro

De vergadering besluit het in belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro, tegen een omrekeningskoers waarbij één euro (1,-EUR) gelijk is aan veertig komma drieduizend: driehonderd negen en negentig belgische frank (40,3399 BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omrekening en afronding, achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) bedraagt, zodat het desbetreffende artikel in de statuten voortaan zal luiden zoals hierna vermeld onder het negende besluit en onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten.

DERDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op honderd zevenenveertig

duizend driehonderd negenenvijftig euro zestien cent (¬ 147.359,16), zoals blijkt uit de goedgekeurde

jaarrekeningen van 31 december 2011 en 31 december 2012,

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderd zevenenveertig duizend euro (¬ 147.000,00) euro

bedraagt. euro

VIJFDE BESLUIT BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd zevenenveertig duizend euro (¬ 147.000,00). Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

ZESDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent,

(90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd tweeëndertig: duizend driehonderd euro (¬ 132.300,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

ZEVENDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, de Heer CAMPISI Pascal, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Ij.ti r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

`~iL..rv'leii_ .Jj /" ~~ ~r'x"

~ I~ . ~-~~"r

RecttruNti.~. : "

0 2} JAN. 2014

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

d

4 ~ J

mod 11.1

Na deze uiteenzetting verklaart de Heer CAMPISI Pascal, enige vennoot, negentig procent (90 %) van het

tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd tweeëndertig duizend driehonderd euro (¬ 132.300,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van honderd tweeëndertig duizend driehonderd euro (¬ 132.300,00) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd tweeëndertig duizend driehonderd (¬ 132.300,00) euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank Kortenberg zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 25 november 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

ACHTSTE BESLU1T - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tweeëndertig duizend driehonderd euro (¬ 132.300,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd vijftig duizend achthonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 150.892,01), vertegenwoordigd door zevenhonder vijftig (750) aandelen op naam zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering het desbetreffende artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftig duizend achthonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 150.892,01). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

In de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 28 november 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van van honderd tweeëndertig duizend driehonderd euro (¬ 132.300,00), op zelfde datum uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderd vijftig duizend achthonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 150.892,01)), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen."

TIENDE BESLUIT  AANPASSING VENNOOTSCHAP AAN DE VAN TOEPASSING ZIJNDE VENNOOTSCHAPSWETGEVING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de inlassing van volledig nieuwe statuten rekening houdend met de genomen beslissingen en actualisering, hernummering en hernieuwing van de tekst, schrapping van het overbodige en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen en codificatie van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen en aan het huidig wetboek van vennootschappen, zonder inhoudelijk te raken aan de wezenlijke bepalingen van de bestaande statuten. De op voormelde wijze aangepaste statuten, hier weergegeven bij uittreksel, luiden bijgevolg als volgt:

RECHTSVORM  NAAM : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Zij draagt de benaming "Schrijnwerkerij Campisi"

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps) , Frans Mombaersstraat 209

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel ;

- algemene schrijn- en timmerwerken

- het vervaardigen, de aan- en verkoop en plaatsen van ramen, en deuren

- alle gyprowerken uitvoeren.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsactiviteiten, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks als onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het Buitenland.

Zij zal door alle middelen mcgen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aad zijn

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opsiopring of op welke wijze ook,

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftig duizend achthonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 150.892,01). Het wordt vertegenwoordigd door

n Voor-

behouden aan hett Belgisch

Staatsblad





Bijl gén bij liè Bëlgiscli StaatsbIadT - iN/8i/2014 - Annexés du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

R

i

zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei om veertien uur (14.00 uur)

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Als statutair zaakvoerder wordt benoemd de heer Campisi Pascal, voornoemd, wonende te 3070 Kortenberg, Frans Mombaersstraat 209,

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ELFDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend: notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (leefdaal)

In bijlage: uitgifte van de akte statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : LE099701
29/05/2012 : LE099701
26/08/2011 : LE099701
10/06/2010 : LE099701
27/08/2009 : LE099701
16/06/2008 : LE099701
18/06/2007 : LE099701
02/06/2005 : LE099701
15/07/2004 : LE099701
18/08/2003 : LE099701
11/09/2002 : LE099701
08/03/2001 : LE099701

Coordonnées
SCHRIJNWERKERIJ CAMPISI

Adresse
FRANS MOMBAERSSTRAAT 209 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande