SDNO-CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDNO-CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.279.081

Publication

18/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302218*

Neergelegd

16-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845279081

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): SDNO-CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, d'Arconatistraat 40 bus 42

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte houdende oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  SDNO-CONSTRUCT , met zetel te 1700 Dilbeek, d Arconatistraat 40/42, verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van 13 april 2012, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Oprichters

1. De heer D HOE Jos Frans, geboren te Halle op 15 augustus 1971, ongehuwd, wonende en gedomicilieerd te 1700 Dilbeek, d Arconatistraat 38.

2. Mevrouw NERINCX Inge Marcella, geboren te Halle op 13 mei 1972, ongehuwd, wonende en gedomicilieerd te 1700 Dilbeek, d Arconatistraat 38.

3. De heer D HOE Stefaan Alfons, geboren te Halle op 29 oktober 1974, ongehuwd, wonende en gedomicilieerd te 1540 Herne, Steenweg Asse 184.

4. Mevrouw OTS Kathleen, geboren te Halle op 5 juli 1970, ongehuwd, wonende en gedomicilieerd te 1540 Herne, Steenweg Asse 184.

5. De heer SERRUYS Dirk, geboren te Oostende op 29 juni 1967, echtgenoot van mevrouw D hoe Peggy Maria, wonende en gedomicilieerd te 1671 Pepingen, Lenniksesteenweg 25.

6. Mevrouw D HOE Peggy Maria, geboren te Halle op 21 oktober 1969, echtgenote van de heer Serruys Dirk, wonende en gedomicilieerd te 1671 Pepingen, Lenniksesteenweg 25.

Naam De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam SDNO-CONSTRUCT.

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1700 Dilbeek, d'Arconatistraat 40/42.

Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

- Aannemer van : bouw-, metsel- en betonwerken, schrijnwerken - timmerwerken, plafonneerder - cementbewerker, plaatsen van tegels, alle glaswerken, waterdicht maken van gebouwen, alle sloopwerken, alle verfwerken, vervaardigen trappen en leuningen, oprichten van alle soorten gebouwen, dakbedekkingen en dakconstructies, bouw van autowegen, straten, andere wegen en voetpaden, renoveren, restaureren en voegen van gebouwen, overige gespecialiseerde werken in de bouw. Aannemen van isolatiewerkzaamheden, stukadoorswerk, plaatsen van stellingen. Aannemer van buiten- en binnenschrijnwerk en constructies in hout, kunststof en metaal. Deuren, vensters, trappen, muurkasten & inbouwkeukens, winkelinrichtingen. Montage van serres, veranda s, zonneblinden en traliewerk, wanden en tussenwanden, garagepoorten, vloerbekledingen en alle andere werkzaamheden ivm afwerking van gebouwen.

- De vennootschap kan de studie, de oprichting en de inrichting laten verwezenlijken van productieeenheden, met het doel deze laatste over te dragen  sleutel op deur aan de opdrachtgever. Zij mag alle bouwwerken oprichten, laten oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, als bouwheer, of als algemeen ondernemer en aan de onroerende goederen veranderingen en meerwaarden aanbrengen, evenals de studie en de uitvoering van verkavelingen en de aanleg van wegenis en riolering. Zij mag de studie doen van decoratie en binnenhuisinrichting en alle adviezen verstrekken met betrekking tot de bouw, afwerking en organisatie ervan , rechtstreeks of onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden, dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren en alles wat daarmee gepaard gaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap heeft tot doel : de aankoop, ruiling, verkoop, in huurneming, verhuring en onderhoud van onroerende goederen, evenals de financieringsverrichtingen, toegelaten door de wet. - De vennootschap mag alle daden stellen voor het kopen en verkopen van machines, installaties, uitrustingsgoederen en bouwmaterialen evenals de huur en de verhuur ervan.

- Zij mag tevens rechtstreeks deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen, ongeacht hun doel .

- De vennootschap mag eveneens haar beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, het verwerven, het te gelde maken, inbreng, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaand of op te richten. Voormelde opsommingen zijn enkel uitleggend en niet beperkend.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Maatschappelijk kapitaal Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend. Vertegenwoordiging De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte.

Toezicht Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand april om achttien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Boekjaar Het maatschappelijke jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding-vereffening Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Overgangsbepalingen

Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met eenendertig december tweeduizend dertien Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in april tweeduizend veertien.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen commissaris te benoemen.

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 15 december 2011 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. Benoeming niet-statutair zaakoverder

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering:

De heer D hoe Jos voornoemd

De heer D hoe Stefaan voornoemd

De heer Serruys Dirk voornoemd

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend door Meester An-Katrien Van Laer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SDNO-CONSTRUCT

Adresse
D'ARCONATISTRAAT 40, BUS 42 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande