SDPRODENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDPRODENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.774.708

Publication

18/09/2014
ÿþmod11,1

tiLlte 1E .1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0564. wy" -02*

Benaming (voluit) : SDPRODENT (verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel Papierfabriekstraat 25A

1930 Zaventem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de akte verleden van not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 2 september 2014! (neergelegd vérír registratie), houdende de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van eeni besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , blijkt hetgeen volgt

1. VENNOTEN:

Mevrouw DE RYCKE Sotie Karine, geboren te Menen op 11 januari 1986, rijksregistemummer 86.01.11-i 184.38 en haar echtgenoot De Heer HUYSMAN Michaël Jan Edouard, geboren te Schaerbeek op 24 mei 1986, rijksregistemummer 86.05.24-263.82, samen wonende te 1930 Zaventem, Papierfabrieksstraat 25 A, gehuwd: onder een stelsel van scheiding van goederen bij voorafgaandelijk huwelijkscontract, verleden voor notaris; Stefan Vangoetsenhoven, te Bertem (Leefdaal) op 11 februari 2014.

- De Heer HUYSMAN Michael, voornoemd, voor honderdzesentachtig euro (¬ 186,00), gedeeltelijk volstort ten belope van tweeënzestig euro (E 62,00) en waarvoor hem één (1) aandeel zonder nominale waarde wordt toegekend.

- Mevrouw DE RYCKE Sofie, voornoemd, voor achttienduizend vierhonderdveertien euro (E 18.414,00), gedeeltelijk volstort ten belope van zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00) en waarvoor haar; negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde wordt toegekend.

2. NAAM - RECHTSVORM:

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "SDPRODENr. Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".3. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. 2ETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Papierfabrieksstraat 25 A.

Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits Inachtneming van de taalwetgeving.

5.DOEL:

De vennootschap heeft ais doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een tandheelkundig kabinet, tandverzorging, tandprothese, radiografie, orthodontie en kleine mondheelkunde, implantaten en parodontologie, aile tandzorg in de breedst mogelijke zin met betrekking tot alle takken van de tandheelkundige discipline

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- Uitvoeren van opdrachten (zoals consultancy) in verband met overdracht van kennis via onderwijs of elke andere daaraan gelijkgestelde vorm;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een vermogen samengesteld uit roerende en! onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van het patrimonium.

Op de laatste blz. van 1,LO( B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11qt11,IJI610 1111

Vo( behot

aan

Belg Staate

neergelegd/ontvangen op

9 SEP, 21314

ter griffie van 14eritilederlandstalige chtbank van koophariel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ma111.1

d Voor- ( *ehouen aan het Belgisch Staatsblad

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en' verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, verkaveling en , in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De eigenlijketandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar bandel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische entof anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven,

6.KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het overeenstemmende bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) is overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 79 0017 3604 1433 bij het agentschap van BNP Paribas Fortis bank te Sint Pieters Woluwe, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd op 1 september 2014,

7.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

De duur van het mandaat vah een statutaire zaakvoerder Is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 269 Wetboek van Vennootschappen na te komen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

VOOr-

tt;: eitouqn

aan het

Belgisch Staatsblad

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in voorafgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

8.WINSTVERDELING:

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

9.BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde. jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig artikel 283 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en vijftien (31/12/2016), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

10. JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 24 mei om 18 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een zaterdag of zondag is of een feestdag dan wordt de algemene vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan dient de vennoctschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetei van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.,

11. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

De vennootschap verkrijgt haar rechtspersoonlijkheid eerst vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel Zij kan evenwel handelingen steilen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging.:

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf 1 september 2014 in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

12. BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER (NIET-STATUTAIR):

Wordt als zaakvoerder aangesteld:.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voot-.behoudien

aart het

Belgisch Staatsblad

Mevrouw DE RYCKE Sofie, voornoemd, welke het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

Voormelde benoeming heeft haar uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

13. MACHTEN.

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de vennootschap BVBA TAOFISC, te 1860 Meise, Mechelbaan 33 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, elle machten te verlenen om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de 13elasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SDPRODENT

Adresse
PAPIERFABRIEKSTRAAT 25A 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande