SEARCH & SELECTION BRUSSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEARCH & SELECTION BRUSSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.764.616

Publication

30/12/2013
ÿþ Mod Word,,.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

USSEL

pgeR 2013

1111 III 11 1111

*13195475*

V' beha

351

Bel Staa

A

Ondernemingsnr : ' Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : 0442.764.616

Search & Selection Brussel

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leuvensesteenweg 706 -1930 Zaventem

Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op achtentwintig november tweeduizend en dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato vijfentwintig november tweeduizend en dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

TWEEDE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering heeft op 25/11 laatst beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag van vijfhonderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesentachtig euro vijfenzestig cent (¬ 548.786,65), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde vierenvijftigduizend achthonderdachtenzeventig euro zesenzestig cent (¬ 54,878,66), in totaal vierhonderd drieënnegentigduizend negenhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 493.907,99) netto, hetgeen door de huidige buitengewone algemene vergadering wordt bevestigd.

DERDE BESLISSING: Kennisname van het revisoraal rapport

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vijfentwintig november tweeduizend en dertien, opgesteld door de CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelandt, bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA SEARCH & SELECTION BRUSSEL met zetel te Leuvensesteenweg 706, 1930 Zaventem, RPR Brussel 0442.764.616, bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 548.786,65 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. Indien deze vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk volledig uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 493.907,99 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 304 aandelen van de BVBA SEARCH & SELECTION BRUSSEL zonder vermelding van nominale waarde,. van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend :

de heer Frans CLAERHOUT 493.907,99 EUR (304 aandelen)

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 512.500,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 600 + 304 = 904 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het volle bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" . . . kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto dividend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge waarvoor de betrokken vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van

de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 25 november 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde VIERHONDERD DRIEENNEGENTIGDUZIEND NEGENHONDERD EN ZEVEN EURO ACHTENNEGENTIG (¬ 493.907,98) of het netto-dividend (of nog ¬ 9.419,95 en ¬ 484.488,04 uitgiftepremie), om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op VIJFHONDERD EN TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 512.500), door uitgifte van DRIEHONDERD EN VIER (304) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennootivennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vijfhonderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesentachtig euro vijfenzestig cent (¬ 548.786,65) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de driehonderd en vier (304) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaaIverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het geit dat de voormelde kapitaalverhoging van VIERHONDERD DRIE>NNEGENTIGDUZIEND NEGENHONDERD EN ZEVEN EURO ACHTENNEGENTIG (¬ 493.907,98) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het

Vcior-

be h otiktn

aan het

peigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Le( B - Venentrs

kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op VIJFHONDERD EN 1VVAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 512,500) vertegenwoordigd door negenhonderd en vier (904) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de bestaande statuten op te heffen en te vervangen door integraal nieuwe , statuten, zoals deze volgen, zonder voor het overige te raken aan de bepalingen inzake zetel, doel, duur, boekjaar en jaarvergadering, doch wel rekening houdend met gewijzigdé wetgeving en de ' hiervoor genomen beslissingen en de beslissing van de algemene vergadering de dato 2 januari 2009 waarbij werd besloten tot inkoop van eigen aandelen en vernietiging van 150 aandelen om het aantal aandelen te brengen op 600.

ACHTSTE BESLISSING: Volmachtico5rdinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van de gecoordineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, deze goed te keuren en geeft voor zoveel als nodig volmacht aan de instrumenterende notaris om deze te ondertekenen en neer te leggen ter griffie.

NEGENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering

- gecoördineerde tekst van de statuten

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.03.2013, NGL 19.08.2013 13433-0439-017
25/07/2012 : BL542191
15/07/2011 : BL542191
26/03/2010 : BL542191
08/06/2009 : BL542191
26/05/2008 : BL542191
02/04/2007 : BL542191
02/05/2006 : BL542191
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.03.2015, NGL 07.07.2015 15284-0039-016
19/04/2005 : BL542191
06/07/2004 : BL542191
25/07/2003 : BL542191
08/05/2002 : BL542191
16/05/2000 : BL542191
22/12/1999 : BL542191
01/01/1995 : BL542191
01/01/1992 : BL542191
10/01/1991 : BL542191

Coordonnées
SEARCH & SELECTION BRUSSEL

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 706 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande