SEGERS OUTDOOR CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEGERS OUTDOOR CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.927.339

Publication

29/05/2013
ÿþOndernemingsnr ; 0873827339

Benaming

(voluit) : SEGERS OUTDOOR CREAT1ONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scheestraat 54 te 1750 Lennik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Doelwijziging - zetelverplaatsing

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carine Walravens, te Dilbeek Schepdaal op 2 mei 2013, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen te Dilbeek Il, de 08-05-2013, boek 606, blad 37, vak 18. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) WAUTERS M, dat de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEGERS OUTDOOR CREATIONS", met zetel te 1750 Lennik, Scheestraat 54, opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma ingevolge onderhandse overeenkomst van achttien mei tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig mei daarna, onder nummer 0075317, in buitengewone algemene vergadering is samengekomen en de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft goedgekeurd :

1)Kennisname van de staat van actief en passief en het verslag van de zaakvoerder

Kennisname van de staat van actief en passief en van het verslag van de zaakvoerder en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder betrekkelijk de voorgenomen doelswijziging overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen samen met de bijgevoegde staat van actief en passief van de vennootschap in datum van 31 maart 2013.

2) Wijziging van het doel van de vennootschap door toevoeging van de volgende tekst onder artikel drie van de statuten:

"Zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen "rekening als voor rekening van derden en/of als "tussenpersoon::

"a) Zowel voor eigen rekening als in de hoedanigheid van promotor het beheren van een onroerend "vermogen, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, "het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het "verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die "rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de "opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen `verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op "gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor "het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van "deze onroerende goederen.

"b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

"c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere "investering.

"d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het "even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook barg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle "handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, "houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en "kapitalisatieondememingen.

"e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de "ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en "diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, "productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten "onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op "eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel,

"f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die "rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Luik B",

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13080679<

CIV

BRUSSEL

1 7 MEI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"g) Aiie handèlingen en verrichtingen die betrekking hebben of verband houden met de vastgoed en"

"ruimtelijke ordening, te weten; opmeting, verkavelingen, ontwerpen, expertises, schattingen, advies inzake "aankoop en verkoop, onteigeningen, dit alles in de ruimste zin."

3) zetelverplaatsing

Wijziging van de zetel van de vennootschap van Scheestraat 54 te 1750 Lennik naar Koestraat 2 bus 3 te

1750 Lennik en dit vanaf 2 mei 2013.

Artikel 2 luidt thans als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1750 Lennik, Koestraat 2 bus 3.

"De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels

Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit

besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het

buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder."

4) Volmacht.

Opdracht werd gegeven aan de instrumenterende notaris tot neerlegging van de gecoördineerde statuten

van de vennootschap tengevolge van voorstaande doelswijziging en zetelverplaatsing.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : notaris Carine Walravens

Tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volledige uitgifte + verslag van de zaakvoerder + coordinatie van

de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 Voor-behouyen ain het BeIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.02.2013, NGL 06.05.2013 13115-0464-016
23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 04.02.2012, NGL 16.04.2012 12087-0462-015
26/10/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden I tIII11ItII11lII11lIfI 11111111(111111 111fl 1111111f

aan het t11161939~

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0873.927.339

Benarvling

(voluit) : SEGERS OUTDOOR CREATIONS

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Scheestraat 54 te 1750 Lennik

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging - omvorming naar een bvba

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Canne Walravens te Dilbeek Schepdaal, op 28 september 2011, geregistreerd zeven bladen, één verzendingen te Dilbeek Il de 4 oktober 2011, boek 599, blad 38, vak 6. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) M. WAUTERS, dat de vennoten van de vennootschap onder firma "SEGERS OUTDOOR CREATIONS", met zetel te 1750 Lennik, Scheestraat 54, opgericht ingevolge onderhandse overeenkomst van achttien mei tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig mei daarna, onder nummer 0075317, waarvan de statuten niet' werden gewijzigd, behoudens verplaatsing van de maatschappelijke zetel ingevolge beslissing van de algemene vergadering van achtentwintig september tweeduizend en zeven, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van twaalf oktober daarna, onder nummer 0148688, in buitengewone algemene vergadering zijn samengekomen en de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen hebben goedgekeurd :

1)Afschaffing van de nominale waarde der aandelen. Opheffing van de nominale waarde van de duizend bestaande aandelen en vervanging door een fractiewaarde waarbij ieder aandeel één/duizendste (1/1.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigt.

2) Kapitaalverhoging

Het kapitaal wordt verhoogd door incorporatie in het kapitaal van overgedragen winst (zoals blijkt uit de staat van actief en passief van dertig juni tweeduizend en elf) voor een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00¬ ), om het te brengen van duizend euro (1.000,00 euro) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), in verhouding van ieders aandelenbezit, zonder creatie van nieuwe aandelen en volledig volstort.

3) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging met een bedrag van zeventienduizend; zeshonderd euro (17.600,00¬ ), om het te brengen van duizend euro (1.000,00 euro) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), volledig volstort, en vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde vertegenwoordigend van één/duizendste.

4) Kennisname van het revisoraal verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE NUL & C°', met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37, vertegenwoordigd door de Heer Roger De Nul, Bedrijfsrevisor, van negentien september tweeduizend en elf met daarin opgenomen de staat van actief en passief, alsook van het bijzonder verslag van de zaakvoerders van twee april tweeduizend en elf, waarin de voorgenomen omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht.

Het besluit van voormeld revisoraal verslag luidt als volgt:

"VI. BESLUIT

De staat van activa en passiva, afgesloten per 30/6/2011 van de Vennootschap Onder Firma SEGERS OUTDOOR CREATIONS te Lennik, zoals deze in het verslag werd opgenomen, is in overeenstemming met de boekhouding van genoemde vennootschap.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva de vermogenstoestand van de. VOF SEGERS OUTDOOR CREATIONS volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het nettoactief volgens deze staat van 30/6/2011 is ¬ 41.225,08 groter dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.000,00¬ . Na de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal ¬ 18.600,00 bedragen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om gehecht te worden aan de akte van omzetting tot Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van de VOF SEGERS. OUTDOOR CREATIONS.

Lennik, 19 september 2011

BVBA De Nul & C°, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Roger De Nul Bedrijfsrevisor"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

5) omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van haar rechtspersoonlijkheid.

Het doel, het kapitaal, de reserves, alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden, minderwaarden en de bedrijvigheid blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal alle geschriften en boekhouding voortzetten van de vennootschap onder firma vanaf dertig juni tweeduizend en elf.

Het ondememingsnummer (tevens het inschrijvingsnummer bij het handelsregister, de BTW en de Kruispuntbank voor ondernemingen) blijft behouden.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf.

De duizend aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig het aandeel welke zij op heden bezitten in het kapitaal.

6) Ontslag van en benoeming zaakvoerders.

Aanvaarding van het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap onder firma, de Heer Bart Segers

en de Heer Sylvain Segers. Er wordt hen op 28 september 2011 kwijting verleend voor de uitoefening van hun

functie.

Vervolgens wordt de Heer Bart Segers voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder.Zijn mandaat is

onbezoldigd.

Geen aanstelling van een commissaris, aangezien de vennootschap hiertoe niet gehouden is.

7) Vaststelling van de statuten.

Integrale vervanging der statuten door de hierna volgende nieuwe tekst der statuten om deze in

overeenstemming te brengen met de genomen besluiten:

STATUTEN.

Artikel 1. NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "SEGERS OUTDOOR CREATIONS".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met

beperkte aansprake-lijk-'held" of de initialen "BVBA".

Artikel 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1750 Lennik, Scheestraat 54.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels

Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit

besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het

buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3. DOEL.

Het doel van de vennootschap is:

In binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en desgevallend in

samenhang met derden:

Het ontwerp, de aanleg, het onderhoud, de renovatie, de restauratie, de verfraaiingen en decoratie, de

bestrating, kleine grond- en metselwerken van zowel binnen- als buitentuinen, parken, landschappen en vijvers;

het plaatsen van afsluitingen in allerhande materialen, het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van tuinverlichting;

de aan- en verkoop, de huur en verhuur en herstelling van alle tuinbenodigdheden en dito werktuigen.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap mag om het even welke commerciële, industriële immobiliën of financiële verrichtingen

doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel.

Zij zal haar doel nastreven in België zowel als in het buitenland op allerlei wijzen en volgens de modaliteiten

die haar het best geschikt lijken.

Zij zal deel mogen nemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige

of verwant doel, en dit door inbreng-, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

Het verstrekken van garanties en/of andere zekerheden, jegens derden voor eigen verplichtingen en/of voor

verplichtingen van derden.

De vennootschap zal ook mogen optreden als bestuurder of als adviseur bij vennootschappen.

Het verrichten van alle handelingen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe

bevorderlijk kunnen zijn.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring of het kennelijk

onvermogen van een vennoot.

De vennootschap kan slechts vervroegd worden ontbonden krachtens een besluit van de algemene

vergadering der vennoten, beraadslagende zoals voorgeschreven voor statutenwijziging, onverminderd de

toepassing van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het is verdeeld in

duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigend van één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 1.000.

Artikel 5bis : HISTORIEK VAN DE KAPITAALVORMING.

Oorspronkelijk werd de vennootschap opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma, ingevolge onderhandse overeenkomst van achttien mei tweeduizend en vijf met een kapitaal van duizend euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen, met een nominale waarde van duizend frank per aandeel. Deze aandelen werden ingeschreven in geld en werden volledig afbetaald.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Carine Walravens, te Schepdaas, op achtentwintig september tweeduizend en elf, werd de vennootschap omgevormd tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd de nominale waarde der aandelen afgeschaft, en werd het kapitaal gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) door incorporatie in het kapitaal van overgedragen winst, in functie van ieders aandelenbezit, volledig volstort en zonder de creatie van nieuwe aandelen.

Artikel 6. VOLSTORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de zaak-voerder.

Artikel 7. AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn on-deelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel schriftelijk is aangewezen.

Artikel 8. KAPITAALVERHOGING.

Ingeval van kapitaalverhoging moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het maat-schappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering bepaald wordt doch die minimaal vijftien dagen moet bedragen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De vennoten worden van dit alles op de hoogte gebracht door een aangetekende brief.

Bij niet-uitoefening van het voorkeurrecht wassen deze rechten aan ten behoeve van de vennoten, die wel de rechten wensen uit te oefenen, en dit proportioneel tot hun aandelen in bezit. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven kan dan slechts worden ingeschreven door personen goedgekeurd door de helft van de vennoten die ten minste drie vierden bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering bepaald worden.

Artikel 9. OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

De aandelen mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan : 1. een vennoot; 2. de echtgenoot van de overdrager of van de erflater; 3. de bloedverwanten in rechte opgaande en neerdalende lijn.

Onderhavige regels inzake de overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig voormelde bepalingen, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden.

Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

De weigering van toestemming is niet vatbaar voor verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering om kopers ervoor te vinden; bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De wederinkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het vennoot-schapsvermogen sedertdien.

Deze boekprijs zal worden bepaald, bij gebrek aan ak-koord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee Accountants, waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van wederinkoop. De prijs wordt vastgesteld zoals hierboven gezegd.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

De erfgenamen en legatarissen hebben recht op de tegen-waarde van de overgedragen aandelen, indien zij niet als venno-ten worden aanvaard. In geen geval zullen zij zegels kunnen doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch een inventaris kunnen doen opmaken. Zij zullen zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. AANDELENREGISTER.

Een aandelenregister wordt ter maatschappelijke zetel gehouden.

Het bevat de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en ovememer, ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrij-gende ingeval van overgang bij overlijden.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden slechts vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat overhandigd als bewijs.

Iedere vennoot en belanghebbende derde mag van het register kennis nemen.

Artikel 11. BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Artikel 12. BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Artikel 13. BEZOLDIGING ZAAKVOERDER.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien de algemene vergadering beslist om het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage als door de toekenning van voordelen in natura.

Hij heeft recht op een aandeel in de winst die door de algemene vergadering bij gewone meerderheid wordt toegekend bij winstverdeling. De reis en andere kosten door de zaakvoerder gedaan binnen de uitoefening van zijn mandaat worden hem door de vennootschap terugbetaald op zicht van de door de zaakvoerder echt verklaarde onkostenstaten.

Artikel 14. TOEZICHT.

Het toezicht over het bestuur der vennootschap wordt zonder enige beperking uitgeoefend door de vennoten die daartoe van alle boeken en geschriften kennis mogen nemen, tenzij ingevolge het wetboek van vennootschappen de benoeming van een commissaris is verplicht.

Elke vennoot heeft individueel een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de handelingen van de vennoot-schap en oefent dit uit overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Artikel 15. ALGEMENE VERGADERING.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering verte-genwoordigt al de vennoten. Deze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering van de vennoten gehouden de eerste zaterdag van de maand februari ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerst volgende werkdag plaats.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of door de commissarissen, zo die er zijn. Zij moeten deze vergaderingen bijeenroepen wanneer vennoten die ten minste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten, zaakvoerder en eventuele commissarissen, worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven samen met de bij wet vereiste documenten, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt er een aanwezigheidslijst opgesteld.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens af feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De " volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 16. STEMMING.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel

verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een

lasthebber die een vennoot moet zijn.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal ter stemming

vertegenwoordig-de maatschappelijke aandelen zij.

" Artikel 17. NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die zulks wensen.

Afschriften worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel 18. MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het boekjaar zal aanvangen op één oktober en eindigen op dertig september.

Artikel 19. JAARREKENING-BESTEMMING VAN DE WINST

" Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt en worden de boeken " afgeslo-ten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans, en vormt één : geheel.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering wordt zij door de zorgen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België neerge-ilegd.

Jaarlijks moet van de netto-winst één/twintigste worden afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer deze reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal . vertegenwoordigt Over de overblijvende winst beslist de algemene vergadering.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen,

mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene . vergadering beslissen dat het gehele of een gedeeltelijk overschot van de winst op het volgend boekjaar wordt ' overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extra

bezoldiging aan de zaakvoerder zal worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 20. ONTBINDING.

De vennootschap blijft na de ontbinding, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, voortbestaan als rechtsper-soon voor haar ontbinding tot de sluiting ervan.

Bij ontbinding worden er één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder dat een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist. Na betaling van de schulden zal het saldo in gelijke mate onder de : venno-'ten worden verdeeld in evenredigheid van hun aandelen.

Artikel 21. SLOTBEPALINGEN.

Voor al hetgeen in onderhavige statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

De vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Onder geen voorwendsel kunnen de vennoten, de schuld-eisers, erfgenamen of rechthebbenden van een vennoot de zegels doen leggen op de boeken, stukken, waarden en andere activa der vennootschap.

8) Volmachten.

Volmacht wordt gegeven aan voormelde zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en voor

" de coördinatie van de statuten en om alle wijzigingen omtrent het kapitaal kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Zelfde zaakvoerder wordt in het bijzonder gelast met de praktische uitwerking van het aanbrengen op de eventuele certificaten van aandelenbezit op naam, van de wijziging inzake de uitdrukking van het kapitaal bij onderhavige vergadering beslist.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal hij aile stukken kunnen tekenen en alle verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : notaris Carine Walravens

Tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volledige uitgifte + verslag van de bedrijfsrevisor + bijzonder

verslag van de zaakvoerders

Voor-b,bouden aart het Belgisch staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SEGERS OUTDOOR CREATIONS

Adresse
SCHEESTRAAT 54 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande