SEGO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SEGO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.873.321

Publication

09/07/2014
ÿþmod 11.1

..... _ _

,.Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.873.321

Benaming (voluit) : SEGO

tverkort)

Mill311.11

beh( aat

Staa

O

11

NERGELEGD

30 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuver.

Ril

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel AARSCHOTSESTEENWEG 226

3111 Rotselaar (VVezemaal)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING HERBENOEMINGEN  REGIME ARTIKEL 537 WIB  KEN-NISNAME UITKERING TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND  KAPITAAL-VERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE(N) AANPAS-SING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 26 juni 2014, ve.i6r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SEGO" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING HERBENOEMINGEN.

.

De vergadering neemt kennis van:

1. de onderhandse notulen van de algemene vergadering gehouden op 24 november 2012, waarin de volgende bestuurders werden herbenoemd voor een termijn van zes jaar:

a) de heer SEGERS Jozef, voornoemd.

b) mevrouw GOOVAERTS Margareta, voornoemd,

mevrouw SEGERS Jo, voornoemd.

2. de onderhandse notulen van de raad van bestuur gehouden op 24 november 2012, waarin de volgende gedelegeerd bestuurder werd herbenoemd voor een termijn van zes ,jaar: de heer SEGERS Jozef, voornoemd.

De vergadering  bestaande uit aile aandeelhouders en bestuurders - beslist op

voorlegging van de originele onderhandse notulen deze herbenoemingen te bevestigen met! het oog op de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, één miljoen zeshonderd en negenduizend driehonderd vijfendertig euro (1.609.335 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 30 juni 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering van 24 november 2012.

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG. De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen, één miljoen zeshonderd en negenduizend driehonderd vijfendertig euro (1.609.335 EUR) bedraagt. VIERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 4 JUNI 2014.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 4 juni 2014, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van één miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000 FUR) en waarbij elke aandeelhouder individueel en vrijwillig de intentie .teeft .geuit om het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.

, Voor.

A belden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

hem/haar uitgekeerde dividend  weliswaar na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

Na bevestiging door elk van de aandeelhouders afzonderlijk dat zij het hen uitgekeerde dividend vrijwillig overeenkomstig artikel 637 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen vierhonderd veertigduizend euro (1.440.000 EUR) om het van vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd achttien euro negenennegentig cent (421.418,99 EUR) te brengen op één miljoen achthonderd eenenzestigduizend vierhonderd achttien euro negenennegentig cent (1.861.418,99 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de aandeelhouders van de hen bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de dato 4 juni 2014 uitgekeerde tussentijdse netto dividenden.

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Nadat alle aandeelhouders, aanwezig zoals gezegd, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten van de vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat zij samen de totaliteit der aandelen van de vennootschap bezitten, verklaren zij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van één miljoen vierhonderd veertigduizend euro (1.440.000 FUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort, en wel als volgt:

1. De echtgenoten SEGERS-GOOVAERTS, voornoemd

aandeelhouder sub 1_

Ten belope van dertigduizend zevenhonderd vijftien euro achttien

cent: ¬ 30.715,18

2. Mevrouw SEGERS Ann, voornoemd aandeelhouder sub 2.

Ten belope van zevenhonderd en vierduizend zeshonderd

tweeënveertig euro eenenveertig cent: ¬ 704.642,41

3. Mevrouw SEGERS Jo, voornoemd vennoot/aandeelhouder sub 3.

Ten belope van zevenhonderd en vierduizend zeshonderd

tweeënveertig euro eenenveertig cent: ¬ 704.642,41

TOTAAL: één miljoen vierhonderd veertigduizend euro: ¬ 1.440.000,00

Dit bedrag van één miljoen vierhonderd veertigduizend euro (1.440.000 EUR) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door stortingen in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer BE15 0017 2960 0330 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij BNP Paribas Fortis.

Een attest van deze stortingen werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparanten aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn. ,

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mg, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van één miljoen vierhonderd veertigduizend euro (1A40.000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen achthonderd eenenzestigduizend vierhonderd achttien euro negenennegentig cent (1.861.418,99 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenennegentig (797) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering -beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen, als volgt:

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achthonderd eenenzestigduizend vierhonderd achttien euro negenennegentig cent (1,861.418,99 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenennegentig (797) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd zevenennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 797.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht na splitsing op 10 september 1993 met een maatschappelijk kapitaal van zeventien miljoen frank, vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenennegentig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Op 5 januari 2004 werd het kapitaal omgezet in vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd achttien euro negenennegentig cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenennegentig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op 26 juni 2014 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot één miljoen achthonderd eenenzestigduizend vierhonderd achttien euro negenennegentig cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenennegentig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

NEGENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake. TIENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan Accountancy Vanderwegen BVBA te 3001 Heverlee, Groenstraat 211, vertegenwoordigd door de heer Vanderwegen, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstellirtg en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

ELFDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te steilen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGG1NG :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

Voorbellen

aan het

Beigisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

13/01/2014 : LE085636
05/01/2015 : LE085636
16/01/2013 : LE085636
25/01/2012 : LE085636
03/01/2012 : LE085636
17/01/2011 : LE085636
25/01/2010 : LE085636
09/01/2009 : LE085636
03/01/2008 : LE085636
21/05/2007 : LE085636
02/01/2007 : LE085636
02/01/2006 : LE085636
05/01/2005 : LE085636
22/01/2004 : LE085636
12/01/2004 : LE085636
16/12/2003 : LE085636
02/01/2003 : LE085636
11/01/2001 : LE085636
21/01/2000 : LE085636
01/01/1997 : LE85636
01/01/1995 : LE85636

Coordonnées
SEGO

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 226 3111 WEZEMAAL

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande