SEMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.725.813

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. - Projectontwikkeling.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden volledig volgestort.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met dertig september tweeduizend zestien, met dien verstande dat alle verbintenissen zijn overgenomen die sinds één april tweeduizend veertien voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op tweede maandag van de maand februari om negentien uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbepaalde duur, juffrouw Martens Mariek, geboren te Bilzen op 5 oktober 1988, wonende te 3300 Tienen, Getestraat 27 bus 4. De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE31 7390 1140 2955, geopend bij KBC Bank te Hasselt op naam van de vennootschap.

13) Volmacht: De comparanten verklaren bijzondere volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte met volmacht wordt samen met dit document neergelegd.

17/08/2015
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0507.725.813

Benaming (voluit) : Semmo

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Getestraat 27 bus 4

3300 Tienen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Semmo te 3300 Tienen, Getestraat 27 bus 4, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 20 juli 2015 blijkt het volgende.

1) De vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.062.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een miljoen eenentachtigduizend honderd euro, (¬ 1.081.100,00), door inbreng van vijfentwintig (25) aandelen Ermar, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te Bilzen, Leterweg 55, met ondernemingsnummer 0474.496.680, en met uitgifte van tienduizend zeshonderd vijfentwintig (10.625) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de dag van hun inbreng. De nieuwe aandelen hebben een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

2) De conclusies van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren, afgekort VHG Bedrijfsrevisoren, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling, Hasselt, met ondernemingsnummer 0434.036.891, vertegenwoordigd door mevrouw Bogaerts Nathalie, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, luiden ais volgt:

"Ondergetekende, Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B  3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie Bogaerts, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging van de BVBA Semmo.

De inbreng in natura gebeurt door mevrouw Mariek Martens en de heer Stijn Martens en bestaat uit 25 aandelen van de BVBA Ermar voor een bedrag van 1.062.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

° De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald.

° De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

° De voor inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering, in hef geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komt tenminste overeen met de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

° De inbreng speoifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Uit het ontwerp van Bijzonder Verslag van de Zaakvoerder blijkt dat de inbreng in natura door mevrouw Mariek Martens en de heer Stijn Martens voor een bedrag van 1.062.500,00 EUR wordt vergoed door

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

iw

*1511 585*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- * r

Vaor-

av behouden

aan het Belgisch Staatsblad.

mod 111

uitgifte van 10.625 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA Semmo als

volgt:

° 6,100 aandelen aan de heer Stijn Martens.

° 5,100 aandelen aan mevrouw Mariek Martens.

° 425 aandelen aan de onverdeeldheid van de heer Stijn Martens en mevrouw Mariek Martens.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid

van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, 6 juli 2015.

(volgt de handtekening)

Van Havermeet Groenweghe Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. O. V. V. CVBA

Vertegenwoordigd door

° Nathalie Bogaerts

Bedrijfsrevisor,"

3) De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

4) De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de genomen besluiten; zo heeft de vergadering besloten de eerste alinea van artikel 4 te vervangen door de volgende tekst: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen eenentachtigduizend honderd euro (¬ 1,081.100,00). Het is verdeeld in tienduizend achthonderd en elf aandelen (10.811) zonder vermelding van nominale waarde, die elk één tienduizend achthonderd en elfste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

5) De vergadering heeft besloten alle machten toe te kennen aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

6) Volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap Fineko te Genk, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alla wettelijke administratieve formaliteiten te doen uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HIKT OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd:

° een expeditie van het proces-verbaal van 20 juli 2015, houdende kapitaalverhoging;

° een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder;

° een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor;

° een exemplaar van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotointen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
SEMMO

Adresse
GETESTRAAT 27, BUS 4 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande