SEMONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEMONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.792.908

Publication

03/01/2014
ÿþ Mao Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0821.792.908 Benaming

(voluit) : Semone (verkort) :

!RUSSEL

~ 3 DEC 2013

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Machelsesteenweg 26 te 1820 Steenokkerzeel (volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Luc Van Pelt te Antwerpen op 28/11/2013, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Semone, met zetel te 1820, Steenokkerzeel, Machelsesteenweg 26, ondernemingsnummer 0821.792.908.

Volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met 1.500.000,00 euro om het te brengen van 1.564.000,00 euro op 84.000,00 euro zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen; het zo vrijgekomen bedrag wordt door de vennootschap ter beschikking gesteld van de aandeelhouders,

De aandeelhouders verklaren en bevestigen dat de kapitaalvermindering enkel en alleen wordt aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal en dus niet op mogelijk in kapitaal geïncorporeerde reserves.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Ne het verstrijken van gemelde termijn, zal het bestuursorgaan overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

TWEEDE BESLUIT; De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 11.213.350,23 euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

De algemene vergadering van 20 november 2013 heeft besloten over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 4.351.111,12 euro.

DERDE BESLUIT: De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 3.916.000,00 euro om het te brengen van 84.000,00 euro naar 4.000.000,00 euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537, door inbreng in natura van één of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 22 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100%) door inbreng van de rekening-courant omstandig beschreven in nagemeld verslag.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng werd door Verschelden-Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Frans Verschelden, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met het afschrift van deze akte zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten luiden als volgt:

"De inbreng in natura omvat vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen die ais vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 22 nieuwe aandelen van SEMONE BVBA, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Inbreng.

Is alhier tussengekomen:

1) mevrouw Annelles Peeters voornoemd, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Kerkstraat 18;

2) de heer Tom Peeters voornoemd, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Thubenstraat 5 bus 2;

3) mevrouw Heleen Peeters, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Machelsesteenweg 26, allen vertegenwoordigd zoals hoger vermeld.

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de inkomstenbelastingen

f%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1992, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Ingevolge deze inbreng wordt het netto-bedrag van voormelde dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng,

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden 22 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze aandelen, worden toegewezen als volgt:

aan mevrouw Annelies Peeters, de heer Tom Peeters en mevrouw Heleen Peeters voor 22 aandelen, elk voor een/derde in naakte eigendom en aan de heer Michel Peeters voor het vruchtgebruik.

VIERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot 4.000.000,00 euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

VIJFDE BESLUIT: Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 4.000.000,00 euro en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in 88 aandelen met stemrecht zonder aanduiding van waarde."

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

ZESDE BESLUIT: De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren en om het aandelenregister aan te passen in overeenstemming met de kapitaalverhoging waartoe werd beslist en om de kapitaalverhoging ook boekhoudkundig te verwerken,

Kennisgeving notaris

Ondergetekende notaris heeft de aandeelhouders gewezen op de voorwaarden waaraan overeenkomstig het nieuw artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 cumulatief moet voldaan zijn om te kunnen genieten van het tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing op de liquidatiebonus in plaats van het vanaf 1 oktober 2014 toepasselijk zijnde tarief van vijfentwintig procent (25 %), te weten :

1) Het moet een uitkering van dividenden betreffen die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

2) Het ingevolge voormelde uitkering ontvangen netto-bedrag dient onmiddellijk te worden opgenomen in het kapitaal. Het gedeelte van de bedragen die ingevolge de uitkering niet worden opgenomen in het kapitaal, zijn onderhevig aan het tarief van vijfentwintig procent (25 %) roerende voorheffing.

3) De bedoelde kapitaalverhoging moet plaatsvinden tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit vóór 1 oktober 2014.

4) Het aldus verhoogde kapitaal moet, in principe, gedurende 8 jaar behouden blijven, doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar worden behouden. Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8 respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien, tien of vijf procent (15 % - 10% - 5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4 respectievelijk 2 jaar na

J 7

inbreng, tijdens het 5e en 6e, respectievelijk 3e jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7e en 8e, respectievelijk 4e jaar volgend op de inbreng.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Luc Van Pelt, notaris.

"

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statu-'ten-+wij-'ziging, verslag van cie zaakvoerder,

verslag van de bedrijfsrevisor.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Selgïsch Staatsblad

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12552-0054-014
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11539-0096-013
26/02/2015
ÿþMoa word Il

ri;,~crgcicgdlantvangen op

1 G FH. 2015

ter `" 1e.n G:.: Plederlandstaiige

rechtbank vaa~kóóphar3del Brussel

N





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondetlzerriingsnr : 0821.792.908

(oaluit) : Semone

(.=erkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

f vetel ; Machelsesteenweg 26, 1820 Steenokkerzeel

(volledJtç Pdlres)

Diverse - kosteloosheid mandaat zaakvoerder

Uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op 12 februari 2013 op de maatschappelijke zetel, blijkt dat het mandaat van Michel Peeters, zaakvoerder, onbezoldigd is vanaf 1 januari 2015.

Michel Peeters

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste dE2 van Luit 6 vermelden ; F:cc,v ° Naam erg hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

-.,r c ktain en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0318-014

Coordonnées
SEMONE

Adresse
MACHELSESTEENWEG 26 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande