SENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.637.650

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 28.04.2014 14105-0529-011
26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.04.2013, NGL 25.04.2013 13094-0203-013
31/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandei

" e Leuven, de 1 9 AUG. 2011

DE GRIFFIER.

Griffie

1111 " iiiaa7as* VI

vo beha aan Belg Staat

Bijlagen bij Tiet Bdgiscli Sta tsbl cf - M/072011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : SENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Middelweg 139, 3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 16 augustus 2011, voor Meester Luc Hertecant, notaris te Huldenberg-; deelgemeente Neerijse, akte nog te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "SENT' . De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Middelweg 139.

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De Heer TEETAERT Maarten Jozef Jacques,bediende, geboren te Oostende op zesentwintig juli negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van Mevrouw SELDERSLAGHS Sotie Kristien, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Middelweg 139.

DE SAMENSTELLING, HET BEDRAG EN HET GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt éénentwintig duizend (21.000,00) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd en tien Ç210) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderdentiende (1/210 e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven :

- door de heer Teetaert Maarten voornoemd, ten belope van alle tweehonderd en tien aandelen;

De inschrijver heeft verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 21.000,00 EUR.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het' Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 330-0735522-25 bij ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 augustus 2011 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van notaris Luc Hertecant zal bewaard blijven

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar . BESTEMMING VAN DE WINST.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de. vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve. één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo: van de nettowinst.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet, vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te steilen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

HET DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België alsook in het buitenland, voor haar rekening, in deelname met derden of voor rekening van derden :

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het beheer en toezicht voeren over aile andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. c)De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage;

d)Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met I.T., telecommunicatie, informatica, het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f)Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

g)Aankoop en verkoop, import-en export van meubelen, decoratievoorwerpen, antiek.

h)Het uitoefenen van tijdelijk management

i)Ontwerp van interieur, interieurarchitectuur

j)Het verwerven, behouden en beheren van onroerende goederen die in haar patrimonium gevallen zijn, hetzij door inbrengsten hetzij door aanwerving, evenals de vervreemding ervan. Het beleggen van gelden, effecten en andere roerende waarden. Het beheer van dit patrimonium. Zij zal in het kader van dit beheer aile handelingen mogen stellen, met betrekking tot de verwerving, uitrusting, valorisering, bouwen en verbouwen, verhuren, terbeschikkingstelling, onderhoud, aanpassing en uitbreiding, de meubilering evenals de vervreemding ervan.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen dat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING: PLAATS, DAG, UUR,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart van elk jaar om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten

worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief

medegedeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, voor een onbepaalde duur :

De Heer TEETAERT Maarten voornoemd.

Zijn mandaat is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 16 augustus 2011 en zal worden afgesloten op 30 september

2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013,

BEKRACHTIGING.

De vennootschap is overgegaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar

rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte, en dit sinds 1 juni 2011,

VOLMACHT.

De oprichter heeft bijzondere volmacht verleend aan de heer DEVROYE Marc, Tarweveld 7 te 1980 Zemst,

en/of Dirk DE VETTER, Vrasenestraat 83 te 9100 Sint-Niklaas en/of OUTCOME BVBA, Dorpsplein 2 te 1830

Machelen, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de

inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging: één expeditie van de oprichtingsakte,)

Notaris Luc Hertecant

it

Voor-

behouden

aan het

Betgisch

L___. Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþ"  d' ~

L~

74i

Mod Word 11.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3ELGE , -- _NEERGELEGD I

2015 - "n " 2[1k-1

Grena Reçi~ti5ankvan Koopt1~~,dot

TSBLAD k~I~~k:.~..

M ONITEUR

13 -05-

*15072 59* BEL GISCH ST

Ondernemingsnr : 0838.637.650

Benaming

(voluit) : SENT

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MIDDELWEG 139, 3001 HEVERLEE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder van de BVBA SENT dd. 25/03/2015 blijkt dat de

zetel van de vennootschap vanaf 25/03/2015 verplaatst wordt naar 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan 49.

Maarten Teetaert, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SENT

Adresse
MIDDELWEG 139 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande