SERRY TEGELS, NATUURSTEEN EN PARKET, AFGEKORT : SERRY

NV


Dénomination : SERRY TEGELS, NATUURSTEEN EN PARKET, AFGEKORT : SERRY
Forme juridique : NV
N° entreprise : 831.041.263

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 07.08.2014 14408-0170-015
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 12.06.2012 12176-0509-019
29/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Q'íoi wok 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neereâa,,el ege de.

Rechtbank rep phandie

te Leuven, f1 6 LIE;: Zí;Zg

,Qit~FlER,

rl te

Ondernemingsnr : 0831.041.263

Benaming

(voluit) : SERRY TEGELS, NATUURSTEEN EN PARKET

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 396

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

De Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 01/02/2011 heeft beslist om de naamloze vennootschap "Ligne Pierre" vertegenwoordigd door Carl SERRY, met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 326, als bestuurder te benoemen voor een periode van 6 jaar.

Patrick SERRY

Bestuurder

1

Voo behou aan l Betgis Staatst u 1111

*11196319"





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþ Mud 2.1

Luik- B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ne9rgefiegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandet

te Ieuvel7, de z 6 neo 2991

OE GRIFFIER,

Griffie

11111J11111.1§M1111Ill

Ondernemingsnr : 0831.041.263.

Benaming

(voluit) SERRY tegels, natuursteen en parket

Rechtsvorm : nv

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 396

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - KAPITAALSVERHOGING - COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 7 januari 2011, "Geregistreerd Mechelen 2° kantoor zeven bladen geen verzendingen boek 309 blad 09 vak 12 op 14 januari 2011. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) M.R. VAN VLASSELAER" dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SERRY tegels, natuursteen en parket", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 396, RPR Leuven 0831.041.263., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van alle aandeelhouders en met eenparigheid van stemmen:

I. EERSTE BESLISSING : VRIJSTELLING ARTIKEL 734 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt door de algemene vergadering vastgesteld dat alle vennoten uitdrukkelijk hebben beslist af te zien de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Artikel 734, lid 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dienaangaande :"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

I1. BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN CONSECUTIEVE KAPITAALVERHOGING VAN NV SERRY TEGELS, NATUURSTEEN EN PARKET EN KAPITAALVERMINDERING VAN NV SERRY

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluiten aldus dat alle hierna vermelde bestanddelen van de naamloze vennootschap SERRY, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat overeenkomstig het voomoemde splitsingsvoorstel op de naamloze vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

 duizend zeshonderd zesenveertig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de nv SERRY, hetzij een aandeel van de nv SERRY tegels, natuursteen en parket tegen een aandeel van de nv SERRY.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op een januari tweeduizend en elf

Alle verrichtingen betreffende de hierna vermelde bestanddelen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de verkrijgende vennootschapp gebracht worden.

c.De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschappen recht geven te delen in de winst is bepaald op een januari tweeduizend en elf.

d.De nieuwe aandelen uitgereikt door de nv SERRY tegels, natuursteen en parket zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuurders van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de nv SERRY tegels, natuursteen en parket overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

III. DE OVERGANG VAN DE INGEBRACHTE BESTANDDELEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP, ZIJNDE DE KAPITAALVERMINDERING EN KAPITAALVERHOGING

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

a) Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap "SERRY" verminderd met een bedrag van honderd en twee duizend en acht euro en negentien cent (¬ 102.008,19,-) om het te brengen van tweehonderd en vier duizend zestien euro zevenendertig cent (¬ 204.016,37,-) op honderd en twee duizend en acht euro en negentien cent (¬ 102.008,19,-) door afsplitsing van de vermogensbestanddelen van de vennootschap en overdracht van de hierna vermelde bestanddelen naar de naamloze vennootschap "SERRY tegels, natuursteen en parket".

b) Het kapitaal van de naamloze vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket wordt verhoogd met veertig duizend vijfhonderd en acht euro negentien cent om het aldus te brengen van eenenzestig duizend vijfhonderd euro tot honderd en twee duizend en acht euro negentien cent, door uitgifte van duizend zeshonderd zesenveertig nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de winst als hiervoren gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap SERRY op de wijze als hierboven gezegd.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van volgende activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap SERRY:

Netto boekwaarde van de ingebrachte goederen: een miljoen driehonderd dertig duizend honderd vierentachtig euro zevenenveertig cent.

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor Luc Callaert.

3.Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van de ingebrachte bestanddelen van de gesplitste vennootschap SERRY op de verkrijgende vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor ver-zekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen bestanddelen, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

4.De archieven en boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap betreffende de overgedragen bestanddelen worden overgedragen aan de vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket.

5.Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de overgedragen bestanddelen, zullen door de verkrijgende vennootschap-gedragen worden.

Verslagen

INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van alle hierboven vermelde bestanddelen van de gesplitste naamloze vennootschap "SERRY", tegen de hierboven vermelde modaliteiten en voorwaarden.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SERRY" in totaal duizend zeshonderd zesenveertig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de naamloze vennootschap "SERRY" in die zin dat elke aandeelhouder een aandeel verkrijgt van de naamloze vennootschap "SERRY tegels, natuursteen en parket" voor elk aandeel dat hij in de naamloze vennootschap "SERRY" aanhoudt:

1) aan de heer Patrick Serry, voornoemd, worden achthonderd drieëntwintig volledig volgestorte aandelen in volle eigendom (823) toegekend;

2) aan de heer Carl Serry, voornoemd, worden achthonderd drieëntwintig volledig volgestorte aandelen in volle eigendom (823) toegekend.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Door de comparanten werd de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag. De bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op zes januari laatst.

De conclusies van het verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"Bij de kapitaalverhoging van de NV SERRY TEGELS, NATUURSTEEN EN PARKET, wordt een afgesplitste bedrijfstak van de NV SERRY ingebracht door de aandeelhouders van de NV SERRY. Voor hun inbreng van de afgesplitste bedrijfstak werd op conventionele wijze vastgesteld dat de 2 aandeelhouders van de gesplitste vennootschap ieder 823 nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap ontvangen.

Na voltooiing van onze werkzaamheden zijn wij van mening dat:

a)de verrichting werd gecontroleerd in overeenstemming met de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren in verband met een inbreng van natura;

b)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte goederen, alsook voor de bepaling van het aantal aandelen;

c)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale beschrijving van precisie en duidelijkheid;

Ten slotte willen wij mede delen dat onze opdracht er niet in bestaat ons uit te spreken over de rechtmatigheid en billijkheid van de transactie.

Boortmeerbeek, 6 januari 2011.

(handtekening)

CALLAERT Luc BV ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert,

Bedrijfsrevisor"

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.

De voorzitter wordt tevens ontslagen van het voorlezen van de kennisgeving betreffende de belangrijke wijzigingen die zich in de activa en de passiva van de te splitsen vennootschappen hebben voorgedaan sinds het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden.

De aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Voormeld bijzonder verslag en het verslag der voormelde bedrijfsrevisor maken een gehele bijlage uit, het ene in samenwerking met het andere en blijven gehecht aan deze akte.

( )

V. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergaderingen beslissen volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten om ze in

overeenstemming te brengen met voorgaande punten van de dagorde:

Voor de naamloze vennootschap SERRY:

( )

Voor de naamloze vennootschap SERRY tegels, natuursteen en parket:

Artikel 5 wordt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en twee duizend en

acht euro en negentien cent (¬ 102.008,19,-). Het is verdeeld in duizend zevenhonderd vierenvijftig aandelen

zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal."

SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "SERRY" door overneming van de hierboven vernielde bestanddelen door de naamloze vennootschap "SERRY tegels, natuursteen en parket" verwezenlijkt is. Gezien er door onderhavige akte een partiële splitsing wordt uitgevoerd, blijft de naamloze vennootschap "SERRY", bij deze "LIGNE PIERRE" geworden, bestaan en haar activiteiten uitvoeren.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de ex-'terne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een partiële splitsing.

VI. DIVERSE VERKLARINGEN

A. Ontslag van ambtshalve te nemen inschrijving

,

De hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen van enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de

overschrijving van onderhavige akte.

B. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel

van de naamloze vennootschap "SERRY", thans "LIGNE PIERRE".

VERKLARING PRO FISCO

1) Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

2) De vergadering verklaart dat de splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

3) De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de gesplitste vennootschap beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W.-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het B.T.W.-Wetboek van toepassing.

In zelfde verband deelt de vergadering mee dat de nieuwe vennootschap zich zal laten registreren als B.T.W.-belastingplichtige, vermits zij in voortzetting van de gesplitste vennootschap activiteiten zal voeren die haar onderwerpen aan de B.T.W.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de afgevaardigd-bestuurders der vennootschappen, samen of alleen handelend, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschappen, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij aile andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering - uittreksel - formulier I, A en B, formulier Il, A en C

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan`het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SERRY TEGELS, NATUURSTEEN EN PARKET, AFGEKOR…

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 396 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande