SERVICE CENTER LEUVEN-STAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICE CENTER LEUVEN-STAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.371.456

Publication

29/04/2014 : van 17 december 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 maart 2008 onder nummer 08043983. Haar statuten werden tôt op heden niet gewijzigd.
De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0896.371.456.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 15 uur 55 minuten, onder het voorzitterschap van de heer VANSTALLEN Michel Jean Ghislain . geboren te Oudergem op 5 augustus 1962, wonende te 1850 Grimbergen, Roostbaan 7.

De voorzitter beslist om gelet op het gering aantal aanwezigen af te zien van de benoeming van een stemopnemer en een

secretaris.

Het bureau is aldus samengesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende leden van de vereniging:

1. de heer Michel VANSTALLEN. voornoemd;

2. de naamloze vennootschap SOPRIM(5j. met zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68B, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0895.357.807;

3. de commanditaire vennootschap op. aandelen PARPIMO . met maatschappelijke zetel te Etterbeek (1040 Brussel), Tervurenlaan 81, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0476.329.980; en 4. de vereniging zonder winstoogmerk WOON EN ZORGCENTRUM HESTIA . met zetel te 1780 Wemmel, Zijp 20, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0887.033.425, vertegenwoordigd ingevolge artikel 19 van haar statuten door de voorzitter van de raad van bestuur zijnde, de heer Michel VANSTALLEN,

voornoemd.

VOLMACHTEN

De voornoemde vennootschappen SOPRIM@ en PARPIMO, zijn hier vertegenwoordigd door de heer Michel VANSTALLEN, voornoemd, ingevolge twee onderhandse volmachten die hieraan gehecht blîjven. De heer Michel VANSTALLEN, voornoemd, erkent op de hoogte te zijn, na daaromtrent door ondergetekende notaris ingelîcht te zijn geweest, van de verantwoordelijkheid die hij neemt als lasthebber van de voornoemde vennootschappen SOPRÎM@ en PARPIMO en verklaart dat deze volmachten wel degelijk door de voornoemde vennootschappen SOPRIM@ en PARPIMO

getekend werden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

•behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s ■a

O ri

V •M

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

fUITEENZETTING

î De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren wat volgt: j I. De'vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

|AGENDA

1. Aannemen van een nieuwe tekst van de statuten, die de huidige tekst opheft en vervangt.

! 2. Ontslag van de volgende bestuurder: de naamloze vennootschap AEDIFICA INVEST WZC RAND 2011 (RPR Î 0895.358.302).

3. Herbenoeming van volgende bestuurders: de heer Michel Vanstallen en de naamloze vennootschap SOPRIM@ (RPR

0895.357.807), met als vaste vertegenwoordiger de heer Michel Vanstallen.

! 4. Benoeming van volgende nieuwe bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RV FQM I CONSULT, met als vaste vertegenwoordiger de heer Rudi Yeekhoven.

î 5. Volmacht notaris voor de vervulling van publicatie- en administratieve formaliteiten. ; II. De vergadering van vandaag werd bijeengeroepen als volgt: i De voorzitter verklaart dat:

! - aile leden van de vereniging aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, zodat er geen bewijs dient voorgelegd te worden van de vervulling van de oproepingsformaliteîten;

= - de vergadering derhalve geldig kan beraadslagen en beslissen over de agenda,

; Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering, die erkent dat ze geldig samengesteld werd en î bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

S De vergadering vat de behandeling van de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

I EERSTE BESLISSING

I De vergadering beslist een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, die de huidige tekst opheft en vervangt Deze nieuwe statuten luiden als volgt;

"TITEL I: VORM- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

'Artikel 1

De vereniging heeft de rechtsvorm van een vereniging zonder winstoogmerk, die beheerst wordt door de Wet van 27 juni 11921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (hierna genoemd: "de vzw-wet"), onder meer gewijzigd ingevolge de Wet van 2 mei 2002 met hetzelfde

! opschrift.

! Haar naam luidt: SERVICE CENTER LEUVEN-STAD, kortweg SERVICE CENTER LEUVEN-STAD.

! Aile akten, facturen, advertenties, publicaties en andere stukken die van de vereniging uitgaan, moeten de volgende 1 gegevens vermelden:

- de naam, voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de volgende leesbaar en voluit geschreven woorden "Vereniging i zonder winstoogmerk" ofdoor de afkorting "VZW"; en - het adres van de zetel.

•Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Tiensesteenweg 285. i Zij isgelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De vereniging kan op iedere andere plaats bijkantoren of bijgebouwen oprichten door een beslissing van de raad van ) bestuur.

Artikel 3

; De bedoeling van de vereniging is:

Enerzijds, het beheren en uitbaten van rusthuizen, verzorgingsinstellingen en andere soortgelijke en/of aanverwante S activiteiten, met als voorbeeld doch niet exhaustiefte interpreteren maaltijdverstrekking, thuiszorg, verpleging etc., en/of | adviesverlening met betrekking tôt de vernoemde activiteiten.

Anderzijds, heeft de vereniging als doel de opvang van Mnderen, in het bijzonder om de dagelijkse verzorging, opvoeding ; en begeleiding in de meest uitgebreide zin te realiseren.

Zij realiseert haar doel door de aankoop en verkoop van aile medische, pedagogische en speelgoedartikelen die dienstig kunnen zijn voor kinderopvang en kinderverzorging.

Om haar doel te bereiken kan de vereniging samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in organisaties of ondernemingen. Zij kan daarnaast het verwerven, optimaliseren, beheren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen

| van diverse aard realiseren.

! Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handeîsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij

' werd opgericht.

I In hoofdzaak beoogt de vereniging geen nijverheids- of handelszaken en beoogt zij geen stoffelijk voordeel te verschaffen aan haar leden. Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, ; bezitten afverkrijgen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. I De vereniging mag aandelen en participaties bezitten binnen de perken toegelaten door de wet.

; Artikel 4

De vereniging bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

; TITEL II: LEDEN- TOELATINGEN- VERTREK- VERBINTENISSEN

; Artikel 5

| Het aantal leden is onbeperkt. Het minimumaantal is vastgesteld op 3.

[Artikel 6

; Om het even wie die Hdwenst te worden van de vereniging, moet hiervoor een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad ! van bestuur.

Geen nieuw lid kan worden aanvaard zonder de voorafgaande goedkeuring van dat lid door de raad van bestuur. Ieder | nieuw lid is ertoe gehouden het ledenregister te ondertekenen. Door het plaatsen van deze handtekening stemt het nieuwe ■ lid zonder voorbehoud in met de statuten van de vereniging.

'>A.rlikeL7- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

+-•

s T5

09
O ri

•M

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

Iederlidmaatschapvan devereniging-houdtdeverbintenistttbm-herlidgeldvafrherlopendeboekjaane-betalen: Het bedrag van het jaarlijkse lidgeld wordt ieder jaar door de algemene vergadering vastgesteld; het mag niet hoger zijn dan honderd vijfentwintig euro (€ 125,00) per jaar en is betaalbaar vôôr de eenendertigste van de maand januari van ieder

jaar.

De algemene vergadering kan tevens beslissen een inschrijvingsgeld te ihnen waarvan zij het bedrag vaststelt Indien een lid meer dan zes maanden te laat is om het door hem verschiddigde lidgeld en/of 'inschrijvingsgeld te betalen, stelt de raad van bestuur hem in gebreke om zijn verplichtingen te voldoen. Deze ingebrekestelling kan door middel van een gewone of ter post aangetekende brief worden meegedeeld. [

Indien het lid binnen de maand na de ingebrekestelling nog steeds in gebreke blijft om het lidgeld en/of inschrijvingsgeld te betalen, wordt het in gebreke blijvende lid als ontslagnemend beschouwd.

ArtikelS

Het staat de leden te allen tijde vrij uit te treden uit de vereniging door hun ontslag in een ter post aangetekende brief aan

de raad van bestuur mee te delen.

Artikel 9

De uitsluiting van een tid kan enkel door de algemene vergadering van de leden worden mtgesproken. De algemene vergadering doet uitspraak bij geheime stemming en met een meerderheid van twee derden van de stemmen, nadat ze het desbetreffende lid heeft gehoord of heeft opgeroepen om uitleg te verschaffen.

Artikel 10

Het ontslagnemende of uitgesloten lid en de rechtverkrijgers ofrechthebbenden van een overleden lid hebben geen enkel recht op de activa van de vereniging en kunnen niet de terugbetaling van de gestorte lidgelden, inschrijvingsgelden ofvan andere geleverde prestatieseisen.

TITEL III: BESTUUR - DIRECTIE - CONTROLE

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad die bestaat uit ten minste drie natuurlijke en/of rechtspersonen, die al dan niet leden van de vereniging zijn. Het aantal bestuurders is altijd kleiner dan het aantal leden. Wanneer de vereniging slechts het wettelijk bepaald minimum van drie leden heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders bestaan. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door een berichtper brief, fax, e-mail of andere elektronische informatiedrager, te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redetijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De algemene vergadering kan geen lid van de raad van bestuur benoemen ofontslaan zonder het voorafgaand advies van Soprim%NV, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadreef'68B, ingeschreven in het rechtspersonenregister

te Brussel onder nummer 0895.357.807.

Artikel 12

De bestuurders nemen geen enkele persoonlijke verplichting op zich met betrekking tôt de verbintenissen van de

vereniging.

Hun aansprakelijkheid blijft beperkt tôt de uitvoering van hun mandaat van bestuurder.

Artikel 13

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel een vice-voorzitter.

Artikel 1 4

De raad van bestuur komt samen na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter. De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproeping vermeld wordt.

Artikel 15

De raad van bestuur kan enkel op geldige wijze beraadslagen en uitspraak doen indien ten minste de helft van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een bestuurder die verhinderd ofafwezig is, kan aan een van zijn collega 's in de raad een volmacht verlenen om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en om er in zijn plaats te stemmen. Geen enkele lasthebber kan op deze wijze meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

ledere beslissing van de raad van bestuur wordt bij meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter, de doorslag.

Artikel 16

De besprekingen van de raad van bestuur worden opgetekend in verslagen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die op de beraadslaging en bij de stemming aanwezig zijn geweest. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden.

De kopieën ofuittreksels worden door de voorzitter ofdoor twee leden van de raad ondertekend

Artikel 17

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van bestuur ofvan beschikking te stellen die voor de vereniging van belang zijn. Haar bevoegdheid strekt zich uit over aile daden die de wet of de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehouden.

Zij beschikt met name over de bevoegdheid om eigenmachtig te beslissen over aile operaties die bijdragen tôt het doel van de vereniging.

Zij kan onder andere aile bedragen en waarden in ontvangst nemen, aile transacties en contracten afsluiten, huren, verhuren of onderverhuren, zelfs gedurende meer dan negenjaar, aile roerende en onroerende goederen die noodzakelijk zijn om het maatschappelijk doel te verwezenlijken verwerven, vervreemden ofveranderen; na het verkrijgen van de door de wet voorziene vergunningen en/of toestemmingen, aile giften en legaten aanvaarden; aile panden, onderpanden en hypotheken toestaan en aanvaarden, afzien van aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen, handlichting verlenen, vôôr of na betaling, van aile bevoorrechte of hypothécaire inschrijvingen, overschrijvingen, bestagen, verzet en andere hindernissen, vrijstellen van iedere ambtshalve inschrijving; onderhandelen, pleiten, zowel als verzoeker aïs in de hoedanigheid van verweerder, tôt een vergelijk komen en compromissen sluiten. De hoger vermelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'�opsammingisexemplatiefennietJbepevkend. .......


Voor-

.betiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

O ri

e3N «N

t» J3

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

Herirook-dë-raadvaw bestuur dierbehowdens-wtinneer~zij~deze-beV�

werknemers van de vereniging benoemt en ontslaat, hun taken vaststelt, hun salarissen en erelonen bepaalt, alsook hun borgsommen, indien hiervan sprake is.

Artikel 18

De raad van bestuur kan het dagelijks beheer van de vereniging met het gebruik van de maatschappelijke handtekening die betrekking heeft op dit beheer, toevertrouwen aan een afgevaardigd bestuurder die zij onder haar leden h'est en van wie zij

de bevoegdheden vaststelt.

Zij kan bovendien bijzondere bevoegdheden aan aile mandatarissen van haar keuze toekennen.

Artikel 19

De vereniging wordt in aile handelingen in en buiten rechte vertegenwoordigd door :

• hetzij de voorzitter van de raad van bestuur, die individueel kan optreden en die ten aanzien van derden geen voorafgaande beslissing van de raad hoeft voor te leggen.

• hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden en die ten aanzien van derden geen voorafgaande beslissing van de raad hoeven voor te leggen.

Zij wordt eveneens bij aile daden die betrekking hebben op het dagelijks beheer, vertegenwoordigd door de afgevaardigd bestuurder belast met dit dagelijks beheer.

Zij kan ook vertegenwoordigd worden door iedere bijzondere mandataris die door de raad van bestuur wordt aangestetd.

Artikel 20

De contrôle op de financiële situatie is onderworpen aan de regels die voorzien zijn in artikel î 7 van de vzw-wet.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 21

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de algemene vergadering uitgeoefend worden: L wijziging van de statuten van de vereniging;

2. het benoemen en het afzetten van de bestuurders en de commissaris(sen); 3. het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen); 4. het goedkeuren van de begroting en de rekening; 5. de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

6. het uitsluiten van leden;

7. het omvormen van de vereniging tôt een vennootschap met een sociaal oogmerk;

8. wijziging van de maatschappelijke zetel en aile andere gevallen waarin de statuten een beslissing van de algemene vergadering zouden ver eisen.

Artikel 22

Er moet ten minste eenmaal per jaar een gewone algemene vergadering gehouden worden en dit dient te gebeuren binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar van de vereniging.

Bovendien kunnen bijkomende bijeenkomsten in een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer een ten minste een vijfde van de leden hierom verzoekt.

ledere vergadering wordt gehouden op de datum, het uur en de plaats die in de oproeping vermeld staan. Aile leden moeten ten minste acht dagen op voorhand toi de vergadering worden opgeroepen.

Artikel 23

De oproepingen gebeuren door de raad van bestuur per brief, fax, e-mail ofeen andere elektronische informatiedrager op het nummer of adres dat het lid daartoe laatst heeft opgegeven aan ieder lid, ten minste acht dagen vôôr de vergadering, en in naam van de raad ondertekend door de voorzitter ofdoor de afgevaardigd bestuurder ofdoor twee bestuurders. De oproepingen bevatten de dagorde en de vergadering kan enkel beraadslagen over de punten die op de dagorde vermeld

zijn.

Artikel 24

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door een andere bestuurder hiertoe aangeduid door de voorzitter. De voorzitter stelt de secretaris aan.

Artikel 25

Ieder lid heeft het recht op de vergadering aanwezig te zijn, hetzij in eigen persoon, hetzij vertegenwoordigd door een door hem gekozen mandataris, die zelf lid van de vereniging dient te zijn. Aile leden hebben eenzelfde stemrecht, waarbij ieder

lid over één stem beschikt.

Artikel 26

De vergadering kan enkel op geldige wijze beraadslagen over wijzigingen van de statuten, de wijziging van de doelstellingen van de vereniging ofover haar ontbinding, wanneer zij twee derden van de leden verenigt, ongeacht ofzij aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden.

Indien dit quorum niet bereikt wordt, moet er een tweede vergadering bijeengeroepen worden, die op geldige wijze beraadslaagt, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een wijziging van de statuten kan enkel worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of j vertegenwoordigde stemmen; een wijziging van de doelstellingen van de vereniging ofde ontbinding van de vereniging

moet door vier vijfden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen goedgekeurd worden.

Voor ieder ander doel is de vergadering op geldige wijze samengesteld, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Haar beslissingen worden genomen met een meerderheid van de uitgebrachte stemmen en bij

staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de zitting doorslaggevend, behoudens bij een beslissing die de uitsluiting van leden betreft, die twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden dient te

verenigen, zoals vermeld in artikel 9 van de onderhavige statuten.

Artikel 27

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een speciaal register, dat door de voorzitter ondertekend wordt, alsook door de leden die hierom verzoeken, en bewaard op de zetel van de vereniging, waar aile leden hiervan kennis kunnen nemen, dit evenwel zonder de registers te verplaatsen. De kopieën ofuittreksels van deze verslagen

-worden door-de-voorzitter- ofdoor-twee-bestuurders-ondertekend.

Op de laatste blz. van LulkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

,befiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

ri ■t

-2f "3

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

TITEL V: BOEKJAAR: BEGROTING EN REKENING -

Artikel 28

Het boekjaar loopt van 1 januari tôt en met 31 december van ieder kalenderjaar. De raad van bestuur legl de jaarrekening van het voorgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering.

TITEL VI: ONTBINDING- VEREFFENING

Artikel 29

De ontbinding en de vereffening van de vereniging worden geregeld door de artikelen 20 en volgende van de vzw-wet.

Artikel 30

In geval van vrijwïllige ontbinding van de vereniging, benoemt de algemene vergadering die deze ontbinding heeft uitgesproken indien nodig een ofmeer vereffenaars, stelt hun bevoegdheden vast en beslist over de bestemming van het netto-liquidatiesaldo, waarbij aan dit netto-liquidatiesaldo een bestemming wordt gegeven die zo dicht mogelijk aanleunt bij het doel waarvoor de ontbonden vereniging was opgericht.

In geval van gerechtelijke ontbinding, wordt deze gevolgd door een algemene vergadering van de leden, die met hetzelfde doel door de vereffenaar(s) wordt bijeengeroepen. "

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende bestuurder met onmiddellijke ingang te ontslaan: de naamloze vennootschap AEDIFICA

INVEST WZC RAND 2011 (RPR 0895.358.302).

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor onbepaalde duur: de heer Michel VANSTALLEN, '

voornoemd en de voornoemde vennootschap SOPRTM@ met als vaste vertegenwoordiger de heer Michel VANSTALLEN, i

beiden hier aanwezig, die deze benoeming aanvaarden. '.

Hun mandaat wordt bezoldigd. !

VIERDE BESLISSING I De vergadering beslist volgende nieuwe bestuurder te benoemen voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met ; beperkte aansprakelijkheid RV FQM CONSULT, met maatschappelijke zetel te 2223 Schriek, Roggeveldenstraat 39L, j

ondernemingsnummer 0823.881.574, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Rudi Veekhoven. |

Haar mandaat wordt bezoldigd. , - i VIJFDE BESLISSING i

De vergadering verleent aan Meester Frank DEPUYT en/of Meester Isabelle RAES, en/of Meester Frédéric de GRAVE, j geassocieerde notarissen, te Sint-Jans-Molenbeek, aile machten om de gecoOrdineerde statuten van de vennootschap op te '

stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

RAAD VAN BESTUUR !

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur van 27 maart 2014, dat hieraan gehecht wordt, om | samen met een uittreksel van het proces-verbaal van huidige buitengewone algemene vergadering bekendgemaakt te | worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. STEMMING i

De vergadering stelt vast dat aile agendapunten behandeld werden en dat aile beslissingen werden genomen met : eenparigheid van stemmen. j Vervolgens wordt de vergadering opgeheven. 1

WAARVAN PROCES-VERBAAL !

Gedaan en verleden op plaats en datum als hierboven vermeld. ! Nadat onderhavïg proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht, samen met haar bijlagen, heeft de heer Michel : VANSTALLEN, voornoemd, handelend in zijn verschillende voormelde hoedanigheden, met Ons, Notaris, getekend." j Bijlage ; Raad van Bestuur j 'VZW Service Center Leuven-Stad j

Tiensesteenweg 285

3010 Leuven j

Ondernemingsnummer 0896.371.456 : Verslag Raad van Bestuur dd. 27 maart 2014. I Aanwezig: NV Soprim@, Michel Vanstallen

t. De Raad aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag met onmiddellijke ingang aïs lid van de vereniging • van: 1 De Heer Martin Baert, Terlostraat 78 te 1755 Gooik. j 2. De Raad beslist eveneens met eenparigheid van stemmen als nieuwe leden van de VZW te aanvaarden en dit met ■ onmiddellijke ingang:

de commanditaire vennootschap op aandelen PARPIMO, met maatschappelijke zetel te Tervurenlaan 81, 1040 Etterbeek, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0476.329.980, RPR Brussel, vast vertegenwoordigd door de heer Pierre Moorkens;

de vereniging zonder winstoogmerk Woon en Zorgcentrum Hestia, met zetel te 1780 Wemmel, Zijp 20,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0887.033.425. Op heden ziet het ledenbestand van de vereniging eruit als volgt:

1, de heer Michel Vanstallen, wonende te 1850 Grimbergen, Roostbaan 7;

2. de naamloze vennootschap SOPRTM@, met zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68B, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemmgsnummer 0895.357.807; met aïs vast vertegenwoordiger de heer

Michel Vanstallen;

3. de commanditaire vennootschap op aandelen PARPIMO, met maatschappelijke zetel te Tervurenlaan 81, 1040 Etterbeek, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0476.329.980, RPR Brussel, vast vertegenwoordigd door de heer Pierre Moorkens;

4. de vereniging zonder winstoogmerk Woon en Zorgcentrum Hestia, met zetel te 1780 Wemmel, Zijp 20,

.ingeschrevenin.heLRechtSpersonenregisteE teJBrussel onder net ondernemingsnummet 0887.033.425.

Op de laatste blz�yan Luik B vermelden -: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

,b&houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

+-•

s T5

O ri

•M

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

De"vergaderïng"werdonderbroken om over tegaan tofdebijëenkomst van de(bijzondere) Algemene-Vergadering." 3. Vervolgens werd de vergadering verder gezet en werd beslist om aan te stellen als:

Voorzitter: De Heer Vanstallen, Michel Jean Ghislain (NN 62.08.05-375.57) geboren te Oudergem op 5 augustus

1962, wonende te 1850 Grimbergen, Roostbaan 7

Gedelegeerd bestuurder: Soprim@ NV, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadrcef 68B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0895.357.807, vertegenwoordigd door de BVBA Mivan Consult, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Michel Vanstallen

Bijzonder gevolmachtigden: de volgende natuurlijke personen worden aangesteld als bîjzonder gevolmachtigde, elk individueel en afzonderlijk bevoegd om aile formaliteiten te vervullen en handelingen te stellen voor de opening en deblokkering van de waarborgsommen tôt nakoming van de verplichtingen van de ouders van de kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf:

1. De heer Rudî Veekhoven 2. DeheerRikVandevelde 3. Mevrouw Karien Muth 4. Mevrouw Hilde Stevens.

Huidige mandaten zijn onbeperkt geldig tôt op datum van uitdrukkelijke herroepîng ervan

4. Varia: niMI

Gedaan te Leuven op 27 maart 2014

Michel Vanstallen Voorzitter

Goedkeuring Raad van Bestuur van 27 maart 2014

Soprim@NV

vertegenwoordigd door Michel Vanstallen,

via BVBA Mivan Consult Michel Vanstallen'

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, twee volmachten, verslag, historiek + coordinatie. Fr. de Grave, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERVICE CENTER LEUVEN-STAD

Adresse
gevestigrî îs te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Tiensesteenweg 285, onder andeie beslist heeft nieuwe statuten aan te nemen. De tekst van het proces-verbaal luïdt letterlijk als volgt :

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande