SERVICES WINNIE PETER SCHOONEJANS, AFGEKORT : SWIPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICES WINNIE PETER SCHOONEJANS, AFGEKORT : SWIPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.776.588

Publication

01/08/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qndernemingsnr : 0895.776.588

Benaming

(voluit) : SERVICES WINNIE PETER SCHOONEJANS

(verkort) : SWIPS

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3020 Veltem-Beisem, Mastellestraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire; vennootschap "SERVICES WINNIE PETER SCHOONEJANS", afgekort "SWIPS", met zetel te 3020 Veltem-° Beisem, Mastellestraat 39, gehouden voor Quentin Vanhalewyn, notaris te Kraainem, op 25' juni 2014i neergelegd ter registratie, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

I. Kapitaalsverhog ing,

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttienduizend driehonderd euro (18.300,00 EUR) om het kapitaal te brengen van: tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR) door incorporatie van de beschikbare reserves. Deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen.

2.Kwijting zaakvoerder,

De vergadering verleent, met eenparigheid van stemmen, de zaakvoerder/beherende vennoot, de heer' SCHOONEJANS Peter, voornoemd, kwijting voor zijn opdracht als zaakvoerder van de gewone commanditaire£ vennootschap.

3.Voorstel om de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten.

Nadat de besluiten van de bedrijfsrevisor, zoals hierboven vermeld, door al de vennoten goedgekeurd zijn,; wordt de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezet zonder evenwel; enige verandering te brengen aan haar rechtspersoonlijkheid.

De omzetting geschiedt op grond van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op; 31 maart 2014.

Alle verrichtingen verricht door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht t& zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft; het opmaken van de boekhouding.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de minder- en meerwaarden blijven onveranderd en zullen in de, toestand waarin ze zich thans bevinden in de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte,. aansprakelijkheid.

Deze omzetting brengt geen enkele wijziging aan de verdeling onder vennoten van de aandelen die het maatschappelijk kapitaai vertegenwoordigen, zoals deze blijkt na voormelde kapitaalverhoging.

De vennootschap behoudt haar inschrijvingsnummers in de Kruispuntenbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De beherende vennoten staan overeenkomstig artikel 786 van het wetboek van vennootschap onbeperkt in ten aanzien van derden voor de verbintenissen van de vennootschap van voor de omzetting,

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen.

4.Aanneming van de statuten van de vennootschap onder haar nieuwe vorm.

Artikel 1 Benaming

Er wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "SERVICES WINNIE PETER SCHOONEJANS", afgekort "SWIPS".

Artikel 2 Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nIRInI~I~I~I~~IY

*141481 9*

m

--NEEkGLt,~Gu

2 3 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven,

Griffie ""

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

e_J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De zetel is gevestigd te 3020 Herent, Mastellestraat 39. Hij kan mits inachtneming van de geldende taalwetgeving overgebracht worden naar alle andere plaatsen in België door beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen oprichten overal waar de zaakvoerder het nodig acht.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handels-, industriële, ambachtelijke en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met: loodgieter, sanitaire installaties, installatie van centrale verwarming, elektrisch en elektrotechnisch installateur, aannemer van zinkwerken en metalen dakbekleding van gebouwen, aannemer van niet-metalen dakbedekking van gebouwen; het uitoefenen van opdrachten en het verstrekken van adviezen inzake handels-, sociale, financiële, boekhoudkundige en ekonimische wetgeving, financiële bedrijfsorganisatie, het beheer, de aan- en verkoop, de verkaveling, het huren en verhuren van gebouwde of ongebouwde onroerende goederen, het laten oprichten, laten slopen van gebouwen, alle tussenkomsten in verband met dusdanige verrichtingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken, alle administratieve werkzaamheden. De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle industriële, handels-, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar handel uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op welke wijze ook belangen nemen, funkties en mandaten uitoefenen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen,

Artikel4 Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft, Artikels Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 Maatschappelijke aandelen

De maatschappelijke aandelen zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, bijgehouden in de zetel.

De vennootschap erkent maar een eigenaar of mandataris per aandeel.

Artikel 7 Overdracht der maatschappelijke aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een andere vennoot, aan de echtgenoot of aan een voor of nazaat in rechte lijn van de overdrager of van een vennoot.

Ingeval van weigering van toestemming zal er verwezen worden naar artikel 251 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Ingeval van enige vennoot kan hij zijn aandelen of een gedeelte ervan aan wie hij wil afstaan.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot zijn de maatschappelijke rechten uitgeoefend door zijn erfgenamen en of legatarissen.

Artikel 8 Wijziging van het kapitaal Voorkeurrecht

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen. '

Artikel 9 Uitschrijving van storting

Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die, na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een interest te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrijstaan de aandelen van de in gebreken zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen op dat ogenblik dienen volstort te zijn.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 10 Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door een of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

S

Y

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zij hebben namelijk het recht om alle roerende en onroerende goederen te huren, te verhuren, te kopen, te verkopen, te ruilen; alle contracten af te sluiten en uit te voeren; leningen toe te staan of aan te gaan; alle roerende en onroerende goederen van de maatschappij in pand te geven; het onroerend beslag te bedingen, te verzaken aan alle rechten, voorrechten, hypotheekrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding; opheffing te geven en toe te stemmen in de doorhaling van alle inschrijvingen, overschrijvingen, tegenstellingen en andere beletselen, het alles zo voor als na de betaling; alle werklieden en bedienden aan te nemen of te ontslaan, transactie te sluiten betreffende alle betwistingen.

De zaakvoerders mogen niet het geheel van hun machten aan derden overdragen; voor het dagelijks bestuur is het wel toegelaten bepaalde machten voor een bepaalde tijd of doeleinde aan derden te delegeren.

Er kan aan de zaakvoerders vaste wedden en vergoedingen toegekend worden, door voorafname op de algemene onkosten en waarvan de bedragen vastgesteld worden door de algemene vergadering of door buitengewone algemene vergadering.

De duur van hun ambt is niet beperkt,

Ingeval van tegenstrijdig belang tussen de vennootschap en de enige vennoot in een verrichting, moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 11

Overeenkomstig artikel 15 der Wetboek van Vennootschappen en zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien door de wet, wordt geen commissaris benoemd.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheden van een commissaris. Hij mag zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 12 Algemene vergadering

De jaarvergadering zal elk jaar plaats hebben op de eerste vrijdag van de maand juni, om 19 uur, in de zetel

te of in elke andere plaats vernoemd in de uitnodiging. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke

Il

feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Bovendien zal een buitengewone

algemene vergadering door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkenmale het maatschappelijk belang dit

eist.

De vergadering zal beslissen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

O Ingeval van enige vennoot zullen de machten van de algemene vergadering door hem uitgeoefend worden.

X Hij zal de machten die hij uit dien hoofde uitoefent in geen geval mogen overdragen. Zijn beslissingen zullen

eworden ingeschreven in een register bijgehouden in de zetel.

rm Artikel 13 Boekjaar

wl Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

e De inventarissen en balansen zullen opgemaakt worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

evan Vennootschappen.

Artikel 14 Bestemming van de resultaten

Het batig saldo van de balans maakt, na aftrek der lasten, algemene onkosten en nodige delgingen, de

c::: nettowinst uit van de vennootschap.

N Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen.

ó Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

o De bestemming van het saldo zal ieder jaar beslist worden door de algemene vergadering, bij gewone

.0 meerderheid van stemmen.

et Artikel 15  Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in al de gevallen door de wet voorzien.

04 Zij mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

et

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering

van vennoten de vereffenaar aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van

,,i

tevereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

'te Overeenkomstig het Wetboek` van Vennootschappen, zal de vereffenaar pas in functie treden na de

bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van zijn benoeming.

De vereffenaar moet in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat

van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. eI

,r Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

e Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

l Artikel 16 Verzegeling

et

In geen geval en onder geen enkel voorwendsel, mogen noch de vennoten, noch de erfgenamen of

pq schuldeisers van een vennoot de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap.

Voor het uitoefenen van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de maatschappelijke inventarissen

en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

Artikel 17 Keuze van woonplaats -

Voor de uitvoering van huidige statuten, wordt door ondergetekende vennoten keuze van woonst gedaan in

de zetel van de vennootschap.

Artikel 18 Wettelijke beschikkingen

" *41 '

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

AI de in onderhavige statuten niet bedongen beschikkingen zullen geregeld worden door het Wetboek van Vennootschappen.

TiTEL 11f

Buitengewone algemene vergadering

Na vaststelling van de statuten en volledige oprichting van de vennootschap, verklaren de comparanten, in hun gemelde hoedanigheid, in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen.

Voor zoveel als nodig, wordt het mandaat van de heer SCHOONEJANS Peter Karel Jozef, geboren te Leuven op 22 april 1972, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 72.04.22-427.65, echtgenoot van mevrouw DOMS Winnie Christiane Erika, gedomicilieerd te 3020 Herent, Masteflestraat 39, als zaakvoerder van de vennootschap en dit voor de duur van de vennootschap, bevestigd. Zijn mandaat is bezoldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Stemming,

Dit-besluit wordt met eenparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen.

5. Machten.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan EV Consult bvba, te

1930 Zaventem, Steenokkerzeelstraat 66, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte - verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor

Quetin Vanhalewyn,

Notaris te Kraainem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 25.08.2015 15470-0573-012

Coordonnées
SERVICES WINNIE PETER SCHOONEJANS, AFGEKORT …

Adresse
MASTELLESTRAAT 39 3020 VELTEM-BEISEM

Code postal : 3020
Localité : Veltem-Beisem
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande