SERVIGRIM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVIGRIM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.543.680

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 26.06.2014 14231-0301-014
11/03/2014
ÿþA

Voor-behoudei aan het Belgisch] Staatsbla

"

BRUSSEL

28FEV. 2014

Griffie

ld 59671

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0508.543.680

Benaming

(voluit) : SERVIGRIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AARD  WIJZIGING DOEL - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 26 februari 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering beslist de aard van de vennootschap te wijzigen door de vennootschap om te vormen in een burgerlijke vennootschap.

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door de

bestaande tekst in artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende :

De vennootschap heeft tot doel

1. de uitbating van een boekhoudkantoor, inhoudende

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingsplichtigen ;

2. Juridische adviesverlening, bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

3. De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake, financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

4. De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere vennootschappen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

5. De vennootschap mag optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke rechtspersonen met een gelijkaardig doel, zij mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

6. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

3) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de code en richtlijnen van

Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten.

De artikelen der statuten warden volledig herschreven en hernummerd zodat de tekst der statuten voortaan

in zijn totaliteit als volgt luidt

NAAM

De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "SERVIGRIM".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166.

Hij mag naar een andere plaats in België warden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. de uitbating van een boekhoudkantoor, inhoudende :

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm. - Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingsplichtigen ;

2. Juridische adviesverlening, bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

3. De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake, financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

4. De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere venncotschappen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

5. De vennootschap mag optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke rechtspersonen met een gelijkaardig doel, zij mag optreden ais vereffenaar van andere vennootschappen.

6. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen, Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de venncot-'schap voor de rechtbank vorderen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volledig volgestort.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een gelijkwaardige hoedanigheid bezitten. De bepalingen van het Koninklijk Besluit van vijftien februari tweeduizend en vijf zijn van toepassing,

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden tenzij bewezen wordt dat deze laatsten hiervan kennis hadden of, gelet op de omstandigheden, hiervan niet onwetend konden zijn ; bekendmaking van de statuten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad is evenwel hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks van verrichtingen, een te nemen beslissing of bij de uitvoering ervan, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden. zich te gedragen naar de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De voorgaande paragrafen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel worden toegekend aan één of meerdere personen die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

ALGEMENE VERGADERING

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de vennootschap aanbelangen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om tien (10u00) uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

a " F



De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende,

316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de

algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander

vennoot.

Efk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze

regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen

in dezelfde mate volgestort zijn.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, verslag verslag

zaakvoerder en staat van actief en passief



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþICI Milan 1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie m gelegd/ontvangen op

t 1 QEG. 2014

br griffie van de Nederiandstaiige

Îii5c~a.ltiffifet>1?s1 RF11Sx~~l

Mod POF 11.1

0508.543.680

Servigrim

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vilvoordsesteenweg 166, 1850 Grimbergen, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

Proces-Verbaal van de Algemene Buitengewone Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op datum van 01 december 2014.

Met éénparigheid van de stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vilvoordsesteenweg 166 te 1850 Grimbergen naar de Vilvoordsesteenweg 332 te 1850 Grimbergen en dit vanaf 01 december 2014.

Bollen Thierry

Zaakvoerder

Opde Laatste blz. van Link t3 vermelden : Recto : Faam en hoedani héïrf van de instrumenterende nofarts hetzi van de erna o n en

5 ~ f P ~~~

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

02/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eues*

Griffu 9 DEC. 2012

1111011,110111111 u

V AV

beh

aa

Bel

Staa





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): SERVIGRIM

(verkort)

0508 543 6g0

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 17 december 2012, ter registratie blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De heer BOLLEN Thierry, wonende te 1850 Grimbergen, Verbrande Brugsesteenweg 11

2. De heer SNEPPE Dirk, wonende te 3220 Holsbeek, Kastanjeweg 7

Met de volgende statuten

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "SERVIGRIM".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste

zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën,

verkoop, productie en algemeen bestuur.

-De uitbating van een drankgelegenheid, traiteurs- en restauratiezaak en het vervaardigen, bereiden en

opdienen van eetwaren, spijzen en toespijzen en bijkomende, alsmede van dranken en verfrissingen.

-Het aannemen en organiseren van feesten, diners, soupers, banketten, recepties en andere gelijkaardige

eve-rementen.

-Het leveren van cateringservice te weten het afleveren en verkopen van maaltijden.

-De handel, de uitbating en het bestuur van restaurants, hotels, cafés, taveernes, bars, clubs en andere horeca-zaken.

-Het verlenen van diensten als restaurateur en traiteur.

-De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de vertegenwoordiging van wijnen,: Eikeu-ren, bieren en andere alcoholische of niet alcoholische dranken, dit alles in de breedste zin van het woord,

-De participatie onder welke vorm ook, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

-Consulting op het gebied van het beheer, management en marketing,

-Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals de onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

-De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbin-tenissen door derde personen aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds in pand geven en aval verlenen

in het voordeel van derden.

-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

-Zij mag functies uitoefenen van bestuurder of zaakvoerder in alle andere vennootschappen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen

doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk

doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de

rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ¬ 20.000,00, vertegenwoordigd door

100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

onderschreven in geldspeciën en volledig volgestort.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de

algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroep-

baar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn

aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser

of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om 10u00 uur, Indien deze

dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2014.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke

belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der

aandelen bezitten, erom verzoeken.

ledere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende,

316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de

algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander

vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a, minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend

wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze

regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen

in dezelfde mate volgestort zijn.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

<

..,,, ,i,./

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

x

En onmiddellijk daarna verklaren de vennoten zich te verenigen in bijzondere algemene vergadering en-nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten

1, het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1 en tot die opdracht wordt benoemd : de heer Thierry BOLLEN, voornoemd, die aanvaardt,

2. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

3. Controle. De oprichters verklaren geen commissaris aan te stellen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 20.06.2016 16201-0129-014

Coordonnées
SERVIGRIM

Adresse
VILVOORDSESTEENWEG 332 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande