SETTE PIATTI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SETTE PIATTI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.580.550

Publication

08/07/2014
ÿþMod POP 11.1

fri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11,11P311.11JKI II

Op de laatste blZ7V-ari : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd 30/05/2014

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Strooistraat 53- 1860 Meise vanaf heden.

Giovanni Canini

Gedelegeerd bestuurder

0535.580.550

Sette Rieti

Naamloze vennootschap

Frankrijklei 33 - 2000 Antwerpen

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JUNI 20111 aftimetw.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 -Annexes du Moniteur belge

20/06/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

I11-Il ió In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Pteerp i^,-ri t@r grifik van de Rechtbank van Koopiiu.::iet bc, Antwerpen

OP ,illi5l 2('3

De Griffier

Griffie

+13U93672*

~ beh

aa

Bel StaE

Ondernemingsnr : 53 5. S' go S So

Benaming

(voluit) : SETTE PIATTI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 33, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 7 Juni 2013, te registreren, blijkt dat:

1° De naamloze vennootschap "DREAM THREE", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Vanputlei 33A, met RPR Antwerpen 0831,738.475, intekenend op duizend negenhonderd tachtig (1.980) aandelen categorie A, mits een intekenprijs negennegentig duizend euro (99.000,- ¬ ), volledig volstort.

2° De Heer CANINI Giovanni Umberto, geboren te Genk op vier juli negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1081 Koekelberg, Vrijheidslaan 28 bus BVGV, intekenend op duizend driehonderd drieënvijftig (1.353) aandelen categorie B, mits een intekenprijs zevenenzestig duizend zeshonderd vijftig euro (67.650,- ¬ ), volledig volstort.

3° De naamloze vennootschap PRO PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 5080 Rhisnes, Rue d'Arthey 12, met RPR Namen 0447,271.552, intekenend op zeshonderd zestig (660) aandelen categorie B, mits een intekenprijs drieëndertig duizend euro (33.000,- ¬ ), volledig volstort.

4° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BSMART, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Vogelsberg 17, met RPR Tongeren 0895.119.067, intekenend op negenhonderd zevenenvijftig (957) aandelen categorie B, mits een intekenprijs zevenenveertig duizend achthonderd vijftig euro (47.850,- ¬ ), volledig volstort.

5° De heer VAN MIDDELEM Didier André Paul Thierry Benoit, geboren te Ukkel op 30 oktober 1964, wonende te 1650 Beersel, Grote Baan 44, intekenend op zeshonderd zestig (660) aandelen categorie B, mits een intekenprijs drieëndertig duizend euro (33.000,- ¬ ), volledig volstort.

6° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDA, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Veltjensstraat 29, met RPR Turnhout 0865.344225, intekenend op negenhonderd negentig (990) aandelen categcrie B, mits een intekenprijs negenenveertig duizend vijfhonderd euro (49.500,- ¬ ), volledig volstort.

Tussen hen hebben opgericht een naamloze vennootschap onder de benaming SETTE PIATTI. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijke zetel

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegd orgaan ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot doe!:

De groot- en kleinhandel, de import en export van regionale delicatesse producten die ambachtelijk geproduceerd werden, van algemene voedingswaren en nonfoodproducten.. Deze delicatesse producten zijn onder andere:, vleeswaren, zuivelproducten, deegwaren, conserven en dranken, zowel alcoholisch als niet alcoholisch.

Het bereiden van eetwaren zoals pasta's, hamburgers en belegde broodjes, de verkoop in kleinhandel, het verbruik ter plaatse en de thuislevering ervan zowel aan particulieren als bedrijven.

Het ontwikkelen, produceren en verhuren van systemen, communicatietools, concepten, merknamen, beeldmerken, logo's op het gebied van de verkoop van delicatesse waren in de ruimste zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het in franchise geven van systemen, communicatietools, concepten, merknamen, beeidmerken, logo's op het gebied van de verkoop van delicatesse waren in de ruimste zin van het woord. Het begeleiden en coachen van de aan de franchisegever verbonden zelfstandige ondernemers of bedrijven.

Het uitoefenen van catering in de meest ruime zin van het woord, omvattende organiseren en verzorgen van evenementen, feesten, recepties, banketten, buffetten, lunches, seminaries, party's, sportactiviteiten.

De aan- en verkoop, ruil, huur en verhuur en het uitbaten van alle mogelijke onroerende goederen en het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen In verband hiermee.

Handel in onroerende goederen voor eigen rekening.

Het bouwen, verbouwen, opwaarderen en renoveren van onroerende goederen voor eigen rekening. Het verkavelen, verdelen of splitsen van gronden en het splitsen of verdelen van gebouwen.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of werken die betrek-'king hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afstaan.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroe-'ren-'de zaken verrichten die rechtstreeks of onrecht-'streeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstehlen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwe-'zenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd dertig duizend

euro (330.000,00-, ¬ ) en is vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderd (6.600) aandelen zonder vermelding

van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend zeshonderdste van het kapi''taal.

De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën:

-Categorie A waarvan duizend negenhonderd tachtig (1.980) aandelen of A-aandelen

-Categorie B waarvan vierduizend zeshonderd twintig (4.620) aandelen of B-aandelen

Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn volledig volstort ten belope van driehonderd dertig duizend euro (330.000,00-, ¬ ), zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de NV KBC Bank te Arendonk overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van driehonderd dertig duizend euro (330.000,00-, ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit zeven (7) bestuurders.

De algemene vergadering kiest 2 bestuurders uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de titularissen van aandelen van categorie A, 5 bestuurders uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de titularissen van aandelen van categorie B,

Elke lijst niet kandidaat bestuurders wordt ten laatste een week voor de algemene vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overgemaakt. Op de dag na ontvangst van de lijst zal de voorzitter deze lijst aan alle aandeelhouders bekendmaken.

Indien voor een mandaat geen kandidaat-bestuurders worden voorgedragen, kan de algemene vergadering, naar goeddunken, een bestuurder benoemen voor dat mandaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Het mandaat van de niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

Wanneer een plaats van één of meerdere bestuurders openvalt ten gevolge van een overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders, het recht om voorlopig in de vacature te voorzien in

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenstemming met artikel 11 der statuten.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over. De bestuurder, aangeduid in de hierboven vermelde voorwaarden, wordt benoemd voor de tijd die nodig is voor de voltooiing van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de gedelegeerd bestuurder of bij diens afwezigheid de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tan minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de gedelegeerd bestuurder de beslissende stem.

Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door aile bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 3 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of, binnen hun bevoegdheidsfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur of een door de gedelegeerde bestuurder benoemde bijzon-idere gevolmachtigde.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, gedelegeerd bestuurder (s) genaamd, die  indien er meerdere zijn - volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden,

ln het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

,

. ,4 a

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

Het mandaat van de bestuurder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Werden benoemd tot bestuurder voor de tijd van zes jaar:

Twee bestuurders op voorstel van de Aandeelhouders A-aandelen:

-De heer JANSEN Erwin Jozef Theresia Maria Bertha, geboren te Deurne op twee juni negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Van Putlei 33 A.

-De Heer VAN CAUWELAERT Olivier Maurice Anne Marie Jozef, geboren te Brasschaat op twee mei

negentienhonderd tweeënzestig wonende te 1348 Ottignies  Louvain-la-Neuve, Rue Haute 50.

Vijf Bestuurders op voorstel van de Aandeelhouders B-aandelen:

-De naamloze vennootschap PRO PARTNERS, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de Heer VAN CAUWELAERT Olivier, voornoemd

-De Heer CANINI Giovanni, voornoemd

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDA, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw DAEMS Viki, voornoemd.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BSMART, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer CANINI Bart, voornoemd

-De heer VAN MiDDELEM Didier, voornoemd '

De comparanten beslissen:

-1, tot voorzitter te benoemen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDA,

voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw DAEMS Viki, voornoemd.

Het ambt van voorzitter wordt niet bezoldigd.

-2. tot gedelegeerd-bestuurder te benoemen: De Heer CANINI Giovanni, voornoemd

Het ambt van gedelegeerd bestuurder wordt niet bezoldigd.

De herbenoeming van de gedelegeerde bestuurder als bestuurder van de vennootschap maakt geen einde aan zijn opdracht van gedelegeerd lid van de raad van bestuur.

De gedelegeerde bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegen-twoordiging van de vennootschap overeenkomstig artikel 21 van de statuten.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van de Vennootschappen, zullen optreden ais volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van de Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december

van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend veertien

BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst ais dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantieme aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening,

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 W.Venn. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden, Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Jt'

.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 W.Venn., tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen: Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige akte.

Volmacht

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K2E te 3201 Langdorp, Hombergstraat 12B om aile inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16512-0348-016

Coordonnées
SETTE PIATTI

Adresse
STROOISTRAAT 53 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande