SGM TECHNOLOGY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SGM TECHNOLOGY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.375.077

Publication

24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 17.11.2011 11611-0278-027
17/08/2011
ÿþ mod 2.1





IJ-1"4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,.-~

f=!`,} t

,~

a~~~.n

~ .. ~

riffie

*maszsex

Vc beitc

aar

Bel! Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemiingsnr : 0437.375.077

Benaming : SORIi TECHNOLOGY

OLOGY

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Waard beekdreef 3

1850 Grimbergen

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - notulen van de overgenomen vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te:: Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van',: Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertien tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het:: oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewoner algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « SGM TECHNOLOGY »,:; te 1850 Grimbergen, Waardbeekdreef 3, waarbij volgende beslissingen werden genomen met:; eenparigheid van stemmen :

1. KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

;' I. De vergadering nam kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan del; enige aandeelhouder verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert',. meer dan één maand en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op eenendertig januari tweeduizend en elf door de raden van:: bestuur van de naamloze vennootschap "SGM TECHNOLOGY" en van de naamloze vennootschap;

P"VAN WAASDIJK", beiden met zetel te 1850 Grimbergen, Waardbeekdreef 3, in toepassing van het' Wetboek van vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van?; koophandel te Brussel op achttien maart tweeduizend en elf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig maart daarna, onder; nummer 11047846.

II. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van alle aandelen, uiterlijk;: "

.;een maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben;: van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor; de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen vani, ;' de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te'. weten:

1° de fusievoorstellen,

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie;' betrokken is,

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken:

" te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING  OVERGANG!i ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming door de naamloze vennootschap "vare;' WAASDIJK" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op eenendertig januari;, tweeduizend en elf, door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "SGM;; TECHNOLOGY" en "VAN WAASDIJK" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van;, koophandel te Brussel op achttien maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij,;' het Belgisch Staatsblad op dertig maart daarna, respectievelijk onder nummers 11047846 en; 11047847.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze ;Ivennootschap "VAN WAASDf]K" met zetel te 1850 Grimbergen, Waardbeekdreef 3, hierna genoemd í "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "SGM TECHNOLOGY" met zetel te 1850 Grimbergen, Waardbeekdreef 3, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en elf geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. :3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

Alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

Wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "SGM TECHNOLOGY" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden of voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap 'opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en de plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het eerste hypotheekkantoor te Brussel.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijke continuïteitsbeginsel ( zoals vastgesteld door het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en een), geboekt zullen warden in de overnemende vennootschap.

3. De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap die ophoudt te bestaan;

2. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw DE WINTER Isabel, die ten dien einde woonplaats doet te 1800 Vilvoorde, Medialaan 26, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Meester Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/04/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

BRUSSEl.

Griffie Q 8 AVR. zu

i

Voor-behoude aan hei Betgisct Staatsblz

IIII liul 11111111 I II IlI II I II iII lI1

*11060158*

Ondernemingsnr : 0437.375.077

" Benaming

(voluit) : SGM TECHNOLOGY

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Waardbeekdreef 3, 1850 Grimbergen

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD-BESTUURDER

Uittreksel uit de raad van bestuur van 11 februari 2011

De raad van bestuur bevestigt de benoeming van dhr. Michel Closet als gedelegeerd-bestuurder met Ingang van 1 juli 2010.

Voor eensluidend uittreksel,

Michel CLOSET

Gedelegeerd- Bestuurder

~~Î

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/03/2011
ÿþA

Voor-

behoudE

aan hel

Belgiscl

Staatsbig

Mod 2.0

L~u ik~B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A 111111111111111111110 0

*11047846*

eFlUSSe

Griffie~ 5~í1 ~/ ~~'~

Ondememingsnr : 0437.375.077

Benaming

(voluit) : SGM Technology

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waardbeekdreef 3 1850 Grimbergen

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst

Neerlegging fusievoorstel van een met fusie gelijkgestelde verrichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.02.2011, NGL 25.03.2011 11064-0452-056
07/10/2009 : BL518962
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.09.2009, NGL 30.09.2009 09783-0025-038
21/01/2009 : BL518962
22/10/2008 : BL518962
05/09/2008 : BL518962
31/08/2007 : BL518962
27/08/2007 : BL518962
17/01/2007 : BL518962
06/11/2006 : BL518962
28/07/2006 : BL518962
18/07/2006 : BL518962
13/07/2005 : BL518962
15/07/2004 : BL518962
14/07/2004 : BL518962
06/10/2003 : BL518962
07/08/2003 : BL518962
18/10/2002 : BL518962
16/09/2002 : BL518962
05/09/2002 : BL518962
15/08/2001 : BL518962
14/07/2001 : BL518962
10/07/2001 : BL518962
13/09/2000 : BL518962
24/05/2000 : BL518962
22/08/1998 : BL518962
18/04/1996 : BL518962
07/07/1992 : BL518962
01/08/1990 : BL518962

Coordonnées
SGM TECHNOLOGY

Adresse
WAARDBEEKDREEF 3 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande