SHANG-PRA & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHANG-PRA & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.817.405

Publication

25/09/2014
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :

Naam en handtekening,

HhII

Vc bec aar Bel Staal

zaakvoerder

Om Bahadur Thapa

zaakvoerder ontslagnemend zaakvoerder

Kumar Gurung Gurung Parvathi Kunnari

Ondernemingsnr : 848.817.405

Benaming

(voluit) SHANG-PRA 8t CO (verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel: Muntstraat 10, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag zaakvoerder

Uit de BAV de dato 30/03/2014 blijkt dat volgende beslissing unaniem genomem werd:

- Gurung Parvathi Kumari, wonende Kareelveld 16, 3000 Leuven, neemt met onmiddellijke ingang ontslag als zaakvoerder. Zij krijgt décharge voor de uitoefening van haar manadaat.

*14175257*

II

NEERGELEGD

UV. 20A

16

Griffie Rechtbank van Koophandel

te eifflir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wergelegd ter griffie der Rezhtpankven qtophar<del

te t_eYve, de illr 3 !~~ 2013 ~ QRrF~r ,

Griffie

Voor.

bîel'inlguiletirt 11111 11111 011

Staatsblac *13009191*

II

Ondernemingsnr Benaming 848.817.405

(voluit) : SHANG-PRA & CO

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uit de BAV de dato 21-12-2012 blijkt dat volgende beslissing unaniem genoem werd:

- Gurung Parvathi Kumari, wonende Kareelveld 16, 3000 Leuven, wordt met onmiddellijke ingang benoemd

tot zaakvoerder. Zij aanvaardt het mandaat.

zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Om BahadurThapa Kumar Gurung Gurung Parvathi Kumari

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bvba

Muntstraat 10, 3000 Leuven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2012
ÿþ I~ 1111,1',Ç ~F;~' Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

III II IIiIIsiII IV A aoa" III II IN







G1,9- SEP. 2012

Griffie

Ondernerningsnr : e13 tÇ " g4-. 405

Benaming

(voluit) : SHANG-PRA & Co

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Muntstraat 10

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 6 september 2012 dat 1. Kumar GURUNG, geboren in Bhachok Kaski (Nepal) op 11 september 1969, wonende in 3000 Leuven, Kareelveld 16, en 2. Om Bahadur THAPA, geboren in Gulmi (Nepal) op 10 mei 1967, Belg, wonende in 3010 Leuven (Kessel-La), Diestsesteenweg 87, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam SHANG-PRA & Co, met zetel in 3000 Leuven, Muntstraat 10, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 40.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal, door Kumar Gurung en door Om Bahadur Thapa elk geplaatst tot beloop van 20.000,00 euro, en door elk afbetaald tot beloop van 10.000,00 euro, met ontvangst door elk van 50 aandelen, zodanig dat het kapitaal is afbetaald tot beloop van 20.000,00 euro en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België geopende rekening gedeponeerd.

De vennootschap heeft als doel - horeca, in de ruimste zin van het woord; - import & export, groot- en kleinhandel textiel & kleding, juwelen, leer, schoeisel, parfumerie, horloges, decoratieartikelen, zowel nieuw als tweedehands; - import & export, groot- en kleinhandel, verhuur, reparatie & onderhoud van speelautomaten, elektronica, elektrische apparaten & aanverwante; - derden transport, zowel personen als goederen, nationaal & internationaal, ter land, water en in de lucht; - import & export, groot  en kleinhandel van communicatiemiddelen, beeld  en geluidsdragers in de ruimste zin van het woord; - IT & Webservices en aanverwanten, in de ruimste zin van het woord; - productie van communicatiedragers & -lijnen in de ruimste zin van het woord; - uitbating van communicatiewinkels, verhuur van communicatiedragers en lijnen; - import & export, groot- en kleinhandel in medische apparatuur & middelen, goederen op basis van petroleum, metallurgie, voedingsmiddelen en aanverwante; - reisagentschappen, douaneklaringen, huwelijkbureaus, human-resourceskantoren; - uitbating van bakkerijen, beenhouwerijen, viswinkels, delicatessenzaken, voedingswinkel algemeen aanbod, onbeperkt in ruimte, wassalons, fotostudio's, kunstgalerijen; - uitbating van kranten- en boekenwinkels, sigaretten & nutsartikelen; - realisaties & producties audiovisuele sector, uitgeverij; - algemene bouwwerken, en alles aanverwant, in de ruimste zin van het woord, elektriciteitswerken, verven, loodgieterij, dakwerken; - import & export, groot- en kleinhandel, verhuur, reparatie & onderhoud van motorrijtuigen, volledig assortiment; - de uitbating van car-wash; -schrijnwerkerij; - ambulante handel; - patrimonium- en managementactiviteiten. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerders zijn Kumar Gurung, en Om Bahadur Thapa. Hun mandaten zijn van onbepaalde duur en niet bezoldigd. Elke zaakvoerder alleen is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeif iedere vennoot individueel de onderzoeks- ' en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de ; laatste woensdag van december om 20.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 juli van het ene kalenderjaar tot en met 30 juni van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 juni 2014 en omvat alle voorheen en in het bijzonder sedert 1 juli 2012 voor ' rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo . beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd, uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SHANG-PRA & CO

Adresse
MUNTSTRAAT 10 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande