SHOE-TEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOE-TEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.298.436

Publication

17/07/2014
ÿþ mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Voor- III I II I III IIII II II I II II II III III

behouden *14138837*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Benaming (voluit) : SHOE-TEX

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Waversebaan 263

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte verleden voor meester Isabelle Mostaert, notaris te Leuven op vierentwintig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hierboven genoemde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Omzetting van het kapitaal in euro.

Rekening houdend met de omzettingskoers bedraagt het kapitaal aldus

TVVEEHONDERDNEGENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERDENEEN EURO EENENVIJFTIG CENT (¬ 229.301,51).

2. Verhoging van het kapitaal

Verhoging van het kapitaal in het kader van artikel 537 WIB92 met HONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND HONDERDACHTENNEGENTIG EURO NEGENENVEERTIG CENT (¬ 198.198,49), om het te brengen van TVVEEHONDERDNEGENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERDENEEN EURO EENENVIJFTIG CENT (¬ 229.301,51) op VIERHONDERDZEVENENTWil\MGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 427.500,00), door inbreng in speciën, volledig volstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De som van HONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND HONDERDACHTENNEGENTIG EURO NEGENENVEERTIG CENT (¬ 198.198,49) werd gestort door de huidige vennoten, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal bliiven,

3. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

4. Aanneming van volledig nieuwe statuten

in overeenstemming met te nemen besluiten en actualisering met onder meer schrapping van de overbodige

bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en de

samengeschakeide wetten op de handelsvennootschappen, doch met behcud van de bepalingen inzake zetel,

naam, doel, duur, vertegenwoordiging, winstenverdeling en vereffening.

Uittreksel uit de statuten

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet als naam "SHOE-TEX".

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft haar zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 263.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel

verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden in het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a) het vervaardigen van en de handel in allerhande textiel en textielwaren, schoeisels en andere lederwaren, zo in natuurleder als ln kunstleder of andere materialen, regenschermen en alle fabrikaten die met het voorgaande direct of indirect verband houden;

b) het beheer van een onroerend vermogen alsmede aile handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van, aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

c) het verrichten van studies en het verlenen van adviezen inzake financiële, economische, administratieve, commerciële en organisatorische aangelegenheden, alsmede de organisatie ervan en dit in de ruimste zin. Zij zal mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen voor zover een dergelijke deelname of lidmaatschap het maatschappelijk doel der vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks client Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke



Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0462.298.436

N

O g JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

wijze ook. Zij zà-l- eveneens functies van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door haarzelf of door derden aangegaan.

Zij heeft eveneens tot doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDZEVENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 427.500,00). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in voile eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (6%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aart te dulden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van LuiK B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.

mod 11.1

Voor gelijkvormig uittreksel, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie -

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Isabelle MOSTAERT, notaris

- uitgifte van voormelde akte,

- historiek en gecoördineerde statuten

, - - -- _ - - - - -------- - - - - y ---------------------------------------------------- , m m m ------- 1^ -- _ - ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2014 : LE098593
05/01/2015 : LE098593
08/02/2013 : LE098593
03/02/2012 : LE098593
19/01/2011 : LE098593
01/02/2010 : LE098593
03/02/2009 : LE098593
06/05/2008 : LE098593
18/01/2008 : LE098593
15/01/2007 : LE098593
24/01/2006 : LE098593
02/01/2006 : LE098593
12/01/2005 : LE098593
26/01/2004 : LE098593
02/01/2003 : LE098593
18/01/2016 : LE098593

Coordonnées
SHOE-TEX

Adresse
WAVERSEBAAN 263 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande