SHORAI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHORAI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.915.530

Publication

13/01/2014
ÿþ mod 11.1



B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr: 0456.915.530

Benaming (voluit) : SHORAI

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bovenbosstraat 66

3053 Oud-Heverlee (1-laasrode)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging door inbreng in geld - wijziging van de statuten

Uit een akte verleden voor meester Stefan Vangoetsenhoven, notaris te Bertem (Leefdaal) op 16 december: 2013 (neergelegd voor registratie), blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen heeft: genomen

EERSTE BESLUIT - Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal van de: vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig aandelen (750) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en tegelijk het desbetreffende artikel van de statuten te wijzigen, welk artikel voortaan zal luiden zoals hierna vermelde vermeld en onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten.

TWEEDE BESLUIT - Omzetting kapitaal in euro

De vergadering besluit het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro, tegen een omrekeningskoers waarbij één euro (1,- EUR) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig belgische frank (40,3399 BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omrekening en afronding, achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ ; 18.592,00) bedraagt, zodat het desbetreffende artikel in de statuten voortaan zal luiden zoals hierna vermeld en onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten.

DERDE BESLUIT - Kennisname bijzondere algemene vergadering

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene; vergadering de dato 8 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend: ten belope van honderdvijftienduizend euro (115.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing' verschuldigd is, hetzij elfduizend vijfhonderd euro (11.500,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

ViERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag vanhonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 103.500,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

inschrijving - volstorting

Is hier tussengekomen:

Mevrauw Maria Vanermen, voornoemd;

Dewelke (hierna "de inschrijver"), hier aanwezig, na voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande,

verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en op de; kapitaalverhoging in geld voor een totaal bedrag van van honderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ , 103.500,00).

De enige vennoot, hier aanwezig, verklaart en de vergadering erkent dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig geplaatst en elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig is volgestort door middel van een storting van honderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 103.500,00), verricht voorafgaand aan: deze vergadering, op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap conform de wettelijke; bepalingen, bij de bank KBC Bank te Heverlee onder nummer BE96 7440 3976 1505.

Een attest van deze storting, afgeleverd door voormelde bank, zal in het dossier van de werkende notaris; bewaard blijven..

vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaal

verhoging _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111M§Wil

Neergelejd ter Of* det

Aechsbarik van Koophandel ~ JAN, 20~4

fe Leuven, cie DE GjE#1FF1BR,

Griffie

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch.

Staatsblad

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op honderdtweeëntwintigduizend tweeënnegentig euro (122.092,00 EUR) is gebracht, verdeeld over zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voornoemde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn. VIJFDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering het desbetreffende artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtweeëntwintigduizend tweeënnegentig euro (122.092,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

De vergadering besluit om geen omschrijving van de historiek van het maatschappelijk kapitaal in de statuten te voegen.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VENNOOTSCHAP AAN DE VAN TOEPASSING ZIJNDE VENNOOTSCHAPSWETGEVI NG.

De vergadering beslist tot actualisatie en omwerking van de statuten door de goedkeuring van een nieuwe integrale versie ter vervanging van de bestaande tekst, zowel om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten als om er het huidig adres van de zetel te vermelden, ais met het doel deze aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zonder echter het doel te wijzigen en enige fundamentele wijzigingen te brengen aan de andere statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek, met uitzondering van deze met betrekking tot de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder(s). De op voormelde wijze aangepaste statuten worden hier weergegeven bij uittreksel en luiden als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Zij draagt de benaming "SHORAI",

De naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3053 Haasrode, Bovenbosstraat 66

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

Het verlenen van diensten, management en consulting, raadgevingen en expertises, aan natuurlijke of rechtspersonen, van juridische, financiële, technische, commerciële, boekhoudkundige, fiscale of administratieve aard; in de ruimste zin van het woord. De vennootschap mag optreden inzake de bemiddeling voor verzekeringen, fiscaliteit, leningen en beleggingen, leasing, renting.

De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

Het verwerven en beheren van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en alle andere financiële, instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

Alle operaties die direct of indirect betrekking hebben op de import en export, de aan en verkoop, het verhuren, de distributie van roerende goederen, alsmede de groot- en kleinhandel in dergelijke producten. Zij kan instaan voor de nodige formaliteiten die gebeurlijk samenhangen met de import of export ervan, en, ailes wat dienstig kan zijn tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtweeëntwintigduizend tweeënnegentig euro (122.092,00 EUR), Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i1.1

zpnder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) deel van het

" I maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen

WINSTBEWIJZEN.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uitgeven.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur (20.00

uur)

BESTUURSORGAAN,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

BESTUU RSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden, De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening

van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIG1NGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger,

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Op het einde

van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans,

de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en

neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van

het Wetboek van vennootschappen.

ZAAKVOERDER - BENOEMING.

indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ZEVENDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Getekend: notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

ln bijlage: uitgifte van de akte statutenwijziging

Voorbehouden aan het - % Belgisch} Staatsblad

l .

Bijlagen bij-het-Beigisrbr-Stautsüiut1=130172014` Aiiïne es dü MoniteurTiélgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013
ÿþlkdi Mad 5Ma7d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Bovenbosstraat 66, Haasrode (B-3053 Oud-lieverlee)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde van het mandaat van een zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van de ontslagbrief van de heer Robert Pieter Blanchart, en aanvaardt, voor zoveel ais nodig, met eenparigheid van de stemmen zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 30 sepfember 2012.

De vergadering besluit met eenparigheid van de stemmen niet in zijn vervanging te voorzien. Voor eensluidend uittreksel,

Maria Vanermen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de GRIFFIE APR. 2013 DE

Griffie

1113.11(Jjjjjliill

Ondernemingsnr: 0456.918.530

Benaming "

(voluit) : SHORAI

(verkort) :

m

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 07.08.2012 12390-0076-015
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 01.07.2011 11242-0470-015
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.07.2010 10351-0366-015
04/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 31.07.2009 09506-0043-015
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 30.09.2008 08753-0157-016
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 31.08.2007 07660-0032-015
16/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.06.2006, NGL 18.10.2006 06842-3027-015
20/07/2006 : BL660602
28/10/2005 : BL660602
05/11/2004 : BL660602
27/06/2003 : BL660602
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0040-015
17/10/2002 : BL660602
29/06/2002 : BLA116363
06/07/2001 : LE093021

Coordonnées
SHORAI

Adresse
BOVENBOSSTRAAT 66 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande