SICCARD - VAN DER STRAETEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SICCARD - VAN DER STRAETEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.960.137

Publication

04/07/2014
ÿþ 1 mod 1 1:1



" -" iLkSJ i* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

neergeiegd/ontvangen op

25 MM 2014

ter griffie van de ge@riandstalige

f("1-11++.«,H1,. 13russe

111111111*!jj19111.jell

Ondememingsnr 0438.960.137

Benaming (voluit) Siccard - Van Der Straeten

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Luik 10

1745 Opwijk

Onderwerp akte :BVBA: kapitaaIswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 23 juni 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "SlCCARD  VAN DER STRAETEN", met zetel te 1745 Opwijk, 't Luik 10, de navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 juni 2014 de beslissing werd genomen tot goedkeuring van een tussentijds dividend ten bedrage van! tweehonderd negentigduizend euro (290.000,00 EUR) met afhouding van 10% roerende voorheffing.I

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd eenenzestigduizend euro (261.000,00 EUR) om het van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR)! te brengen op driehonderd drieëntwintigduizend euro (323.000,00 EUR), door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

!I De voornoemde aandeelhouders verklaren dat deze kapitaalverhoging het gevolg is van de

hogervermelde dividenduitkering die, bij toepassing van art, 537 WIB92, kan genieten van he .;

verlaagd tarief van tien ten honderd (10%) van de roerende voorheffing.

TWEEDE BESLUIT:

i! De huidige aandeelhouders beslissen onherroepelijk en vrijwillig afstand te doen van hun !! voorkeurrecht om in te schrijven op de kapitaalverhoging, zoals voorzien in het Wetboek vani !! Vennootschappen. Bovendien zien de huidige aandeelhouders uitdrukkelijk en definitief af van de

termijn van vijftien dagen zoals voorgeschreven dcor artikel 593 van het Wetboek van0

Vennootschappen.

De voormelde kapitaalverhoging geschiedt bij wijze van inbreng in geld als volgt

- de heer SiCCARD Pascal, voornoemd, doet een inbreng van honderddrieënveertigduizendi achtentwintig euro (143.028,00 EUR);

mevrouw VAN DER STRAETEN Karina, voornoemd, doet een inbreng vanl honderdzeventienduizend negenhonderd tweeënzeventig euro (117.972,00 EUR)

Voornoemde inbrengers verklaren dat het bedrag van voormelde kapitaalverhoging door inbreng:: 1;

in geld volledig volstort werd.

Voornoemd bedrag van tweehonderd eenenzestigduizend euro (261.000,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverdi door de voornoemde instelling op 19 juni 2014 en dat mij, notaris is overhandigd.

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest het kapitaal effectief werd verhoogd met tweehonderd eenenzestigduizend euro (261.000,0e EUR);

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans driehonderd drieëntwintigduizend euro:i (323.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen0 zonder nominale waarde,

DERDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

nad 11.1

De algemene vergadering 'beslist de statuten van de vennootschap volledig te herschrijven om

deze in overeenstemming te brengen met voornoemde beslissingen en het nieuwe Wetboek van

Vennootschappen, en wel als volgt

TITEL I: BENAMING ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1:

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

De naam luidt: "SICCARD VAN DER STRAETEN".

Deze naam kan in beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1745 Opwijk, 't Luik 10.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel in en fabricage van drijfkracht-machines, pneumatische machines, werktuigmachines voor metaalbewerking, gereedschap, landbouwmachines, materieel voor burgerlijke bouwkunde, hef- en transporttoestellen en machinetoebehoren, machines voor wegenbouw, kranen en bulldozers. Onderneming voor constructie, assemblage en afbraak van motorvoertuigen. Handel en fabricage van toebehoren en onderdelen van motorvoertuigen en van elektrische toebehoren. Werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen. Klein- en groothandel, in- en uitvoer in de producten van de metaalbedrijven. Klein- en groothandel, in- en uitvoer in de recuperatieprodukten. Onderneming voor het aanléggen van diverse terreinen, speelpleinen en parkings. Onderneming voor het verhuren van machines, motorvoertuigen, kranen en bedrijfsruimtes. Depannagedienst, carrosseriehersteller. Algemene bouw-onderneming. Onderneming voor het uitvoeren van bijzondere grondwerkzaamheden. Onderneming voor het optrekken van gebouwen. Onderneming voor het slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het wegruimen. Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen. Onderneming voor het plaatsen van metaal-constructies en metalen kunstwerken.

De vennootschap mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

TITEL II: KAPITAAL

Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd drieëntwintigduizend euro

(323.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder

nominale waarde, welke elk één/duizend-tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

E" " " ]

TITEL III: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 15: Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er

meer dan twee aandeelhouders zijn. 4

De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten.

De bestuurders zijn herkiesbaar, Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt door overlijden, ontslag of anderszins, hebben de overblijvende bestuurders gezamenlijk het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over, terwijl de aldus aangestelde bestuurder het mandaat voltooit van diegene die hij vervangt.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder onbezoldigd.

Artikel 16: Voorzitterschap en vergaderingen.

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter. Bij afwezigheid wordt de voorzitter door de oudste aanwezige bestuurder vervangen.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van minstens twee bestuurders, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vergen.

De vergaderingen worden gehouden ter zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsbrad

mod 11.1

)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 17: Beraadslaoinoen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen wanneer de , meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elk belet bestuurder mag schriftelijk, telegrafisch of per telex/telefax aan één van zijn collega's in de raad, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht geldt slechts voor een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur, aangeduid in de volmacht. In dit geval is de raad niet bevoegd over andere punten te beraadslagen dan deze die in de agenda vermeld zijn. De agenda wordt daartoe overgenomen in de volmacht.

De machtgever wordt in dit geval aanzien als aanwezig, doch de gevolmachtigde mag niet meer dan één bestuurder vertegenwoordigen en over niet meer dan twee stemmen beschikken, één van hem en één van zijn opdrachtgever.

De besluiten van de raad worden bij eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

1-1

Artikel 19: Machten van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Artikel 20:

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 20 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 22 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door minstens twee bestuurders of door een gedelegeerd-bestuurder.

De gedelegeerd-bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 21:

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 21 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden.

De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. Deze beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt

Een uittreksel van de benoeming van gevolmachtigden en afgevaardigden wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 22: Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouder individueel, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich, op eigen kosten, laten vertegenwoordigen door een accountant.

Op verzoek van één of meer aandeelhouders is de raad van bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

De commissarissen mogen noch in de vennootschap, noch in de daarmee verbonden onderneming, een andere taak, mandaat of opdracht aanvaarden, die zal vervuld worden tijdens de duur van hun mandaat of erna, en die van aard zou zijn de onafhankelijke uitoefening van hun taak ais commissaris in het gedrang te brengen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van da perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mad 11.1

; De bezoldiging van de commissaris bestaat in een bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht1

door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van de partijen.

Buiten de door de wet voorziene bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen. De vennootschap mag hen geen lening of voorschotten toestaan, noch in hun voordeel waarborg geven of stellen. Op straf van schadevergoeding kunnen commissarissen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen,

[...1

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 24: Samenstelling  machten.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van aandeelhouders. Zij wordt gevormd door al de aandeelhouders die het recht hebben te stemmen voor henzelf, hetzij bij volmacht mits inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De jaarvergadering wordt gehouden op twee november om veertien (14) uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag of zondag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks vereist

De raad van bestuur en de commissarissen, zo er worden benoemd, mogen de algemene vergadering samenroepen.

Zij moeten bijeengeroepen worden, binnen de drie weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aandeelhouders die tezamen ten minste één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

Deze aandeelhouders moeten in hun aanvraag de punten vermelden die ze wensen op de agenda te brengen.

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de zorgen van de raad van bestuur. Indien aile aandeelhouders aanwezig zijn kan de vergadering rechtsgeldig gehouden worden zonder dat de vervulling der formaliteiten van bijeenroeping moet aangetoond worden.

Artikel 25:

De houders van aandelen op naam minstens vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens de andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

Artikel 26: Vertegenwoordiging.

Niemand mag in de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 27: Bureau.

Elke vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij ontstentenis van deze laatste, door de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter stelt een secretaris aan, aandeelhouder of niet De vergadering duidt onder haar leden, twee stemopnemers aan.

De overige tegenwoordige leden van de raad van bestuur vullen het bureau aan.

Artikel 28: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

Artikel 29: Aoenda.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

E e le 'io

,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda vermeld, tenzij .' al de aandeelhouders persoonlijk aanwezig zijn, en deze zich met aigeheelheid van stemmen akkoord verklaren te beraadslagen over andere punten dan deze vermeld op de agenda.

Artikel 30:

Wat ook de punten van de agenda zijn, heeft de raad van bestuur het recht, na opening van de debatten ieder jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering hoogstens drie weken te verdagen.

Deze verdaging wordt bekendgemaakt door de voorzitter voor het sluiten van de zitting en wordt vermeld in de notulen van de vergadering. Deze vergadering maakt alle genomen besluiten ongeldig.

De aandeelhouders moeten opnieuw bijeengeroepen worden op de datum vastgesteld door de raad van bestuur met dezelfde agenda.

De formaliteiten die vervuld werden om tot de eerste zitting te worden toegelaten, waaronder het neerleggen van de effecten en de machtigingen, blijven geldig voor de tweede zitting.

De verdaging kan slechts één keer plaats hebben. De tweede vergadering beraadslaagt definitief over de punten van de agenda.

Artikel 31: Beraadslaging.

Behalve in de gevallen uitdrukkelijk in de Vennootschappenwet voorzien, worden de besluiten bij gewone meerderheid van stemmen genomen, welke ook het aantal van de vertegenwoordigde aandelen zijn.

Voor de benoemingen of afzettingen is de geheime stemming verplichtend.

Wanneer in geval van benoeming geen enkel kandidaat de volstrekte meerderheid van stemmen behaalt, wordt voor de twee kandidaten die de meest stemmen verkregen, tot herstemming overgegaan. In geval van gelijkheid van de stemmen wordt het mandaat bij lottrekking toegewezen.

Artikel 32:

Met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid, mag de algemene vergadering de statuten wijzigen.

Indien echter beraadslaagd wordt over de wijzigingen van het doel van de vennootschap, de voortijdige ontbinding van de vennootschap wegens verlies van de drie/vierden van het kapitaal of over de omzetting van de vennootschap, is de vergadering slechts regelmatig samengesteld en kan ze slechts beraadslagen en besluiten in de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid vereist door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

[" " " ]

TITEL V: BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN - GOEDKEURING VAN DE

JAARREKENING  RESULTAATVERWERKING.

Artikel 34: Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

[...1

Artikel 37: Resultaatverwerking.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd (5%) voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te

verdelen of te reserveren, mits rekening te houden met artikel 12 der statuten betreffende de uitloting der aandelen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur heeft het recht interimdividenden uit te keren overeenkomstig de wet. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in hetzelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

[...]

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

[..]

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I,

end 11.1

Voor«

... behouden

aan het Belgisch Staatsblad

...

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie Vin ' de'

Rechtbank van Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de

vennootschap.

VIJFDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om, overeenkomstig het nieuwe artikel 15, te herbenoemen ais

bestuurders en dit voor een periode van 6 jaar:

- De heer SICCARD, Pascal

- Mevrouw VAN DER STRAETEN, Karina

Allen hier aanwezig en verklarend dit mandaat, dat onbezoldigd is, te aanvaarden.

SLOT.

Aangezien alle voorziene agendapunten zijn afgehandeld wordt de vergadering gesloten.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de Raad van Bestuur in vergadering bijeengekomen

en heeft met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen genomen:

-aanstelling van de heer SICCARD Pascal en mevrouw VAN DER STRAETEN Karina als

gedelegeerd bestuurders.

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : BL526806
23/12/2014 : BL526806
03/01/2013 : BL526806
23/01/2012 : BL526806
27/12/2010 : BL526806
20/01/2010 : BL526806
06/01/2010 : BL526806
18/12/2008 : BL526806
24/12/2007 : BL526806
22/12/2006 : BL526806
23/12/2005 : BL526806
03/01/2005 : BL526806
08/12/2003 : BL526806
27/01/2003 : BL526806
22/01/2002 : BL526806
29/05/2001 : BL526806
26/01/1999 : BL526806
22/12/2015 : BL526806
01/01/1997 : BL526806
17/08/1995 : BL526806
01/01/1995 : BL526806
01/01/1993 : BL526806
01/01/1992 : BL526806

Coordonnées
SICCARD - VAN DER STRAETEN

Adresse
T LUIK 10 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande