SIGUY

Société en commandite simple


Dénomination : SIGUY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.987.741

Publication

28/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7 MAR. 2014

~RUSSIle

Griffie

Ondernemingsar : 5(1 /

Benaming

(voluit) : SIGUY

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HENDRIK VANDEN EEDESTRAAT 14, 1702 GROOT-BIJGAARDEN (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte dd 15/03/2014 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

De beherende vennoten zijn de heer Andries Guy, wonende te Hendrik Vanden Eedestraat 14, 1702 Groot-Bijgaarden en mevrouw Sigrid Boydens , wonende te Hendrik Vanden Eedestraat 14, 1702 Groot-Bijgaarden.

De vennoten zijn al hun verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap. Uittreksel uit de statuten:

Artikel 1  Benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap benoemd: SIGUY

Artikel 2: Zetel:

De maatschappelijke zetel der vennootschap is gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, Hendrik Vanden Eedestraat 14. Hij mag verplaatst worden mits inachtneming van de taalwetgeving naar om het even welke plaats in Belgiê bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

1)Alle diensten van economische aard, het verstrekken van adviezen en consulting, hiertoe behoren

ondermeer:

-ondernemingen ondersteunen in het voeren van hun adminstratie, de administratie uitvoeren voor

ondernemingen en het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen

-het opstellen van voorstellen van bedrijfsstrategie en het geven van adviezen op commercieel, financieel en

sociaal vlak,

-het waarnemen van het financieel en administratief management

-het voorbereiden van budgetprognoses, het superviseren en controleren ervan

het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten bevatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen en advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en inrichtingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van financiering, management, marketing, strategie, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur

2)1-let aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. Hiertoe mag de vennootschap al de verrichtingen van aankoop, verandering, verbouwing, inrichting, ruil, expertise, beheer van aile roerende en onroerende goederen uitvoeren.

3)I-let waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies.

4)F-let verwerven, beheren en verkopen van participaties. Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert.

5)F-let verhuren of huren al dan niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan-en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

6)Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen, ingezonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil , verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop, terbeschikkingstelling of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, ingezonderheid de verkoop ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen.

7)Het (laten) oprichten, bouwen, verbouwen, herbouwen, herstellen en/of restaureren van alle gebouwen, bouwwerken en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde alles in de ruimste zin van het woord; het aankopen, verkopen, beheren, en verhuren van deze gebouwen, bouwwerken en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals ondermeer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of natura,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlij-'king ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Artikel 5: Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderduizend (200.000) EURO, is volgestort en is

ingeschreven in de boeken ten name van:

-Beherend vennoot Guy Andries, voor 99 (negenennegentig) aandelen

-Beherend vennoot Sigrid Boydens, voor 99 (negenennegentig) aandelen

-De stille vennoten voor 2 (twee) aandelen

Artikel 6: Ieder aandeel geeft recht op 1 stem. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering. Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een vier/vijfde meerderheid van stemmen.

Artikel 7: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die geen stille vennoot mag zijn.

Worden benoemd tot zaakvoerder: de heer Guy Andries en Mevrouw Sigrid Boydens, beide voornoemd, die verklaren te aanvaarden. De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering mits een vier/vijfde meerderheid. Aan de zaakvoerders kunnen, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. Het mandaat is initieel onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het mandaat geldt voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8: Overdracht van aandelen

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, dan met éénpang goedvinden van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf te kopen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag vande overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elk der partijen benoemd wordt.

Artikel 9: Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld te eisen, die' overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

Oe erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

Artikel 11: Winstverdeling

Oe zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over

dewinstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid

Artikel 12: Jaarvergadering

De algemene vergadering zal plaats vinden elke eerste vrijdag van september om 20.00 uur

Artikel 13: Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding wordt de vereffening verzorgd door de vennoten.

Warden er geen vereffenaars benoemd dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie

is vsnrechtswege vereffenaar,

Artikel 14: Verwijzing naar wetgeving

Voor hetgeen niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien verwijzen partijen naar het Wetboek

vennootschapsrecht,

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar neemt aanvang bij neerlegging van de akte en eindigt op 31 maart 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden op de eerste vrijdag van september 2015.

Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de

verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf 1 december 2011

Aldus opgesteld in zevenvoud, te Groot-Bijgaarden, op 15 maart 2014, waarvan elke partij erkent één origineel exemplaar ontvangen te hebben, de overige exemplaren zijn bestemd voor de registratie en de administratie.

Andries Guy

Beherend vennoot

lesamen hiermee neergelegd:

origineel exemplaar oprichtingsakte

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SIGUY

Adresse
HENDRIK VANDEN EEDESTRAAT 14 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande