SILLAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SILLAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.578.311

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306544*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628578311

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SILLAGE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit proces-verbaal verkregen voor meester Alexis Brusselmans, notaris te Leuven (Heverlee) op 13 april 2015, dat de heer BOGAERT Geert Dirk, geboren te Leuven op zes maart negentienhonderdtweeënzestig , van Belgische nationaliteit (NN 62.03.06-345.22), en zijn echtgenote mevrouw CHAVY Nathalie Francine Claire, geboren te Parijs 14E (Frankrijk) op eenentwintig februari negentienhonderdzesenzestig, van Franse nationaliteit (NN 66.02.21-616.57), samenwonende te 3320 Hoegaarden een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1. De vennootschap draagt de benaming  SILLAGE .

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden, Altenaken 3.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard, aan personen en bedrijven met betrekking tot het ruime domein van de informatica;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo s, grafisch materiaal, zowel hardware als software. - aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, renovatie, verdeling en levering van voertuigen en boten, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik ervan, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

Klein- of groothandel van motorvoertuigen en boten, met inbegrip van tweedehands voertuigen en boten, wissel- en hulpstukken, brandstoffen, smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten; Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen, koetswerk en van de boten en verhuring van motorvoertuigen en boten;

Alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

Optreden als handelstussenpersoon.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

4. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00-¬ en is vertegenwoordigd door 1.000 aande­

Onderwerp akte :

Altenaken 3

3320 Hoegaarden

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

len op naam zonder aanduiding van de nominale waarde en die ieder 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld zijn volstort ten belope van ¬ 6.200,00. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE45 00170526603189 bij BNP Paribas Fortis bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SILLAGE in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

6. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel toestemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

IV. TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1. Eerste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

en eindigt op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni 2017 om 10 uur,

op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Nathalie CHAVY, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verlenen aan Severine Descy te Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Coordonnées
SILLAGE

Adresse
ALTENAKEN 3 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande