SIM CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIM CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.411.015

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 21.06.2013 13193-0341-009
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 03.07.2012 12248-0389-009
22/04/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSila

1 2 APR 2011

Griffie

1

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : "SIM CONSULTANCY"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1730 Asse, Geertskouter, 6.

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

~S AA or S.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van vierE

april tweeduizend en elf, blijkt het volgende:

VENNOTEN

1) De Heer STIJLEMANS, Gerry, diensthoofd ICT, geboren te Brussel op acht augustus negentienhonderd: tweeënzeventig, (NN: 72.08.08-261.97), ongehuwd, met woonplaats te 1730 Asse, Putberg 25/1.

2) De Heer STIJLEMANS, Herman André Ludo, ambtenaar, geboren te Asse op tien augustus; negentienhonderd tweeënvijftig, (NN: 52.08.10-203.63), echtgenoot van de Mevrouw Vertongen Marie-Rose,: met woonplaats te 1730 Asse, Geertskouter 6.

BENAMING" De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met;

" beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "SIM CONSULTANCY'.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met:

beperkte aansprakelijkheid of de initialen "BVBA".

" ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Geertskouter 6, 1730 Asse.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerders naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in hef; tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht." Iedere zetelverandering wordt door de zaakvoerders bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen,:

bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten. "

DOEL "

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van; derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het verlenen van diensten en ondersteuning van informaticaprogramma's, zoals onder meer: aan- en verkoop, verhuring of leasing van hardware, softwareprogramma's, programmeren en aanmaken van: informaticabestanden, -modellen en -systemen.

- Alle diensten die verband houden met studie, ontwerp, bijstand, begeleiding, realisatie en installatie van; informatica-systemen, met inbegrip van multimediale systemen voor audiovisuele toepassingen, alsmede het! verhandelen, (ver)huren, of ter beschikking stellen van alle hard- en software met hun randapparatuur en

toeleveringsproducten.

"

- Het verstrekken van advies en bijstand inzake administratief beheer en bedrijfsorganisatie.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen, instellingen, voornamelijk, doch; niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, juridische aangelegenheden, informatica en: communicatietechnologie, sponsorwerving, organisaties en/of events, productie en ontwikkeling, uitvoeren van' E marktonderzoeken, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Zij mag alle handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of; onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel: of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken,; ondernemingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het; buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding; van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

'..._ ....Zij.kan.optreden.als.zaakvoeder, bestuurder of vereffenaar in .andere vennootschappen,_. ....,.," Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N iJ De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge Uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het patrimonium gevormd door de inbrengen bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van roerende en onroerende goederen. De onroerende goederen waarvan sprake kunnen al dan niet gemeubeld zijn.

- Alle immobiiiaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name de aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

- Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van aile roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen. Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft.

- Aankoop, verkoop, huur, verhuur van onroerende goederen, met inbegrip van residentiële panden, al dan niet in een toestand van onverdeeldheid, van en aan derden en/of het ter beschikking stellen van dergelijke onroerende goederen aan bedrijfsleiders en/of vennoten verbonden aan de vennootschap, hetzij tegen een overeengekomen vergoeding, hetzij als een kosteloos voordeel van alle aard of onder enige andere vorm.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht, voor onbeperkte duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (16.600¬ ) en wordt vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uit te geven. INSCHRIJVING

De duizend achthonderd zestig maatschappelijke aandelen worden in kontanten ingeschreven en afbetaald, als volgt:

1. Door de Heer STIJLEMANS Gerry op twintig (20) aandelen, hetzij voor drie duizend zeven honderd twintig euro (3.720,00¬ ), volstort ten belope van duizend twee honderd veertig euro (1.240,00¬ );

2. Door de Heer STIJLEMANS Herman André Ludo op tachtig (80) aandelen, hetzij voor veertien duizend acht honderd tachtig (14.880,00¬ ), volstort ten belope van vier duizend negen honderd zestig euro (4.960,00¬ );

TOTAAL: achttien duizend zes honderd euro (18.600,00¬ ) vertegenwoordigende de honderd aandelen of de algeheelheid van het kapitaal, volstort ten belope van één/derde hetzij zes duizend twee honderd euro (6.200,00¬ ).

AFBETALING.

De comparanten verklaren dat het bedrag van de afbetaling van de aldus ingeschreven aandelen, zijnde zes duizend twee honderd euro (6.200,00¬ ), gedeponeerd is bij de naamloze vennootschap KBC BANK op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend onder het nummer BE82 7340 3155 0368.

Een bewijs van die deponering, de dato 22 maart 2011, wordt in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard.

Bovendien verklaren de comparanten dat het hiervoor vermeld bedrag, gedeponeerd bij bedoelde bank, ter beschikking is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

Het mandaat van de Heer STIJLEMANS Herman is onbezoldigd, het mandaat van de Heer STIJLEMANS Gerry daarentegen bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door één zaakvoerder afzonderlijk handelend ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet is gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de één zaakvoerder, afzonderlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op zestien juni om 19 uur.

Als die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

RESERVE  VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve: de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTERS.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslissen de oprichters nog hetgeen volgt:

1. Benoeming van zaakvoerders.

De oprichters beslissen het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee.

Voor de eerste maal benoemen de oprichters:

1) De Heer STIJLEMANS, Gerry, geboren te Brussel op acht augustus duizend negenhonderdtweeënzeventig, (NN: 72.08.08-261.97), met woonplaats te 1730 Asse, Putberg 25/1

2) De Heer STIJLEMANS, Herman André Ludo, geboren te Asse op tien augustus duizend negenhonderd tweeënvijftig, (NN: 52.08.10-203.63), met woonplaats te 1730 Asse, Geertskouter 6

tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur, die aanvaarden.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, hebben de hiervoor benoemde zaakvoerders verklaard te voldoen aan alle wettelijke vereisten om de functie van zaakvoerder te mogen uitoefenen.

Het mandaat van de heer Stijlemans Gerry is bezoldigd, het mandaat van de heer Stijlemans Herman daarentegen, onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

Elke voormelde zaakvoerder erkent dat ondergetekende notaris hem ingelicht heeft over het feit dat hij mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v6ôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in met derden te. sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 52 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van het verkrijgen van

rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

3. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend twaalf.

4. Commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf twee, van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, beslissen de oprichters geen commissaris te benoemen.

5. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de bevoegde handelsrechtbank van een afschrift of een uittreksel van de oprichtingsakte, worden alle rechtshandelingen in naam van de vennootschap in oprichting gesteld sinds één april tweeduizend en elf door de oprichters handelend in naam en voor rekening van de vennootschap, goedgekeurd, overgenomen en bekrachtigd.

6. Volmacht voor vervulling wettelijke formaliteiten

Tot bijzondere lasthebbers worden door de oprichters aangesteld:

- de beide oprichters, afzonderlijk handelend;

- de heer VAN HOEFS Willy, kantoorhoudende te 1730 Asse, Nerviérstraat 152, afzonderlijk handelend;

ieder met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie telkens volmacht verleend wordt om het nodige te

doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen eniof schrappingen van de

inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle

formaliteiten jegens alle ondememingsloketten alsook jegens de diensten van de BTW, de diensten der Directe

Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de

vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten.

Elke gevolmachtigde zal te dien einde alle verklaringen kunnen doen en alle documenten kunnen

ondertekenen.

KOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of las-ten die ten laste van de vennootschap vallen

ingevolge haar oprichting bedraagt duizend Euro (1.000,00 ¬ ).

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "Oprichting - Benoeming".

behouden

-

behouden aan ?let

" Elelgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoMn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0555-009

Coordonnées
SIM CONSULTANCY

Adresse
GEERTSKOUTER 6 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande