SIMPL-ICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMPL-ICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.069.229

Publication

15/03/2012
ÿþf& Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd rQelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 5 MAART 2012

DE GFjFR,

*12057239*

bE St

Ondernemingsnr : 0836069229

Benaming

(voluit) . SIMPL-ICT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel e .lustlus Lipsiusstraat 20 bus 0217 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 01 maart 2012 blijkt:

De algemene vergadering gaat akkoord met de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Meesberg 59 te 3220 Holsbeek met onmiddellijke ingang.

Getekend,

Pieter Portauw

zaakvoerder

bij volmacht

Hugo Van Olmen

C.C.S, Boekhoudkantoor Bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

18/05/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIIIJI!!!)11111111t1I1

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 6 M E 12011

DFG QRIFF1ER,

rt ie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Justus Lipsiusstraat 20 bus 0217

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 27 april 2011, dat besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIMPL-ICT, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Justus Lipsiusstraat 20 bus 0217, werd opgericht door de heer PORTAUW Pieter, geboren te Brussel op 8 februari 1983, en juffrouw VANDENBROECK Adeline, geboren te Leuven op 4 december 1984, wettelijk samenwonende te 3000 Leuven, Justus Lipsiusstraat 20 bus 0217, De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam en/of voor de rekening van derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

 alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het vlak van: de ontwikkeling en installatie van software, hardware, ict, het aanleggen, ontwikkelen en onderhouden van netwerken, de aan- en verkoop van soft- en hardware;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- alle verrichtingen die verband houden met rentmeesterschap: het beheer van onroerende goederen ten behoeve van een eigenaar.

- alle verhandelingen van onroerende goederen, begrijpende ondermeer de aan- en verkoop, het in leasing geven en/of nemen, het huren en verhuren, het nemen en/of geven van recht van opstal of erfpacht, het bouwen en verbouwen en het beheer.

- het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen of ondernemingen, het beleggen in roerende waarden en aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingeschreven als volgt:

- door de heer PORTAUW Pieter, ten belope van negenennegentig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal hetzij negenennegentig aandelen, en

- door mevrouw VANDENBROECK Adeline, ten belope van één ten honderd van het maatschappelijk kapitaal hetzij één aandeel.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SIMPL-ICT

o sb () 0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-18705/2011 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 1/3, gedeponeerd bij KBC Bank. Derhalve zijn de oprichters samen nog als niet-volstorte inbreng 12.400,00 EUR verschuldigd. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is. De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Het eerste boekjaar loopt tot een met éénendertig december tweeduizend en twaalf. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle kosten, voorzieningen en noodzakelijk geachte afschrijvingen afgetrokken zijn, maakt de te bestemmen winst uit van de vennootschap. Jaarlijks moet van deze te bestemmen winst een bedrag worden afgenomen van ten minste één/twintigste voor de vorming van de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in natura onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur is: 1) de heer de heer Portauw Pieter, voormeld. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één april twee duizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Bijzondere volmacht: de BVBA C.C.S. Boekhoudkantoor te 2160 Wommelgem, Herentafsebaan 386, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen al te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens mee neergelegd: een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
SIMPL-ICT

Adresse
JUSTUS LIPSIUSSTRAAT 20, BUS 217 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande