SIMPLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMPLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.991.640

Publication

15/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5.Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 30.000 ¬ en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer VANDERMEEREN Bram schrijft in op 100 aandelen, verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld volledig zijn volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder

nummer BE67 7350 4130 2887 bij KBC BANK geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SIMPLY in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 6 mei 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

7.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 mei en eindigt op 30 april van elk jaar.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

SLOT - en OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 30 april 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de 30 september 2016, op de plaats aangewezen in

de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2015.

4. Benoeming van een zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

- de heer Bram Vandermeeren, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Alexis BRUSSELMANS

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Coordonnées
SIMPLY

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 124 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande