SINT-JOZEFSCOLLEGE, AFGEKORT : SJCA

Association sans but lucratif


Dénomination : SINT-JOZEFSCOLLEGE, AFGEKORT : SJCA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 409.949.615

Publication

21/11/2014
ÿþ tfiËo :t'~. les = MOD 2.2

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEU R BEL

14 -1 1- 2014 ELGISCH

E NEERGELEGD

3 0 OKT. 2014

+GrUf~ Rechtbaen~v~~~ nphandel

STAATS

iu ~W

Ondernemingsar : 0409.949.616

Benaming

(voluit) ; SINT-JOZEFSCOLLEGE

(verkort): SJCA

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SCHALUIN 28 3200 Aarschot

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN EN SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

i, WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Sint-Jozefscollege Aarschot heeft op datum van 6 oktober 2014, overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 . december 2003, hierna genoemd de V&S-wet, beslist haar statuten, zoals deze eerder gepubliceerd werden in, de bijlage tot het Belgisch Staatsblad met eenparigheid van stemmen te wijzigen en volledig te vervangen door de volgende nieuwe statuten.

TITEL I. - Naam - Zetel - Doel - Duur

Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: "Sint-Jozefscollege Aarschot".

Art, 2. De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Schaluin 28 3200 Aarschot, gelegen in het. gerechtelijk arrondissement Leuven.

Art. 3. § 1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het inrichten en het bevorderen van het katholiek onderwijs in overeenstemming met de algemene doelstellingen die door de Belgische bisschoppenconferentie en de door haar gemandateerde organen worden bepaald, Alles wat voor dit opvoedingsproject noodzakelijk of nuttig is, mag worden gerealiseerd binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten. De vereniging treedt onder meer op als schoolbestuur van onderwijsinstellingen.

§ 2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe aile roerende of onroerende goederen verwerven, in erfpacht nemen, of bezitten, in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ter beschikking stellen.

§ 3. Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot, de verwezenlijking van voormeld niet-winstgevend maatschappelijk doel, met inbegrip van bijkomstige, commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van het niet-winstgevend maatschappelijk doel.

Art. 4, De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il.  Lidmaatschap

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet op zijn minst één meer bedragen dan het aantal bestuurders, met een minimum van drie. Nieuwe leden worden voorgesteld door de raad van bestuur en aanvaard bij beslissing van de algemene vergadering. Er zijn enkel werkende leden en geen toegetreden leden. De vzw Aartsbisschoppelijke Colleges en Gestichten van Brabant is van rechtswege werkend lid van de vereniging en van de algemene vergadering. Dit lidmaatschap kan slechts worden gewijzigd met het unanieme akkoord van alle leden van de vereniging.

Op de faatste blz. van Luik B vermelden . recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de verensgtng, stichting of organisme ten aanzien van derden te veltegei woes'digen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Man 2.2

Art. 6. Voorwaarde voor toetreding tot het lidmaatschap is betuiging van instemming met de in artikel 3 omschreven doelstelling. Een kandidaat-lid dient zijn aanvraag tot toetreding in bij de raad van bestuur.

Art. 7. § 1. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bijdragen storten. De leden en hun rechtsopvolgers kunnen op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

§ 2. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Art. 8. § 1. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde of overlijden.

§ 2. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

TITEL III.  Algemene vergadering

Art. 9. De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. leder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

Art. 10, § 1, Uitsluitend de algemene vergadering is bevoegd voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de uitsluiting van een lid;

9° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

10° aile gevallen waarin de statuten dat vereisen;

11' het wijzigen van het adres van de maatschappelijke zetel.

§ 2. De algemene vergadering is bevoegd voor het opstellen of het goedkeuren van het opvoedingsproject.

§ 3. De algemene vergadering beslist over het oprichten, sluiten of herstructureren van onderwijsinrichtingen, evenals over het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten met andere schoolbesturen.

Art. 11. § 1. Ten laatste binnen de zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar wordt tenminste één gewone samenkomst van de algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het lopende jaar.

§ 2. Buitengewone samenkomsten van de algemene vergadering kunnen gehouden warden op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek van tenminste één vijfde van de werkende leden van de vereniging.

§ 3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief, e-mail of fax minimum acht dagen op voorhand. De oproepingen warden geacht te hebben plaatsgevonden op het ogenblik van hun verzending. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. Alle leden moeten opgeroepen worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders, tenzij  in dit laatste geval  een eenvoudige meerderheid een andere bestuurder zou verkiezen. De verslaggeving gebeurt door de secretaris van de raad van bestuur. Bij diens afwezigheid duidt de voorzitter een verslaggever aan.

§ 5. De algemene vergadering vergadert geldig wanneer minimum de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten anders bepalen. Wanneer de voorzitter

45

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vaststelt dat het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden ontoereikend is, legt de voorzitter een nieuwe

samenkomst van de algemene vergadering vast minimum acht en maximum dertig dagen na de eerste

vergadering. Die algemene vergadering vergadert dan geldig, ongeacht het aantal leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is.

§ 6. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan. Tot uiterlijk vijftien dagen voorafgaand aan de vergadering, kan elk lid schriftelijk een agendapunt bezorgen aan de voorzitter van de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist of het voorgestelde agendapunt aan de agenda wordt toegevoegd. Een agendapunt, tijdig gezamenlijk schriftelijk ingediend door minstens een vijfde van de leden van de algemene vergadering wordt automatisch toegevoegd aan de agenda.

§ 7. De algemene vergadering neemt geldig besluiten met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, maar besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&5-wet, in acht genomen worden. Elk aanwezig lid of vertegenwoordigd lid beschikt over één stem. Bij staking van stemmen Is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minimum de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§ 8. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat aan alle leden wordt bezorgd per gewone brief, e-mail of fax, uiterlijk dertig dagen na de vergadering. Het verslag wordt ter goedkeuring voorgelegd op de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur of  bij hun afwezigheid  door twee leden van de raad van bestuur en in een register bewaard dat ter inzage zal zijn van de leden.

§ 9. Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL IV.  Raad van bestuur

Art. 12. § 1, De raad van bestuur bestaat uit minimum drie leden benoemd door de algemene vergadering en is te allen tijde door deze afzetbaar. De vzw Aartsbisschoppelijke Colleges en Gestichten van Brabant is van rechtswege lid van de raad van bestuur. Dit lidmaatschap kan slechts worden gewijzigd met het unanieme akkoord van aile leden van de vereniging, Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

§ 2. Ieder lid van de raad van bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur.

§ 3. De bestuurders worden verkozen voor de duur van zes jaar. De periode van zes jaar sluit af met de algemene vergadering die over de jaarrekening van het zesde jaar beraadslaagt en beslist. Dit mandaat is eenmaal hernieuwbaar, tenzij de algemene vergadering beslist om bij uitzondering een derde periode toe te staan.

§ 4. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging. De leeftijdsgrens voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder  voor zover het een natuurlijke persoon betreft - wordt vastgelegd op 70 jaar of op het einde van hun mandaat voor de bestuurders die de leeftijd van 70 jaar bereiken in de loop van hun mandaat,

§ 5. Indien een bestuursmandaat voortijdig eindigt, kan de algemene vergadering voorzien in de vervanging van deze bestuurder voor de resterende duur van het mandaat,

§ 6. Indien om welke reden ook het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheid van de raad van bestuur uit.

§ 7. Uittredende bestuurders, ingevolge einde mandaat, blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst totdat in hun vervanging is voorzien.

§ 8. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris aan.

Art. 13. § 1. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 2. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

§ 3. De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, van het verstrekken en opheffen van hypotheken, het aangaan van langlopende verbintenissen zoals onder meer erfpachtovereenkomsten, huurcontracten, publieke-private samenwerkingsovereenkomsten.

§ 4. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel var' zijn bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen. De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheden ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§ 5. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de afzonderlijke handtekening van de vocrzitter of de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen. Daarenboven is nodig en volstaat de afzonderlijke handtekening van een bestuurder of derde die een algemene of bijzondere volmacht kan laten gelden of van een of meer afgevaardigd bestuurder(s) met betrekking tot de bevoegdheden waarover zij door de raad van bestuur worden aangesteld.

§ 6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Art. 14. § 1. De raad van bestuur dient minstens tweemaal per jaar geldig te vergaderen.

§ 2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone brief, e-mail of fax minimum acht dagen op voorhand. De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minimum één derde van de bestuurders.

§ 3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minimum de helft van de bestuurders aanwezig is, Iedere bestuurder beschikt over één stem. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door minimum de helft van de bestuurders die aanwezig zijn. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minimum de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

§ 4. Van elke vergadering van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat aan de bestuurders wordt gezorgd, uiterlijk vijftien dagen na de vergadering. Het wordt ter goedkeuring voorgelegd op de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris of - bij hun afwezigheid - door twee leden van de raad van bestuur en in een register bewaard. Uittreksels daarvan zijn enkel geldig mits ondertekend door twee bestuurders.

TITEL V. -- Begrotingen, jaarrekeningen en controle

Art. 15. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Art. 16. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De raad stelt de jaarrekening vast van hei afgelopen boekjaar en maakt de begroting op voor het komende boekjaar.

Art. 17. Zodra de vzw de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

{ . ,

" `I ~11 , ,e~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL Vl.  Vereffening en ontbinding

Art, 18. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. Zelfs in het geval er maar twee leden meer zijn, beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden.

Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de V&S-wet.

Art. 19. Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. Bij het bepalen van de begiftigde en de bestemming moeten de vereffenaars en de algemene vergadering zich houden aan het doel van de onderhavige vereniging en met de in art. 3 bepaalde beginselen, en die voorwaarde ook aan de begiftigde opleggen. In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden, tenzij het zou gaan om verenigingen met een doel gelijkwaardig met dat van de ontbonden vereniging, ook dan moeten de goederen bestemd blijven voor een doel als dat van de ontbonden" vereniging.

TITEL VII. -- Algemene bepalingen

Art. 20. Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de V&S-wet van toepassing.

Il. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

41122809510 Andries André (28.12.1941 Langdorp) Vuurmolenstraat 27 3201 Aarschot

52012903302 ondervoorzitter/einde mandaat: 27.12.2017

0408.489.368 Buijs Walter (29.01.1952 Mechelen) Koningin Astridlaan 20/201 2800 Mechelen

53012222541 voorzitterleinde mandaat. 05.10.2020

70121221905 vzw Aartsbisschoppelijke Colleges en Gestichten van de provincie Brabant,

70082329160 bestuurder, vertegenwoordigd door

46110908905 Cools Paul (22.01.1953 Mol) Sparrenlaan 20 3270 Scherpenheuvel

55111922747 Daems Gert (12.12,1970 Leuven) Langdorpsesteenweg 68 3200 Aarschot

bestuurder/ einde mandaat: 05.10.2020

De Deygere Jean-Claude (23.08.1970 Tielt) Bekaflaan 82 3200 Aarschot

bestuurder/ einde mandaat: 05.10.2020

Schellekens François (09.11.1946 Dendermonde) Rue Louis Renard 24 4367 Crisnée

bestuurder/ einde mandaat: 05.10.2020

Van Malcot Hugo (19.11,1955 Leuven) Rode-Berglaan 15 3500 Hasselt

secretaris/afgevaardigd bestuurder/ einde mandaat: 05.10.2020

111. LEDENLIJST ALGEMENE VERGADERING

41122809510 Andries André (28,12.1941 Langdorp) Vuurmolenstraat 27 3201 Langdorp 65060632826 Boufflette Maryse (06.06.1965 Tongeren) Veelsebaan 78 3201 Langdorp 52012903302 Buijs Walter (29.01.1952 Mechelen) Koningin Astridlaan 20/201 2800 Mechelen 34072809918 Ceulemans Jozef (28.07,1934 St.-Katelijne-Waver) Echostraat 39 3200 Aarschot 0408.489.368 vzw "Aartsbisschoppelijke Colleges en Gestichten van de provincie Brabant'

Wollemarkt 15 2800 Mechelen, vertegenwoordigd door

53012222541 Cools Paul (22.01.1953 Moi) Spairenlaan 20 3270 Scherpenheuvel 70121221905 Daems Gert (12,12.1970 Leuven) Langdorpsesteenweg 68 3200 Aarschot 70082329160 De Deygere Jean-Claude (23.08.1970 Tielt) Bekaflaan 82 3200 Aarschot 59070627458 Haepers Nicole (06.07.1959 Kinshasha) Paolalaan 20 3200 Aarschot 60040911134 Holsters Peter (09.04.1960 Duffel) Grensstraat 57/2 3140 Keerbergen 69101626397 Moelants Koen (16.10.1969 Bonheiden) Capittelstraat 21 B 3201 Langdorp 46110908905 Schellekens François (09.11.1946 Dendermonde) Rue Louis Renard 24 4367 Crisnée 71031731310 Thiels Stefan (17.03.1971 Diest) Meerlestraat 20/1.2 3560 Lummen 58073119050 Van Dijck Viviane (31.07.1958 Wilrijk) Poeleinde 24 2430 Laakdal 55111922747 Van Malcot Hugo (19.11.1955 Leuven) Rode-Berglaan 15 3500 Hasselt 61070836051 Verhaegen Ann (08.07,1961 Aarschot) Peuterstraat 44 3130 Begijnendijk 70111020572 Verstrepen Erik (10.11.1970 Aarschot) Beurtstraat 81 3390 Tielt-Winge 43031225914 Willems Roger (12.03.1943 Rillaar) Bossestraat 22 3201 Langdorp

MOD 2,2

Luik 1B - Vervolg

IV. BEVEST1GING MANDAAT AFGEVAARDIGD BEST1)IJRDER

Hugo Van Malcot wordt bevestigd in zijn functie van afgevaardigd bestuurder. Hij wordt ondermeer belast met het dagelijks bestuur van de vzw en is gevolmachtigd om door zijn afzonderlijke handtekening de vzw te verbinden. Hij is ook gevolmachtigd voor aile handelingen tegenover financiële instellingen van welke aard ook en tegenover het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Deze beslissing vervangt aile vorige beslissingen tot het verlenen van volmacht,

+ , x

Vaor-betiouden aan het Belgisch Staatsblad



V. BEVESTIGING MANDAAT COMMISSARIS

De Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, met de heer Luk Ostyn als permanente vertegenwoordiger, met kantoor te 3000 Leuven, Karet van Lotharingenstraat 23, wordt bevestigd ais commissaris van de vzw Sint' Jozefscotlege Aarschot (verkort SJCA) voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal eindigen met de Algemene Vergadering, die zich zal uitspreken over de jaarrekening per 31 december 2014.

Gedaan te Aarschot op 6 oktober 2014

Walter Buijs Hugo Van Malcot

Voorzitter secretaris / afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris_ hetzij , an de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2013
ÿþ Mop 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111111(111~~u~~

>13175 87

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 2 NOV. 2013

DElER,

Ondernemingsnr : 0409.949.615

Benaming

(voluit) ; SINT-JOZEFSCOLLEGE

(verkort) : SJCA

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SCHALUIN 28 3200 AARSCHOT

onderwerp akte : ONTSLAG LEDEN RAAD VAN BESTUUR en ADRESWIJZIGING

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 10 oktober 2013 van de VZW Sint-Jozefscollege te

Aarschot, opgericht op 17.06.1963 en waarvan de oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch,

Staatsblad op 18.07.1963 blijkt het volgende.

De Algemene Vergadering van de leden van de VZW aanvaardt het ontslag van de volgende leden uit de

Raad van Bestuur:

de heer Daniël De Bruyne (°Geel 04.09.1963) Sint-Truidersteenweg 100 3540 Herk-de-Stad

de heer André Pypen (°Mechelen 11.04.1938) Grote Markt 1 3440 Zoutleeuw

de heer Antoon Smets (*Leuven 09.09.1961) Maasstraat 18 3272 Messelbroek

de heer Jozef Vereist (°Mechelen 12.12.1947) Vaartstraat 36/0401 3000 Leuven

De Raad van Bestuur van de VZW Sint-Jozefscollege is als volgt samengesteld:

de heer André Andries (°Langdorp 28.121941) Vuurmolenstraat 27 3201 Aarschot (Langdorp)

de heer Walter Buijs (°Mechelen 29.01.1952) Koningin Astridlaan 20/201 2800 Mechelen (voorzitter)

de heer Paul Cools (°Mol 22.01.1953) Sparrenlaan 20 3270 Scherpenheuvel

de heer Gert Daems (°Leuven 12.12.1970) Langdorpsesteenweg 68 3200 Aarschot

de heer François Schellekens (°Dendermonde 09.11.1946) Groenendaalstraat 5B 3840 Borgloon

de heer Hugo Van Malcot (*Leuven 19.11.1955) Rode-Berglaan 15 3500 Hasselt

Het adres van François Schellekens is gewijzigd. Het nieuwe adres is: Rue Louis Renard 24 4367 Crisnée,

De Algemene Vergadering bevestigt de heer Hugo Van Malcot in zijn functie van afgevaardigde bestuurder. Hij wordt ondermeer belast met het dagelijks bestuur van de VZW en is gevolmachtigd om door zijn afzonderlijke handtekening de VZW te verbinden. Hij is ook gevolmachtigd voor alle handelingen tegenover financiële instellingen van welke aard ook en tegenover het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Deze beslissing vervangt alle vorige beslissingen tot het verlenen van volmacht.

Getekend door de heer Hugo Van Malcot, afgevaardigde bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/11/2012
ÿþ MOb 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



iiii

*12194664*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopilgidel

t Leuven, de 2 I ha. 2012

r. GRIFFIER,

Griffie

Ondememmingnr: 0409.949.615

Benaming

(voluit) : SINT-JOZEFSCOLLEGE

(verkort) : SJCA

Rechtsvorm : VZW

Zetel ; SCHALUIN 28 3200 AARSCHOT

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS en WIJZIGINGEN ADRESSEN leden van de raad van bestuur

be Algemene Vergadering van de leden van de vzw Sint Jozefscollege , de dato 5 juni 2012 heeft de

volgende beslissing met éénparigheid van stemmen genomen:

BENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van de [eden van 5 juni 2012 blijkt het volgende:

Met unanimiteit van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene

Vergadering wordt de Burgerlijke BVBA LUK OSTYN , met 'de heer Luk Ostyn als permanente

vertegenwoordiger , met kantoor te Leuven Karel van Lotharingensireat 23,herbenoemd als commissaris van de

VZW Sint-Jozofscollege(verkort SJCA) voor een periode van drie jaar.Het mandaat zal eindigen met de

Algemene Vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening per 31 december 2014.

ADRESWIJZIGINGEN

Tevens heeft de Algemene Vergadering kennis genomen van de adreswijziging van de heer Walter Buljs

voorzitter en de heer Jos Vereist .

Het adres van Walter Buijs: Koningin Astridlaan 201201,2800 Mechelen.

Het adres van Jos Vereist :Vaartstraat 36!0401,3000 Leuven

Getekend door de heer Hugo Van Malcot, afgevaardigde bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/05/2012
ÿþc

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 8 MEI 2912 DE GRIFFIER,

Grime

Ondernemingsnr : 0409.949.615

Benaming

(voluit) : SINT-JOZEFSCOLLEGE

(verkort) ; SJCA

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SCHALUIN 28 3200 AARSCHOT

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 10 oktober 2011 te Aarschot van de VZW Sint Jozefscollege , opgericht op 17.06.1963 en waarvan de oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 18.07.1963, blijkt hetgeen volgt:

De Algemene vergadering van de leden van de VZW aanvaardt het ontslag van de heer Rudi Aerts(°Lommel 25.0'1.1964) Steystraat 103,3200 Aarschot.

Tevens aanvaardt de Raad van Bestuur de benoeming als lid van de Raad van Bestuur van de heer Antoon Smets (°Leuven 09.09.1961) Maasstraat 18, 3272 Scherpenheuvel-Zichem

De Raad van Bestuur van de VZW Sint-Jozefscollege is ais volgt samengesteld:

-de heer Andre Andries (°Langdorp 28,12.1941) Vuurmolenstraat 27, 3201 Langdorp

-de heer Walter Buijs (°Mechelen29.01,1952) Van Hoeystraat 42,2800 Mechelen (voorzitter)

-de heer Paul Cools Mol 22.01,1953) Sparrenlaan 20,3270 Scherpenheuvel

-de heer Gert Daems (°Leuven12.12.1970) Langdorpsesteenweg 68,3200 Aarschot

-de heer Daniël De Bruyne (°Geel 04.09,1963) Sint-Truidersteenweg 100,3540 Herk-de-Stad

-de heer André Pypen (°Mechelen11.04.1938) Grote Markt1,3440 Zoutleeuw

-de heer François Schellekens (°Dendermonde 09.11.1946) Groenendaalstraat 58,3840 Borgloon

-de heer Hugo Van Malcot (*Leuven 19,11,1955) Rode-Berglaan 15,3500 Hasselt

-de heer Jozef Vereist (°Mechelen 12.12.1947) Vital Decosterstraat 66A bus 5, 3000 Leuven

-de heer Antoon Smets(°Leuven 09.09.1961)Maasstraat 18,3272 Messelbroek

De Algemene Vergadering bevestigt de heer Hugo Van Malcot in zijn functie van afgevaardigd bestuurder

Hij wordt ondermeer belast met het dagelijks bestuur van de VZW en is gevolmachtigd om door zijn

afzonderlijke handtekening de VZW te verbinden. Hij is ook gevolmachtigd voor aile handelingen tegenover

financiële instellingen van welke aard ook en tegenover het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Deze beslissing vervangt alle vorige beslissingen tot het verlenen van volmacht

Getekend door de heer Hugo Van Malcot, afgevaardigde bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

iN

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

*iaosaioa*

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SINT-JOZEFSCOLLEGE, AFGEKORT : SJCA

Adresse
SCHALUIN 28 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande