SKIPPY DELIVERY & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SKIPPY DELIVERY & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.875.137

Publication

24/05/2012
ÿþ Motl2t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111I I I 1I II I 'I 1111 III II 11111 III

*12094137*

Neergelegd ter griffie dar

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de j 1 M E j 2912

DE GRIFFIER,

un trie

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

`%~s ?;).- Skippy Delivery & Co

Vennootschap onder firma

Staatsbaan 259, 3210 Lubbeek, België

Uittreksel uit oprichtingsakte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel "

Onderwerp akte

Op 9 mei 2012 hebben volgende oprichters beslist een vennootschap onderfirma (VOF) met de benaming SKIPPY DELIVERY & CO op te richten voor onbepaalde duur: Rudolf Schepens, N.N. 58.02.18-241-63 en Vera Michiels, N.N. 60.03.07-13662, beiden woonachtig te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 259. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 259 en kan door een zaakvoerder eenvoudig gewijzigd worden. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde, volstort en verdeelt als volgt: 50 aandelen op naam van Rudolf Schepens, waarvoor 500 EUR werd gestort op rekening en 50 aandelen op naam van Vera Michiels, waarvoor 500 EUR werd gestort op rekening. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd warden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten.

De vennootschap heeft tot doel: - het uitbaten van een koerierdienst in binnen- en buitenland in de meest ruime zin. - het verzorgen van personenvervoer in de meest ruime zin. - het voeren van administratieve werkzaamheden voor derden. - activiteiten omtrent voetverzorging doch met uitsluiting van werkelijke pedicure activiteiten. - het uitvoeren van alternatieve geneeswijzen en meerbepaald het geven van reiki behandelingen, hot-scone behandelingen en andere alternatieve gezondheidsbehandelingen. De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijkdoel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland. op alle wijzen die zij het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerendewaarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijkewaarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De aansprakelijkheid van vennoten is ten aanzien van derden onbeperkt en hoofdelijk. De vennoten kunnen niet zelf veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang de vennootschap niet zelf is veroordeeld.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder-vennoten en/of zaakvoerders. De vennoten worden van rechtswege alszaakvoerder-vennoot beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Rudolf Schepens en Vera Michiels als zaakvoerder-vennoot. De zaakvoerder-vennoten zijn onafzetbaar, tenzij om een wettige reden of tenzij unaniem anders wordt besloten. De zaakvoerders staan in voor de vereiste neerlegging en publicatie. Naast de zaakvoerder-vennoten kan een gewone zaakvoerder benoemd worden. Deze gewone zaakvoerder is ad nutum afzetbaar bij gewone meerderheid van de algemene vergadering. De duur van het mandaat van zaakvoerder-vennoten en gewone zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd. Zodra een zaakvoerder- vennoot niet langer vennoot is zal dit van rechtswege zijn ambtsbeëindiging van zaakvoerder-vennoot impliceren. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van bestuur en beheerte verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2013. De nettowinst volgens de resultatenrekening zal ais volgt bestemd worden:- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat, De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar. Een winstverdeling kan niet plaatsvinden dan na unanieme goedkeuring van de vennoten. Zodra deze besluiten over te gaan tot een winstverdeling dan zal deze gebeuren naar verhouding tot het aandeel der vennoten , behoudens uitdrukkelijke afwijking.

De oprichters nemen tenslotte volgende beslissingen:

Het eerste boekjaarzal uitzonderlijk afsluiten op 31/12/2013

De handelingen gesteld in oprichting sinds 1 april 2012 zullen bekrachtigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

worden





De oprichters bekleden de zaakvoerders met de nodige bevoegdheden vanaf heden

De oprichters stellen DVL Consult BVBA, Vosken, 8, 3210 Lubbeek aan om de nodige formaliteiten inzake deze oprichting voor KBO, directe en indirecte belastingen en RSVZ te verzorgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Rudolf Schepens, zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik S vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SKIPPY DELIVERY & CO

Adresse
STAATSBAAN 259 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande