SK!LL SHOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SK!LL SHOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.813.740

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 27.06.2014 14262-0576-012
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 28.06.2013 13266-0130-012
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.09.2012, NGL 26.09.2012 12588-0079-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 31.08.2011 11506-0590-012
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 24.06.2010 10243-0388-010
13/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0471.813.740

Benaming

(voluit) : SK!LL SHOT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 26 - 3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOEL

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 26 maart 2015, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SK!LL SHOT, met zetel te 3010 Leuven, Stijn Streuvelslaan 26,: die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering bevestigde dat sinds vijftien september tweeduizend en acht de zetel van de vennootschap gevestigd is te 3010 Leuven, Stijn Streuvelslaan 26 (beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato vijftien september tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober nadien onder nummer 20081020-0165640). Dienvolgens werd artikel 2 der statuten vervangen door: "De zetel is gevestigd te 3010 Leuven, Stijn Streuvelslaan 26. Hij mag bij beslissing der algemene vergadering naar iedere plaats in België overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag in België of in het: buitenland agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de; zaakvoerder(s)."

2. De vergadering bevestigde dat sinds één maart tweeduizend en vijf mevrouw Marianne Dupon ontslag nam als statutaire zaakvoerder van de vennootschap (beslissing van de bijzondere algemene vergadering dei dato één maart tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april= nadien onder nummer 20050406-0050864). Dienvolgens werd volgende zin in artikel 7 der statuten geschrapt:', "Als statutaire zaakvoerder is aangesteld: mevrouw DUPON Marianne, wonende te 2000 Antwerpen, Pottenburg 3/183, die haar opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige', verbodsbepaling die zich hiertegen verzet."

3. De vergadering besloot het doel van de vennootschap te wijzigen. Dienvolgens werd artikel 4 der statuten vervangen door: "De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op alle. wijzen die zij het best geschikt acht. -De uitbating van een bureau inzake de regie, creatie, productie, casting: montage en editing van televisieprogramma's, film & muziek, alsook de distributie en verkoop ervan. -De uitbating van een bureau voor research, location hunting en het schrijven van scripts en redactionele inhoud voor Televisieprogramma's en film. -De uitbating van een bureau voor marketing. -Het produceren, verkopen, aankopen, ontwikkelen van en het advies verstrekken over alle vormen van de huidige en de nieuwe media,: multimedia, communicatie en ook alle vormen van toekomstige media en communicatie. -Het uitbaten van een: bed en breakfast. -Het organiseren van reizen, -Het stofferen, herstellen en creëren van meubelen. -De: productie, verkoop, invoer, uitvoer, distributie van meubelen en alles wat met design te maken heeft. -Hef houden van workshops rondom meubels, stoffering en design. -Het opzetten van een detailhandel, alsook een webwinkel in eender welk domein. -Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing. Dit zowel via het opgebouwde eigen vermogen, of via het aangaan van kredieten. -Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden. -De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. -Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, -Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. -Zij kan het ambt aanvaarden van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ui

*150531 1*

lUhl

....1" " " " " " " " " 1

. !

.

Griffielis'c'rili!sitr,v;sii iíüophanClc^l

te

Leuven.

~ Gtififiïe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. -De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze. -De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden."

4. De vergadering bevestigde dat sinds één januari tweeduizend en twee het kapitaal van de vennootschap, zijnde zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (BEF 750.000), dient uitgedrukt te worden in de nieuwe eenheidsmunt van de Europese Unie, of achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één eurocent (¬ 18.592,01). Dienvolgens werd artikel 5 der statuten vervangen door: "Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één eurocent (¬ 18.592,01) "

5. De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving. Dienvolgens werden de artikelen 7, 8, 10, en 11 der statuten gewijzigd, te weten onder meer:

-de inhoud van artikel 8 (controle) werd vervangen door volgende tekst: "Voor zoveel de vennootschap aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoordt, wordt het toezicht op de vennootschap uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op aile verrichtingen van de vennootschap; zij kunnen op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, van alle geschriften van de vennootschap en kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.lndien de vennootschap aan de criteria hierboven bepaald niet beantwoordt, wordt de controle op de financiële toestand en op de jaarrekening van de vennootschap, alsook op de regelmatigheid vanuit oogpunt van de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden door de algemene vergadering der aandeelhouders benoemd overeenkomstig de beschikkingen van artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen."

-de inhoud van artikel 11 werd vervangen door volgende tekst; "In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

6. Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten,

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap F1SKO DATA, met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Robert Dansaertlaan 76A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte voor registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst en gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Voor-bebo u dan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0153-010
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 26.06.2008 08340-0069-010
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 28.06.2006 06367-0689-014
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 24.06.2005 05347-4256-014
06/04/2005 : AN339317
02/07/2004 : AN339317
02/07/2003 : AN339317
23/01/2003 : AN339317
29/06/2002 : AN339317

Coordonnées
SK!LL SHOT

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 26 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande