SKORNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SKORNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.811.111

Publication

24/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-04-2015

Griffie

*15306984*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628811111

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SKORNO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte van 18 april 2015 verleden voor notaris Luc NOBELS, met standplaats te De Haan, blijkt dat de heer RAEYMAECKERS Werner, geboren te Antwerpen (Merksem) op 10 december 1987, wonende te Grimbergsesteenweg 198 bus 4, 1853 Grimbergen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "Skorno", met maatschappelijke zetel te Grimbergsesteenweg 198 bus 4, 1853 Grimbergen, en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00), verdeeld over duizend (1.000) aandelen op naam.

De heer Werner RAEYMAECKERS, voornoemd, heeft ingeschreven op alle 1.000 aandelen door inbreng in geld en heeft deze volstort ten belope van 12.400 EUR overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, bij CRELAN. De niet-volstorte inbreng van de heer Werner RAEYMAECKERS bedraagt 6.200 EUR.

De statuten van de vennootschap vermelden onder andere wat volgt:

Artikel 1: Vorm Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "Skorno".

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Grimbergsesteenweg 198 bus 4, 1853 Grimbergen. (...)

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- het uitoefenen van management- en consultancy-activiteiten van andere ondernemingen in om het even wel sector, met inbegrip van het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- handelstransacties en bedrijvigheden ontplooien die verband houden met enigerlei dienstverlening, zowel gericht naar de zakelijke markt als naar de consumentenmarkt;

- het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten in om het even welke sector;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-

Onderwerp akte :

Oprichting

Grimbergsesteenweg 198 Bus 4 1853 Grimbergen

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal evenwel geen activiteiten van vermogensbeheer verrichten in de zin van de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, haalbaarheidsstudies, expertise, prototyping, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan zowel in België als in het buitenland alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming, met inbegrip van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar en lasthebber.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financierings-huur.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

(...)

TITEL DRIE: BESTUUR CONTROLE

Artikel 7: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders.

De heer Werner RAEYMAECKERS werd benoemd als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Artikel 8: Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

(...)

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Elke zaak voerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap kan bijzondere machten delegeren aan een lasthebber.

(...)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Op de laatste zondag van juni van elk jaar wordt om 14u een gewone algemene vergadering van de

vennoten gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en

buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14: Beraadslaging  Besluitvorming  Vertegenwoordiging

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of

conference call. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vermelden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij meerderheid der stemmen genomen, voor

zover de wet niet anders bepaalt.

Elke vennoot mag schriftelijk volmacht verlenen aan een andere persoon, vennoot of niet, om

hem/haar te vertegenwoordigen op de aandeelhoudersvergadering en in zijn/haar naam te stemmen.

Artikel 15: Schriftelijke besluitvorming

Binnen de grenzen van de wet, kunnen de vennoten schriftelijk en eenparig alle beslissingen nemen

die onder de bevoegdheid van de algemene vergadering vallen.

(...)

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari, en eindigt op 31 december van ieder jaar, met uitzondering van het

eerste boekjaar, zoals vermeld in de oprichtingsakte.

(...)

Artikel 19: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten,

van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te

gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van

fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aan¬delen, hetzij door voorafgaandelijke

terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

(...)

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De Oprichter neemt de volgende beslissingen die uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2017.

2. Benoeming van een zaakvoerder

De heer Werner RAEYMAECKERS, voornoemd, wordt benoemd als statutaire zaakvoerder, voor de

duur van de vennootschap. De heer Werner RAEYMAECKERS aanvaardt hierbij dit mandaat.

Dit mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing

neemt.

3. Commissaris

Rekening houdend met de wettelijke criteria, beslissen de Oprichter op dit moment geen

commissaris te benoemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel, afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,

1°bis van het Wetboek van Registratierechten.

Notaris Luc NOBELS.

Een uitgifte van de oprichtingsakte werd gelijktijdig met dit uittreksel neergelegd.

Coordonnées
SKORNO

Adresse
GRIMBERGSESTEENWEG 198, BUS 4 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande