SL ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SL ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.145.083

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13648-0425-011
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 26.10.2012 12620-0295-010
13/05/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de £6.

a' 1 DE GRIFFIER,

=LGISCH STAATSi~ -; ~ ; Griffie

~

BESTUUR

Ondememingsnr : 0832.145.083

Benaming : SL Advies

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Buvéstraat 16

3300 Tienen

Onderwerp akte :Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers te Tienen op 25 maart 2011, geregistreerd te Tienen I op 29 maart 2011, drie bladen, geen verzending, boek 729, blad 20 vak 10. Ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00). Getekend de ontvanger R. De Haes, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SL Advies", met zetel te 3300 Tienen, Pastoor Buvéstraat 16 met ondernemingsnummer 0832.145.083, opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende Notaris op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig december nadien, onder nummer 10307015 en waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd tot op heden, éénparig besloten heeft:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per zevenentwintig december tweeduizend en tien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per zevenentwintig december tweeduizend en tien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit het bestaande doel van de vennootschap te schrappen en dit te vervangen als volgt, met aanpassing van artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het uitvoeren van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap mag aangewend werden voor het beheer van eigen vermogens en eigen beleggingen, voor de aankoop van onroerende goederen, het beheer en de verkoop ervan.

;: De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

De vennootschap mag al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen en bijstand verlenen.

De vennootschap mag door participatie deelnemen, ongeacht de vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België waarvan het doel gelijkvormig of aansluitend zou zijn met het hare."

DERDE BESLUIT:

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde :; verslagen, met name:

- het verslag opgesteld door de Heer Jurgen De Raedemaeker, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap SL Advies bvba, bestaat uit 75% van de aandelen in de vennootschap Swinnen Consulting bvba. Wij wensen op te merken dat het huidig maatschappelijk kapitaal van Swinnen Consulting bvba wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen met een nominale waarde van EUR 100 elk. Wij begrijpen op basis van onze werkzaamheden dat voorafgaand aan het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b~

E

51





AO

NITE D1RF,

p 6 -05

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

VQor-

be dÇiden

aar het`

Belgisch

Staatsblad

º%

r. +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

verlijden van de akte van kapitaalsverhoging door inbreng in natura in SL Advies bvba, er volgens de ontwerpakte van Notaris Bert Valkeniers, met standplaats te 3300 Tienen een statutenwijziging zal plaatsvinden bij Swinnen Consulting bvba. Deze statutenwijziging heeft tot doel het bestaande aantal aandelen te splitsen in 2 om zo het totaal aantal aandelen van de vennootschap te brengen op 372 aandelen op naam,

" zonder vermelding van nominale waarde.

Onderhavig verslag is bijgevolg onder voorwaarde van de realisatie van voornoemde statutenwijziging in Swinnen Consulting bvba.

, De inbreng in de bvba SL Advies betreft 279 aandelen van de in totaal 372 aandelen aangehouden door de heer Luc Swinnen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de bvba Swinnen Consulting, wat overeenkomt met een deelneming van 75 %.

De inbreng van de aandelen van Swinnen Consulting bvba wordt gewaardeerd op basis van het gecorrigeerde eigen vermogen en de rendementswaarde. De gemiddelde waarde van deze waarderingsmethodes werd weerhouden en zodoende werd de waarde voor 100% van de aandelen Swinnen Consulting bvba vastgelegd op EUR 1.300.000. De weerhouden waarde voor 279 aandelen, of 75% van het totaal aantal aandelen bedraagt hierdoor EUR 975.000.

Als vergoeding voor hun inbreng ontvangt de inbrenger 9.750 nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen van SL Advies bvba, met een uitgifteprijs van EUR 100 per aandeel, zijnde de fractiewaarde per aandeel SL Advies bvba. De nieuwe aandelen zijn volstrekt gelijkvormig, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf 1 januari 2011.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

. de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

. de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

' , dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tielt-Winge, 25 maart 2011

DSD Associates bv ovv bvba

vertegenwoordigd door Jurgen De Raedemaeker

Bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT:

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met negenhonderdvijfenzeventigduizend euro (E 975.000,00) te verhogen door inbreng van tweehonderd negenenzeventig aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Swinnen Consulting, mits creatie van negenduizend zevenhonderd vijftig (9750) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, welke meedelen in de winst van de vennootschap vanaf de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid SL Advies, door de Heer Luc Swinnen. Hierdoor wordt het maatschappelijk kapitaal verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) met honderd zesentachtig (186) aandelen naar negenhonderddrieën-negentigduizend zeshonderd euro (E 993.600,00) met negenduizend negenhonderd zesendertig aandelen (9.936).

II. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende Notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerke-lijk op negenhonderddrieënnegentigduizend zeshonderd euro (E 993.600) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door negenduizend negenhonderd zesendertig (9.936) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, met aanpassing van artikel 5 van de statuten.

VIJFDE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit het mandaat van de zaakvoerder de Heer Luc Swinnen, voornoemd, te beëindigen met ingang vanaf heden en hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat. ZESDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Jt! 4r-be lçuden

het`

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De algemene vergadering besluit te benoemen als statutaire zaakvoerder de Heer LUC Swinnen, voornoemd,

met ingang vanaf heden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

ZEVENDE BESLUIT:

í De algemene vergadering besluit de tekst van artikel 25 van de statuten aan te passen en deze in

overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit. De tekst zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd: de Heer Luc Swinnen, voornoemd.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen

worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen

bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een

statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

ACHTSTE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit de tekst van artikel 26 van de statuten aan te passen. De tekst zal voortaan

luiden als volgt:

"De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap."

NEGENDE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit de tekst van artikel 27 van de statuten aan te passen. De tekst zal voortaan

luiden als volgt:

"De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder."

Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Bert Valkeniers, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon lei aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 24.09.2015 15602-0132-012
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 27.10.2016 16665-0534-010

Coordonnées
SL ADVIES

Adresse
PASTOOR BUVESTRAAT 16 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande