SLAKKENHOF

Société en commandite simple


Dénomination : SLAKKENHOF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.476.042

Publication

20/06/2012
ÿþ$

II

Maf POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ,, ..

7.:.r ÿ:d-`te Ci;rr

. van KoopYtar7t.

+~ Leta's ~, de 1 1 JUNI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

717

ila~ÎÎt;B



III Illllllllllllllfll

" iaioeaas*

Ondernemingsnr : g 4 6 416 O Lt 2

senaming (voluit) : SLAKKENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Vennestraat 80 3201 Lansdorp

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 15/05/2012

Tussen ondergetekenden Dany Liekens Vennestraat 80, 3201 Langdorp, beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk; en Sander Liekens Vennestraat 80, 3201 Langdorp en Lore Liekens Vennestraat 80, 3201  Langdorp en Seppe Liekens Vennestraat 80, 3201  Langdorp en Ingrid Van der Auwera Vennestraat 80, 3201 Langdorp deze laatsten stille vennoot; werd vandaag, 15 mei 2012, een gewone commanditaire vennootschap opgericht met benaming: Het Slakkenhof

De statuten van de thans opgerichte vennootschap werden vastgesteld als volgt:

AFDELING 1 Rechtsvorm, benaming, zetel, doel en duur

Artikel 1: De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De vennootschap zal handelen onder de benaming: Het Slakkenhof

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Vennestraat 80, 3201 Langdorp. Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de beherende vennoot. De vennootschap mag in België en in het buitenland exploitatiezetels oprichten.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit conform aan de wettelijke bepalingen of reglementeringen: Het kweken van slakken, het bereiden van slakken op ambachtelijke wijze en het verkopen ervan.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : tlaam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.uiit yy - vervolà Mod POP 11.1

Om de bovenvermelde activiteiten uit te oefenen kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of opgelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan zich in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, of ondernemingen.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat. AFDELING 2 Beheer, aansprakelijkheid

Artikel 5: Alleen de beherende vennoot, thans Dany Liekens, is gelast met het bestuur en beschikt over de maatschappelijke handtekening. Hij zal nochtans slechts van deze handtekening mogen gebruik maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

AFDELING 3 Kapitaal en overdracht van aandelen

Artikel 11: Het kapitaal bedraagt drieduizend Euro. De beherende vennoot brengt 1470 Euro in en ontvangt hiervoor 1470 deelbewijzen. De stille vennoot Sander Liekens brengt 10 Euro in en ontvangt hiervoor 10 deelbewijzen, de stille vennoot Lore Liekens brengt 10 Euro in en ontvangt hiervoor 10 deelbewijzen, de stille vennoot Seppe Liekens brengt 10 Euro in en ontvangt hiervoor 10 deelbewijzen, en de stille vennoot Ingrid Van Der Auwera brengt 1500 Euro in en ontvangt hiervoor 1500 aandelen.

AFDELING 4 Inventaris, jaarrekening, winstverdeling en vergoeding zaakvoerder. Artikel 14: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. AFDELING 5 Algemene vergadering

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L.uit:I - vervolg tdOd PDF 11.1

Artikel 18: De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de eerste zaterdag van maart. Zij komt bijeen telkens de beherende vennoot hierom verzoekt of de helft van de vennoten hierom verzoekt.

AFDELING 6 Overgangsbepalingen

Artikel 21: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Aansluitend op de oprichting werd een bijzondere algemene vergadering gehouden. Er werd

beslist om, de beherende vennoot, thans Dany Liekens, aan te stellen als zaakvoerder.

Een volmacht wordt gegeven aan AdVAS - Salaets & Co, NN0455.026.406, met zetel te Hombergstraat 12b, 3201 Langdorp, vertegenwoordigd door Francis Salaets, om alle formaliteiten betreffende de oprichting van de vennootschap het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen en de federale overheidsdiensten te vervullen en te dien einde de nodige stukken te ondertekenen.

Opgesteld te Langdorp op 15 Mei 2012 in 9 exemplaren. Iedere vennoot verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 15/05/2012

Dany Liekens

beherende vennoot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SLAKKENHOF

Adresse
VENNESTRAAT 80 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande