SMETS-D'HONDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMETS-D'HONDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.952.407

Publication

04/06/2014
ÿþE

1

'19111194*

" ;,lil,,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter-griffie van de akte

neergelegd/ontvangall op

Moa Wort 11.1

2 3 MEI 21'.114

ter griffie van de Netmigndstalige rechthnnk van koophandel Brussel

Ondernemingsnr : 0881.952.407

Benaming

(voluit) : Smets-D'Hondt

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ter Tommendreef 2 -1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel A.V.C. NV met Smets-D'Hondt bvba. de Over Te Nemen Vennootschap

Voorafgaande uiteenzettingen

Smets-D'Hondt, de Overnemende Vennootschap, enerzijds en A.V.C, de Over te Nemen Vennootschap, 100% dochter van de Overnemende Vennootschap, anderzijds hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (de "vereenvoudigde fusie") dcor te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van A.V.C. door ontbinding zonder vereffening overgaat op Smets-D'Hondt, haar enige aandeelhouder/vennoot, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn i.

Op 15 mei 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie opgesteld,

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken veAr de, algemenevergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neer te leggen (artikel 719 W. Venn.).

Aldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1Smets-D'Hondt, met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0881.952,407,

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

1."De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

A/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening,

á Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge G/De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HIHet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

Het bestuursorgaan van deze vennootschap ís ais volgt samengesteld:

-De heer Philip D'Hondt, Orchideeënlaan 7, 1820 Steenokkerzeel (zaakvoerder);

-De heer Noël Smets, Ter Tommendreef 2,1850 Grimbergen (zaakvoerder),

Zil wordt hierna 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2A.V,C., met maatschappelijke zetel te Orchideeënlaan 7,1820 Steenokkerzeel.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0436.868.679.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

# het verzorgen van feesten, recepties en meer algemeen het verzorgen van organisaties en de uitoefening van een traiteurdienst;

# vishandel;

# het bouwen, aanleggen, uitbaten en beheren van hotels, restaurants, congresruimten, banketruimten,

shops, recreatie sportaccommodatie, en dit alles in de meest ruime zin,

# Kleinhandel in textiel;

# De kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort ,..; # Kleinhandel in bovenkleding voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment);

# De kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht

welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enzovoort...) voor heren, dames en kinderen (algemeen

assortiment);

# De kleinhandel in meubels;

# Kleinhandel in bloemen en planten;

# De kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen van kunstbloemen;

# Kleinhandel in spellen en speelgoed;

# Kleinhandel in tweedehandsgoederen en antiquiteiten in winkels,

#Alle daden van beheer, bijstand, management van industriële en handelsvennootschappen evenals

burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreeks deelname aan het bestuur als bij wijze van

managementovereenkomst zonder dat deze opsomming beperkend is,

# Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van beroepsactiviteiten.

# De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alles studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van

~ti r " geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit als zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, ln binnen  of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge # Tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling zoals makelaar in roerende goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair, zonder dat deze opsomming beperkend is,

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, dit zowel in België als in het buitenland.

Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen evenals burgerlijke vennootschappen deelnemen:

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap VUíóéfenen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

VU03fet bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld,

-De heer Philip D'Hondt, Orchideeënlaan 7, 1820 Steenokkerzeel (zaakvoerder);

-De heer Noël Smets, Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen (zaakvoerder);

-De heer Abel D'Hondt, Koningin Astridlaan 27/301, 8200 Sint-Andries,

VU03 j wordt hierna `de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

mets-D'Hondt zaf, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Over te Nemen Vennootschap, A.V.C.

BDatum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2014 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

VU0311Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders/vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhoudersvennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

Dleder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en bestuurders van de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

EStatutenwijzigingen

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap, te omvatten.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal, dient niet te worden aangepast.

FBodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen noch bezit zij enige zakelijke soonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot V{ásing van verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie leidt.

G Procedure

De vennootschaprechtelljke procedure die dient nageleefd te worden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 t/m 727 van het W,Venn, Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door het bestuursorgaan noch door de commissaris of bedrijfsrevisor, De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

VUOnfro Pisco verklaringen

De bestuursorganen van alle betrokken vennootschappen verklaren dat deze vereenvoudigde fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van loet B.T.W.-Wetboek.

VU02TTneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 15 mei 2014, Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal uiterlijk op 23 mei 2014 worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Brussel (dienst vennootschapsakten).

Opgemaakt in twee (2) exemplaren op 15 mei 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschappen,

***

**

Getekend,

Philip D'Hondt Noël Smets

Zaakvoerder Smets-D'Hondt Zaakvoerder Smets-D'Hondt

Philip D'Hondt Noël Smets

Bestuurder A.V.C. Bestuurder A.V.C.

Abel D'Hondt

Bestuurder A.V.C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

»21Voggr-hOudin aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2014
ÿþ Modwob 75.7

ijf~~.._~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"

"

rechtbanK van koophandel Brusse

ui~u~iiiuNuuiui

neergelegd/ontvangen op

23 MEI 2414

ter griffie van de tederlandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.952.407

Benaming

(voluit) : Smets-D'Hondt

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ter Tommendreef 2 -1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel J. Van Droogenbroeck bvba met Smets-D'Hondt bvba

de Over Te Nemen Vennootschap

Voorafgaande uiteenzettingen

Smets-D'Hondt, de Overnemende Vennootschap, enerzijds en A.V.C, de Over te Nemen Vennootschap, 100% dochter van de Overnemende Vennootschap, anderzijds hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van A.V.C. door ontbinding zonder vereffening overgaat op Smets-D'Hondt, haar enige aandeelhouder/vennoot, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn").

Op 15 mei 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neer te leggen (artikel 719 W. Venn.).

Aldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1Smets-D'Hondt, met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0881.952.407.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

1."De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

A/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/Flet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,.

F/Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

GIDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vcirmen van technologie en hun toepassingen.

I (.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III,Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Philip D'Hondt, Orchideeënlaan 7, 1820 Steenokkerzeel (zaakvoerder);

-De heer Noël Smets, Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen (zaakvoerder).

Zij wordt hierna 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2J.Van Droogenbroeck, met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2,1850 Grimbergen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0838.021.996.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig haar statuten de volgende doelomschrijving:

Alle activiteiten die verband houden met het uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m.

stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur, de ondernemingswerkzaamheden van interieurarchitecten, het ontwerpen van tuinen en parken enz., industriële vormgeving, het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden enz., de niet- gespecialiseerde groothandel, de kleinhandel in bloemen, inclusief snijbloemen en planten.

Alle roerende en onroerende verrichtingen, onder meer het ruilen, het verkavelen, kopen en verkopen, het beheer en de uitbating alsmede het huren en verhuren van onroerende en roerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen met ander woorden projectontwikkeling van onroerend goed, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet limitatief en dient niet als beperkend te worden beschouwd.

Het bestuur van een roerend en onroerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag eveneens persoonlijke en zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden

De vennootschap kan functies van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn dat ze de ontwikkeling van haar activiteit bevorderen en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

Smets-D'Hondt BVBA, gevestigd te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen, vertegenwoordigd door Philip D'Hondt (zaakvoerder)

Zij wordt hierna 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

Voor-

behouden hëtn Srnets-D'Hondt zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen

Belgisch van de Overgenomen Vennootschap, J. Van Droogenbroeck.

Staatsblad Btatum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft

d directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2014

e boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geaoht worden te zijn uitgevoerd voor rekening

van de Overnemende Vennootschap.

Gifechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouderslvennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders/vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

Dleder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurderslzaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

B$tatutenwijzigi ngen

Hot bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap, te omvatten.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal, dient niet te worden aangepast.

Ffodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie leidt.

G Procedure

De vennootschaprechtelijke procedure die dient nageleefd te worden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 t/m 727 van het W.Venn. Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door het bestuursorgaan noch door de commissaris of bedrijfsrevisor. De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

HPro fisco verklaringen

De bestuursorganen van alle betrokken vennootschappen verklaren dat deze vereenvoudigde fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek,

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 6 augustus 2014, Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal uiterlijk op 23 mei 2014 worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel (dienst vennootschapsakten) te Brussel,

Opgemaakt in twee (2) exemplaren op 15 mei 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschappen.

i * k

Getekend,

Philip D'Hondt Noël Smets

Zaakvoerder Smets-D'Hondt Zaakvoerder Smets-D'Hondt

Srnets-D'Hondt

Zaakvoerder J. Van Droogenbroeck

vast vertegenwoordigd door

philip D'Hondt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2014
ÿþWord 11.1

In de bijlagen bij hete,,lgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter g ffïè v~unge a te

u ~: rge~Qgdfcenngen op

II

u

2 3 MEI 2014

er griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kooeirlerdel Brussel

t

iuu

~INII~IVIIINVI~II

*19111196*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneniingsnr : 0881.952.407

Benaming

(voluit) : Smets-D'Hondt

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ter Tommendreef 2 -1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel In-Design Graphics bvba met Smets-D'Hondt bvba

de Over Te Nemen Vennootschap

Voorafgaande uiteenzettingen

Smets-D'Hondt, de Overnemende Vennootschap, enerzijds en In-Design Graphics, de Over te Nemen Vennootschap, 100% dochter van de Overnemende Vennootschap, anderzijds hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van In-Design Graphics door ontbinding zonder vereffening overgast op Smets-D'Hondt, haar enige aandeelhouder/vennoot, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek, van vennootschappen (hierna "W. Vent e),

Op 15 mei 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie opgesteld

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vô6r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neer te leggen (artikel 719 W. Venn.).

Aldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1 Smets-D'Hondt, met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0881.952.407.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

1."De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

A/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o;n(en;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t, 4 1 G/De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge H/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II,Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verriohtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Philip D'Hondt, Orchideeënlaan 7, 1820 Steenokkerzeel (zaakvoerder);

-De heer Noël Smets, Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen (zaakvoerder).

Zij wordt hierna 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2In-Design Graphics, met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechts personenregister onder het nummer 0471.963.396.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"- Het verrichten van alle handelingen en zaken zowel in binnen- als in buitenland welke toebehoren tot het drukklaar maken van alle soorten drukwerk, zoals het zetten en lay-out van boeken, foto-gravure, tijdschriften, kranten, handels- en publiciteitsdrukwerk, fotografische reportages, pre-press.

- Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het verwerven van aandelen, effecten, rechten, roerende en onroerende goederen, van gelijk welke aard, zowel in België, als in buitenland.

- Het beheren, realiseren en valoriseren van dit verworven patrimonium

- Het verlenen van advies, planning en technische bijstand aan ondernemingen, waarin een participatie werd genomen of kan genomen worden.

- Het centraliseren, beheren en beleggen van financiële middelen van ondernemingen, waarin een participatie werd genomen.

- Zij kan overeenkomsten aangaan in België en in het buitenland die, rechtstreeks of onrechtstreeks, onmiddellijk of toekomstig, haar doelstellingen helpen verwezenlijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en daaromtrent deelnemen in andere ondernemingen. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de term beheer in deze statuten vermeld is een activiteit anders dan deze vermeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële makten.

X 4 ; Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten, overeenkomstig de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge voorwaarden voorzien door artikel 70 bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen."

° Het bestuursorgaan van deze vennootschap is ais volgt samengesteld:

-Mevrouw Ingrid Elza Nijs, Ter Tommendreef 2,1850 Grimbergen (enige zaakvoerder)

Zij wordt hierna 'de Overgenomen Vennootschap' genoemd.

Smets-D'Hondt zal, in haar hoedanigheid van Ovememende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen

van de Overgenomen Vennootschap, ln-Design Graphics,

BDatum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft

de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2014

boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening

van de Overnemende Vennootschap.

CRechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders/vennoten van de Over te

Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan

aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders/vennoten die bijzondere rechten hebben,

dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

Dleder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen

Aan de bestuurders/zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen

Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

EStatutenwijzigingen

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het doel uit te breiden

naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, die niet voorzien

zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap, te omvatten.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal, dient niet te

worden aangepast.

FBodemsanering

De overgenomen vennootschap is eigenaar van nagemelde onroerende goed:

Stad Vilvoorde, 3° afdeling, Stad Vilvoorde:

In een appartementsgebouw met winkelruimte een aanhorigheden genaamd `Residentie Roosevelt",

gelegen hoek Mechelsesteenweg en Franklin Rooseveltlaan, op een perceel grond gekadastreerd volgens titel

sectie G nummers 500/S12, 500/X13, 502 A, 500/F/4, 502/H, 500/Z/3, 500/N4 voor een totale oppervlakte van

10a 71 ca, thans kadastraal gekend sectie G nummer 5021P/2 voor een zelfde oppervlakte:

1, Het appartement '3V5' op de derde verdieping bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, woonkamer, keuken, bergplaats, nachthal, toilet,

badkamer, slaapkamer 1 met terras, slaapkamer 2;

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd vijfenveertig/tienduizendsten

(245/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond;

2. De autostaanplaats 'P20' omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats zelf;

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftigtienduizendsten (50/10.000sten) in de gemene

delen, waaronder de grond;

3. De kelder nummer 10 links in de ondergrondse verdieping:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke kelder met deur;

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf/tienduizendsten (5/10.000sten) in gemene delen,

waaronder de grond;

De overgenomen vennootschap verklaart dat zij een bodemattest m.b.i. voormeld onroerend goed heeft

aangevraagd bij de Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) en de inhoud ervan heeft meegedeeld aan de

overnemende vennootschap.

Het bodemattest van 11 april 2014 luidt ais volgt

"2, Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Votgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek worden uitgevoerd op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.05.1999, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 06.05.1999

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek F. Rooseveltlaan 106, 1800 Vilvoorde  Opdrachtgever: Group Gi+

Beperkte Aanvulling van het Oriënterend Bodemonderzoek in het kader van Strategie 5a# Residentie Roosevelt

Dd. 27/06/2008 (perceel 502 P 2)

AUTEUR: Enviras

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

G Procedure

De vennootschaprechtelijke procedure die dient nageleefd te warden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 t/m 727 van het W.Venn. Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door het ' bestuursorgaan noch door de commissaris of bedrijfsrevisor. De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

HPro fisco verklaringen

De bestuursorganen van alle betrokken vennootschappen verklaren dat deze vereenvoudigde fusie hun ' inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 6 augustus 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

Het bovenstaande fusievoorstel zal uiterlijk op 23 mei 2014 worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Brussel (dienst ' vennootschapsakten).

Opgemaakt in twee (2) exemplaren op 15 mei 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel ' van de vennootschappen

***

**

Getekend,

Philip D'Hondt Noël Smets

Zaakvoerder Smets-D'Hondt Zaakvoerder Smets-D'Hondt

Ingrid Elza Nijs

Zaakvoerder In-Design Graphics

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voors bel'oud n aan het Belgisch Staatsblad "

01/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na Heerlegging ter griffie van den gelegd/ontvangen op

21 AUG. 2014

ter griffie van de Nederiandstatige rechtbank vag tophandel Brus,.

i

Voor-

behouden aar,-itet Belgisch

Staatsbiad

Ondernemingsar : 0884952407

Benaming

(volvet) : SMETS-D'HONDT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op achttien augustus tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor te Mechelen op 18 augustus 2014, Bladen: vier Verzendingen: geen register (OHA) 6 boek: 322 blad: 70 vak: 08 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMETS-D'HONDT", met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit: Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap,

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens aan de comparanten overhandigd, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier.

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 4:- L De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bij-stand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financi-en, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van op-drachten en

functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe pro-dutten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II Het verrichten van alle handelingen en zaken zowel in binnen- als in buitenland welke toebehoren

tot het drukklaar maken van alle soorten drukwerk, zoals het zetten en lay-out van boe-ken, fotogravure, tijdschriften, kranten, handels- en publiciteitsdrukwerk, fotografische reportages, pre-press.

JI Alle activiteiten die verband houden met het uitvoeren van studies en verlenen van ad-vies i.v.m.

stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur, de ondernemingswerkzaamhe-den van interieurarchitecten, het ontwerpen van tuinen en parken enz., industriële vormgeving, het aanleggen en Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/0?/2014 - Annexes du Moniteur belge

Yoor- 14ehouden

~an het elgisch Staatsblad

-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden enz., de niet- gespecialiseerde groothandel, de kleinhan-del in bloemen, inclusief snijbloemen en planten.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

W Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, al-le

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan dis het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of ande-re roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roeren-de of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soort-gelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en de term beheer in deze statuten vermeld is een activiteit is anders dan deze vermeld in artikel 957 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transakties en de financiële makten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70 bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Tweede besluit : Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering gelast de zaakvoerder met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieu-we gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De Backer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeleodtantveingFen op



Voorbehouden "aan het Beldisiih Staatsblad

Ondernemingsnr : 088/952407

Benaming

(voluit) ; SNIETS-D'HONDT

(verKort)

2 t AUG. 2014

ter griffie vanre Iederlandstalige

rechtbank van koophRF1del Brussel

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op zes augustus tweeduizend veertien, geregistreerd op 12 augustus 2014 op het late registratiekantoor Mechelen bladen: vier verzendingen: nul Register (OBA) 5 Boek: 318 Blad: 75 Vak: 03, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMETS-D'HONDT', met maatschappelijke

zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met ondernemingsnummer 0881.952.407

Overnemende vennootschap

b) de naamloze vennootschap "A.V.C,", met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel,

Orchideeënlaan 7, met ondernemingsnummer 0438.868.679

Overgenomen vennootschap

met eenparigheid van stemmen hetvolgende hebben besloten

De vergadering had als agenda

a)Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen bij cnderhandse akten de dato vijftien mei tweeduizend veertien_

b)Besluit tot fusie overeenkomstig de voornoemde fusievcorstellen, waarbij het gehele vermogen van

voormelde vennootschap A.V.C. als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT die houdster is van alle aandelen van de

vennootschap A.V.C.

c) Ontslag bestuurder-gedelegeerd bestuurder

d) Machtiging zaakvoerder

e) Volmacht

De gemelde fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op drieëntwintig mei tweeduizend veertien.

De neerlegging van de fusievoorstellen werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier juni tweeduizend veertien onder nummers 0111194 en 0111193.

Il, Besluiten

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten : EERSTE BESLUIT : Besluit tot fusie

A, De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievocrstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap A.V.C., zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT, die houdster is van alle aandelen van de vennootschap A.V.C.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap A.V.C. boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, wordt bepaald op één juli tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap A.V.C. gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap A.V.C. vanaf heden op te bestaan.

TWEEDE BESLUIT : Besluit tot ontslag

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van:

de heer Philip D'Hondt als bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de heer Abel D'Hondt als bestuurder

- de heer Smets Noël als bestuurder

van de vennootschap A.V.C. en geven hen kwijting van hun beheer.

DERDE BESLUIT : Machtiging zaakvoerder

De vergadering verlenen met éénparigheid van stemmen aan de heer Philip D'Hondt, zaakvoerder van de

vennootschap SMETS-D'HONDT, de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIERDE BESLUIT: Volmacht

De vergaderingen beslissen ais bijzonder gevolmachtigde aan te stellen "Rens Accountants", besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 C, met

recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de

vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij

de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij aile andere administraties en instanties alsmede aile andere

formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel;

Notaris Marc De Becker

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad = 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-aehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/09/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de~~

rgetegdiontvangen op

À iu 11111111,wiMIN 111111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21 AUG, 2014

ter griffie van de Nederiandstatige rechtbank vpophandet Brusse

Ondernemingsnr : 0881952407

Benaming

(voluit) : SMETS-D'HONDT

(verkort) '

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op zes augustus tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMETS-D'HONDT', met maatschappelijke

zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met ondernemingsnummer 0881.952.407

Overnemende vennootschap

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IN-DESIGN GRAPHICS", met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met ondememingsnummer 0471.963.396 Overgenomen vennootschap

met eenparigheid van stemmen hetvolgende hebben besloten

De vergadering had als agenda:

a)Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij onderhandse akten de dato vijftien mei tweeduizend veertien.

b)Besluit tot fusie overeenkomstig de voornoemde fusievoorstellen, waarbij het gehele vermogen van voormelde vennootschap IN-DESIGN GRAPHICS als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT die houdster is van alle aandelen van de vennootschap IN-DESIGN GRAPHICS.

c) Ontslag van de zaakvoerder

d) Machtiging zaakvoerder

e) Volmacht

De gemelde fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel

van de fuserende vennootschappen op drieëntwintig mei tweeduizend veertien.

De neerlegging van de fusievoorstellen werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van vier juni tweeduizend veertien onder nummers 0111196 en 0111187.

II. Besluiten

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van

de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

EERSTE BESLUIT : Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap IN-DESIGN GRAPHICS, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT, die houdster is van alle aandelen van de vennootschap IN-DESIGN GRAPHICS.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap 1N-DESIGN GRAPHICS boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, wordt bepaald op één juli tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap IN-DESIGN GRAPHICS gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, en de sindsdien verworven resultaten zullen' in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap 1N-DESIGN GRAPHICS vanaf heden op te bestaan.

TWEEDE BESLUIT : Besluit tot ontslag

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van mevrouw Ingrid Elza Nijs als zaakvoerder van de

vennootschap IN-DESIGN GRAPHICS en geven haar kwijting van haar beheer.

DERDE BESLUIT: Benoeming zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering besluit mevrouw NIJS Ingrid Elza, geboren Hasselt zesentwintig juli negentienhonderd negenzestig, wonende te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2 (Identiteitskaartnummer: rijksregistemummer: 69.11.28-358.37), te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap SMETS-D'HONDT met ingang van heden, die aanvaardt, onder bevestiging dat zij niet getroffen is of werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIERDE BESLUIT : Machtiging zaakvoerder

De vergaderingen verlenen met éénparigheid van stemmen aan de heer Philip D'Hondt, zaakvoerder van de vennootschap SMETS-D'HONDT, de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT: Volmacht

De vergaderingen beslissen als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen "Rens Accountants", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 C, met recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel;

Notaris Marc De Becker

Voor-

,lehouden `,.gaan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van delegtrEgelegdiontvangen op

2 1 AUG. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Ondernemingsnr : 0881952407

Benaming

(oiuit) : SMETS-D'HONDT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op zes augustus tweeduizend veertien, geregistreerd op 12 augsutsu 2014 op het 18te registratiekantoor Bladen: vier Verzendingen: nul Register (OBA) 5 Boek: 318 Blad: 75 Vak 02, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van

a) de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "SMETS-D'HONDT", met maatschappelijke

zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met ondernemingsnummer 0881.952.407

Overnemende vennootschap

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " J.VAN DROOGENBROECK", met' maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met ondernemingsnummer 0838.021.996 Overgenomen vennootschap

niet eenparigheid van stemmen hetvolgende hebben besloten

De vergadering had als agenda ;

a)Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij onderhandse akten de dato vijftien mei tweeduizend veertien.

b)Besluit tot fusie overeenkomstig de voornoemde fusievoorstellen, waarbij het gehele vermogen van voormelde vennootschap J. VAN DROOGENBROECK als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT die houdster is van alle aandelen van de vennootschap J.VAN DROOGENBROECK.

c) Ontslag van de zaakvoerder

d) Machtiging zaakvoerder

e) Volmacht

De gemelde fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op drieëntwintig mei tweeduizend veertien.

De neerlegging van de fusievoorstellen werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier juni tweeduizend veertien onder nummers 0111195 en 0111186.

Il. Besluiten

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten : EERSTE BESLUIT : Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap J. VAN DROOGENBROEK, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT, die houdster is van aile aandelen van de vennootschap J. VAN DROOGENBROEK.

B, De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap J. VAN DROOGEN-BROEK boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, wordt bepaald op één juli tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap J. VAN DROOGENBROEK gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap J. VAN DROOGENBROEK vanaf heden op te bestaan.

TWEEDE BESLUIT : Besluit tot ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

i 11111111

Voor- *14162587*

behouder

aan het

Belgisch Staatsblac





Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

~

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT als zaakvoerder van de vennootschap J. VAN DROOGEN-BROEK en geven haar kwijting van haar beheer.

DERDE BESLUIT : Machtiging zaakvoerder

De vergadering verlenen met éénparigheid van stemmen aan de heer Philip D'Hondt, zaakvoerder van de vennootschap SMETS-D'HONDT, de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIERDE BESLUIT: Volmacht

De vergaderingen beslissen als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen "Bens Accountants", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2800 Mechelen; Schaliënhoevedreef 20 C, met recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel;

Notaris Marc De Becker

Op de laatste blz. van Ik vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening



Voor-

>a'ouden

an het

Belgisch

Staatsblad

.s>çà

21/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden " ~9ozo a.

sen het

Belgisch Staatsblad

~ a JAN Z014

r3R0user

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.952.407

Benaming

(voluit) : SMETS-D'HONDT

(verkort]

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 20 december 2013, geregistreerd drie bladen en geen verzending op 24 december 2013 te Mechelen I, boek 994 blad 43 vak 12, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Smets-D'Hondt ", met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit : Verslagen.

Bij eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter om de verslagen van zaakvoerders en voormelde vennootschap "VGD Bedrijfsrevisoren" voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen; iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen, Voornoemde verslagen worden aan deze akte gehecht.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met het volgende:

'7. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Smets  D'Hondt" bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de echtgenoten Smets Noël en Nijs Ingrid (huwgemenschap), en de heer D'Hondt Philip voor een totaal bedrag van zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47,700,00 EUR). Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992,

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ult te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

7.3, Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de aandeelhouders.

7.4. Rekening houdend niet de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de aandeelhouders, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap.

7.5. In deze omstandigheiden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 53 aandelen van bvba Smets-D'Hondt, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met ander: woorden, dat ons verslag geen "fairness opninion" is.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verstag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W, Venn. Aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "Smets-D'Hondt" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden,"

Tweede besluit: Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) op honderd en zevenduizend zevenhonderd euro (107.700,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, door de creatie van drieenvijftig (53) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt tot beloop van zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR) door inbreng van een schuldvordering toebehorend aan de aandeelhouders van zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR), welke waarde overeenstemt met de waarde vermeld in het verslag van voormelde bedrijfsrevisor.

De inbreng in natura van zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR) zal worden vergoed door de uitgifte van drieënvijftig (53) nieuwe aandelen, die worden toegekend als volgt:

-aan voornoemde heer Smets: zesentwintig (26) aandelen.

-aan voornoemde heer D'Hondt: zesentwintig (26) aandelen.

Één aandeel blijft in onverdeeldheid tussen voornoemde heer Smets en voomoemde heer D'Hondt.

De uitgifte prijs van de nieuwe aandelen bedraagt achthonderd negenentachtig euro negenendertig eurocent (889,39 EUR) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vormt het agio..of.de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen-met het aantal en met de :," fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt in twee fasen:

* in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met drieënvijftig (53) aandelen maal zeshonderd euro (600,00 EUR) (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) wat gelijk is aan eenendertigduizend achthonderd euro (31.800,00 EUR), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR) min eenendertigduizend achthonderd euro (31.800,00 EUR) is gelijk aan vijftienduizend negenhonderd euro (15.900,00 EUR), zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

* in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van vijftienduizend negenhonderd euro (15.900,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit: Verwezenlijking van de inbreng.

Op het kapitaal wordt ingeschreven door voornoemde heer Smets en voornoemde heer D'Hondt, door inbreng van hun aandeel ln voormelde schuldvorderingen.

Deze inbreng in natura wordt onmiddellijk en volledig volstort. Het totaal bedrag van de inbreng in natura bedraagt zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR), zijnde de geschatte waarde van de ingebrachte schuldvordering, welke waarde overeenstemt met de waarde die vermeld wordt in voormeld verslag van de revisor.

Vierde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging - vergoeding.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) op honderd en zevenduizend zevenhonderd euro (107.700,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd drieënvijftig (153) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Ais vergoeding van deze inbreng in natura werden drieënvijftig (53) nieuwe aandelen gecreëerd, waarvan zesentwintig (26) aandelen werden toegekend aan voornoemde heer Smets, zesentwintig (26) aandelen werden toegekend aan voornoemde heer D'Hondt en waarvan één (1) aandeel in onverdeeldheid werd toegekend aan voornoemde heer Smets en voornoemde heer D'Hondt. Deze aandelen zijn volgestort en zullen delen in de winst zoals voormeld,

Vijfde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5: Beloop van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en zevenduizend zevenhonderd euro (107.700,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd drieënvijftig (153) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.",

Zesde besluit : Machtiging aan de zaakvoerders

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van wat voorafgaat en in het bijzonder de coördinatie van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

,

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

ïi

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0104-012
19/09/2012
ÿþ Y Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE 0881.952.407

Benaming

(voluit) : Smets - D'Hondt

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 4 bus 3.1 -1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : adreswijziging maatschappelijke zetel

Ten gevolgde van de het verhuizen van een van beide zaakvoerders, wordt tijdens de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2012 besloten de maatschappelijke zetel van de bvba Smets - D'Hondt te verplaatsen naar het nieuwe adres van de Heer Smets Noël, zaakvoerder, zijnde de Tertommendreef 2 te 1850 . Grimbergen. Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing aanvaard.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

II tHMI ioi8* II

~~~~~e Cp Griffie 1 0 SER Zn

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12490-0013-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11508-0015-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10500-0410-011
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 28.08.2009 09705-0029-012
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 27.08.2008 08678-0187-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 28.08.2007 07648-0349-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16538-0110-012

Coordonnées
SMETS-D'HONDT

Adresse
TERTOMMENDREEF 2 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande