SMILE4EVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMILE4EVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.766.908

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311597*

Neergelegd

27-11-2014

Griffie

0505766908

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Smile4ever

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

UIT EEN AKTE, verleden op 25 november 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met

standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden op het 1e Registratiekantoor Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door 1/ de heer HALLEMANS Olivier François Louis Ghislain, geboren te Antwerpen op 30 augustus 1969, en 2/ zijn echtgenote, mevrouw LAUWERYNS Isabelle Marie Yvonne Jean-Pierre, geboren te Leuven op 7 augustus 1967, beiden wonende te 1390 Grez-Doiceau, Rue Philippe Collette 12, werd overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur, onder de naam "Smile4ever", met maatschappelijke zetel te 3010 Leuven, Kessel-Lo, Gemeentestraat 50, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volledig geplaatst en volstort ten belope van 6.200,00 EUR, waarvoor in totaal 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde werden toegekend, onderschreven als volgt: 1/ door voornoemde heer HALLEMANS Olivier, voor 1.800,00 EUR, volstort ten belope van 600,00 EUR, waarvoor hem 18 aandelen werden toegekend; en 2/ door voornoemde mevrouw LAUWERYNS Isabelle, voor 16.800,00 EUR, volstort ten belope van 5.600,00 EUR, waarvoor haar 168 aandelen werden toegekend; gezegd volstort bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC met nummer BE60 7360 1061 2470, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest dat door ondergetekende notaris, samen met het financieel plan, bewaard zal worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap heeft als doel de uitvoering van alle tandheelkundige verrichtingen, en meer in het algemeen alle verrichtingen die toebehoren tot de beroepsactiviteit van een tandarts; daartoe behoren onder meer: - alle behandelingen uitgevoerd in de mond van patiënten die het behoud, de genezing, het herstel of de vervanging van het gebit, daarin begrepen het weefsel van de tandkas, op het oog hebben; alle diagnoses en prognoses die aan deze handelingen en behandelingen voorafgaan; - het verzorgen van alle diensten en zorgen in verband met de mond en de tandheelkunde, de stomatologie, de orthodontie, de paradontologie, het vervaardigen, leveren, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen; - de uitbating van één of meer tandheelkundige praktijken en bijbehorende diensten en van tandheelkundige klinieken. De vennootschap heeft eveneens tot doel: - het geven van adviezen van preventieve of van curatieve aard; - het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van tandartsen; - de uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratoriumprestaties die verband houden met de tandheelkunde; - het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkunde en gebitsidentificatie; - het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten; - het aanwerven van personeel en paramedici die de tandartsvenno(o)t(en) in de uitoefening van hun beroep bijstaan; - het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder; - het aanleggen, het oordeelkundig

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Gemeentestraat 50

3010 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, en uitbaten van onroerende en roerende goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; - het aanleggen en uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. De vennootschap mag leiding en controle over en in andere vennootschappen uitoefenen, onder meer via functies van bestuurder of vereffenaar of anderszins. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. De vennootschap kan borg stellen en aval verlenen voor haar vennoten en derden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en het kapitaal is vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei, om 18u00; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5% vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen. SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd.

Onmiddellijk na de oprichting houden de vennoten een eerste algemene vergadering, waarop volgende beslissingen werden genomen:

- werd als niet-statutair zaakvoerder aangesteld, voor onbepaalde duur, voornoemde mevrouw LAUWERYNS Isabelle. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde benoemde heeft verklaard het mandaat aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Comparanten hebben inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aangesteld, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting. - de vennoten hebben beslist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 juli 2014 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerder, dan wel aan de heer Quintens Patrick, mevrouw Vrancken Nadia en/of mevrouw Kathleen Broeckx, met kantoor te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1/5, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Michael Boes

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 30.08.2016 16529-0081-007

Coordonnées
SMILE4EVER

Adresse
GEMEENTESTRAAT 50 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande