SMITH & CHIPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMITH & CHIPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.603.266

Publication

03/01/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbla IAI 1110J1ill IflIN





BRUSSEL

Griffie

2 0 DEC. 2072

Ondernemingsnr : oog 6o? g 6 G

Benaming

(voluit) : SMITH & CHIPS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Gemeenteplein 25A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op negentien december tweeduizend en twaalf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de negentien december tweeduizend en twaalf. Zes bladen, geen verzendingen. Boek 131, blad 41, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS.", blijkt dat:

1.De heer SMITH, Andy Barbara, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op elf maart negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 86.03.11 229-07, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke. samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1560 Hoeilaart, Gemeenteplein 25A.

2.Mevrouw VAN DEN BROECK, Pascale Josiane, geboren te Elsene op 24 september 1962, ingeschreven' in het Rijksregister onder nummer 62.09.24 408-43, ongehuwd, wonende te 1560 Hoeilaart, Willem. Degreefstraat 19.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "SMITH & CHIPS", met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Gemeenteplein 25A.

De vennootschap heeft ais doel:

De uitbating van frituren, inhoudende ondermeer de aankoop van aardappelen, oliën, vetten, grondstoffen, specerijen, sausen, toebehoren en materieel, de verkoop van frieten, vleesgerechten, sausen, snacks en zomeer.

De aankoop en verkoop van frituurinrichtingen en installaties in hun geheel en installaties in hun geheel evenals de afzonderlijke aan- en verkoop van machines en materialen dienstig voor de uitbating van frituren en andere eetgelegenheden.

De uitbating van en het exploiteren van restaurants, tavernes en drankgelegenheden.

Organisatie van aile feestelijkheden, recepties en ceremoniën.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende: aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar, activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de' handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of. ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten In, uit te oefenen.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in' de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),' vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van: één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur en met de bevoegdheden voorzien in de statuten:: De heer SMITH Andy, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor !let bereiken van het maatschappelijk doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. . Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni, om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten dat het eerste boekjaar een aanvang neemt bij de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op 31 december 2013.





VOOR,GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge "



(getekend) Notaris Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 03.06.2015 15145-0125-015

Coordonnées
SMITH & CHIPS

Adresse
GEMEENTEPLEIN 25A 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande