SOCQUET ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOCQUET ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.939.556

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 29.08.2013 13490-0054-013
16/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

14-06-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303772*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SOCQUET ADVOCATEN

0836939556

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3080 Tervuren, Merenstraat 28

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de notulen opgesteld door notaris Maryelle Van den Moortel te Overijse op acht juni tweeduizend en elf, blijkt volgende oprichting:

Oprichters:

De heer SOCQUET Dany, wonende te 3080 Tervuren, Merenstraat 28, 1000 aandelen, volledig volstort.

Statuten

Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet.

De vennootschap draagt de naam  SOCQUET ADVOCATEN .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren, Merenstraat 28.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of verenigingen, die hetzelfde doel nastreven, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en die vanaf de oprichting volledig volstort zijn.

Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerder(s) dienen steeds de hoedanigheid van vennoot te bezitten.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder(s) is (zijn) herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende zaakvoerders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, maken deze het college van zaakvoerders uit. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Bijeenkomsten  Beraadslaging  Besluitvorming

Indien er een college van zaakvoerders is, kan dit bijeengeroepen worden op verzoek van één of meer zaakvoerders. Deze bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) kalenderdagen vóór de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een raadvergadering.

Het bestuursorgaan mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die gezamenlijk en zo mogelijk met volmachten kunnen optreden.

De enige zaakvoerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers.

Soorten  Datum  Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde woensdag van de maand juni om 19 uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vóór deze datum worden verstuurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die minstens één vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Jaarrekening

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding  Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Algemene bepalingen

Deontologische bepalingen

De  Deontologische Regelen van het  Huishoudelijk Reglement van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Leuven zijn van toepassing, onverminderd de beroepsregels en de plichtenleer opgelegd door de Europese gedragscode, evenals door de reglementen van de Vlaamse Orde van Advocaten en van enige andere Balies of erkende wettelijke professionele organisaties die eventueel van toepassing zijn. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing zijn.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien. Benoeming van de zaakvoerder

Werd benoemd tot niet-statutaire Zaakvoerder, zonder beperking van duur, de heer Dany SOCQUET, voornoemd.

Volmacht

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de vertegenwoordigers en werknemers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Key Advice, met zetel te 1560 Hoeilaart, J.B. Charlierlaan 78, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Maryelle Van den Moortel Notaris

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0105-011

Coordonnées
SOCQUET ADVOCATEN

Adresse
MERENSTRAAT 28 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande