SOENEN LAURENCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOENEN LAURENCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.008.075

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 02.07.2014 14275-0554-011
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 06.06.2013 13161-0108-010
17/04/2012
ÿþW:2

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4vTgelegct ter grime

Rechtbank van Kaophanae,

te Leuven, de

DE GRIrgIàRl, PR, 2012

Griffie

1111 11111111111 I

*12074992*

be

B St

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 00 8 0-1-S--

Benaming

(voluit) : Soenen Laurence

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 3080 Tervuren Kapellestraat 115

Onderwerp akte : oprichting

ErEr blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Bruno Mariens geassocieerd notaris te Kortenberg op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, « nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie" dat Mevrouw SOENEN Laurence Paula Julie, geboren te Kortrijk op drie juni negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 3080 Tervuren, Kapellestraat, 115 een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, heeft opgericht onder de naam "Soenen Laurence" en waarvan de zetel gevestigd wordt te 3080 Tervuren, kapellestraat 115,

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL.

De oprichtende partij verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZENDZESHONDER D EURO (¬ 18.600) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is VOLLEDIG volstort, ten belope van het wettelijk vereiste minimale bedrag, namelijk ten belope van twee derde, hetzij twaalfduizend vierhonderd Euro

INBRENG IN GELD  VERGOEDING DOORAANDELEN

Door inbreng in geld worden navolgend aantal aandelen geplaatst ;

op al de honderd zesentachtig (186) aandelen werd in geld ingeschreven door mevrouw SOENEN voornoemd, hetzij voor een som van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600, E), volstort ten belope van twee derden, hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400);De oprichtende partij verklaart dat het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van twee derde en dat ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC-bank onder rekeningnummer 13E73-7340-3386-7860, geopend op naam van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Soenen Laurence"- in-oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij, Notaris, is overhandigd, om te bewaren in mijn dossier.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400-E), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest. Artikel 1. - Naam

De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid draagt de benaming "Soenen Laurence".

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van, de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden " Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid" of "BV ovv BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 3. - Zetel

De maatschappelijke zetèl is gevestigd te 3080 Tervuren, Kapellestraat 115

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands: taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden:

-De uitvoering van alle tandheelkundige verrichtingen die behoren tot de beroepsactiviteit van een tandarts

en



" _ aanverwante disciplines zoals preventie tandheelkunde, conserverende tandheelkunde, losse en vaste

prothesen,

orthodontie, parodontologie;

-De uitvoering van alle technische, medische tandheelkundige, radiografische en laboratoriumpres-taties die verband houden met tandheelkunde;

-Het verschaffen van de nodige middelen voor het oprichten en beheren van een praktijk tot het beoefenen van de tandheelkunde en aanverwante disciplines;

-Het verschaffen van tandheelkundige adviezen en raadgevingen van preventieve of van curatieve aard;

-Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten,met inbegrip van een medisch secretariaat;

-Het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief ge-bouwen en transportmiddelen, en van alle materiele infrastructuur voor de uitoefening van alle medische beroepen,

-Het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkunde en gebitsidentificatie;

-De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met tandheelkunde;

-De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop , de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, versmelting, inschrijving of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, zowel in Belgie als in het buitenland, teneinde de ontwikkeling en verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming Is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Eruro (¬ 18.600).Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd docr de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. ln die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten: De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur (17 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt

de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene

vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone

algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ . ,

is, aangewezen in de oproeping. De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, Zij " moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de . commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen,

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder', de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zat worden gereserveerd.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN Het eerste boekjaar gaat in zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt, door neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder en commissaris: De vergadering beslist als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen: Mevrouw Laurence SOENEN, voornoemd, die hier uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden; Haar mandaat is onbezoldigd tot de algemene vergadering er anders over beslist,

De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.

Overname van verbintenissen: De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari laatstleden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en

" dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht: De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere Sasthebber aan, het boekhoudkantoor

" Crambé, De Clercq & Co Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te 1745 Opwijk, Heirbaan, 81, evenals haar bedienden, aangestelden, vertegenwoordigers en Lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij onder meer de diensten van het KBO en de BTW, kortom om alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting uit te voeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Marie Chantal De Booseré, geassocieerd notaris te Kortenberg,

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

leehoudeFn

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/08/2015
ÿþMM POF 11.1

[1 1 : 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

op de laatste blz. van Luik B vermelden : -Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

*15123789

Vt bah< aar

Bei( Staal

Ondernemingsnr : 0845.008.075

Benaming (voluit) : Soenen Laurence

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met beperkte

pfeiZetel : Kaesraá 5 - 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 15/07/2015 naar Achterstraat 51 - 3080 Tervuren.

Soenen Laurence

Zaakvoerder

NEERGELEGD

19 AOC. 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuwiffi

Coordonnées
SOENEN LAURENCE

Adresse
KAPELLESTRAAT 115 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande