SOERS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOERS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.710.157

Publication

16/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i r t,ar nrielle cer

K000hance,

te Leuven, de 7 JAN. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

1

i I

= Ondernemingsnr : 0886.710.157

Benaming

(voluit) : SOERS 1NVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerwindenstraat 52, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 27 december 2013, geregistreerd te Aarschot op 3 januari 2014, boek 585, blad 57, vak 5, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering beslist, in het kader van artikel 537 WIB 1992, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderddrieënvijftigduizend euro (153.000,00¬ ) waardoor het gebracht wordt van honderdduizend euro (100.000,00¬ ) op tweehonderddrieënvijftigduizend euro (253.000,00¬ ) door inbreng in geldspeciën ten belope van honderddrieënvijftigduizend euro (153.000,00¬ ) zonder de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen gezien de bestaande aandeelhouders op de kapitaalsverhoging zullen inschrijven in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit.

Deze kapitaalsverhoging is het gevolg van een uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, van het verlaagd tarief van tien procent van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

In bijzondere algemene vergadering van twaalf december tweeduizend dertien werd door de vennoten beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB 1992, en hebben de vennoten er zich toe verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

2. De verschijners verklaren uitdrukkelijk bij deze zuiver en eenvoudig te verzaken aan het voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe aandelen ingeval van kapitaalsverhoging door inbreng in geld. De vergadering stelt vast dat als gevolg van deze verzaking de formaliteiten voorgeschreven door artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen voor vervuld moeten worden aangezien.

De vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, verklaren als volgt in speciën in te schrijven op de kapitaalverhoging:

a) de heer Pierre Soers, voornoemd, voor een bedrag van tweeëntwintigduizend negenhonderd vijftig euro (22.950,00¬ ) gestort ten belope van tweeëntwintigduizend negenhonderd vijftig euro (22.950,00¬ );

b) mevrouw Gaby Huysecom, voornoemd, voor een bedrag van tweeëntwintigduizend negenhonderd vijftig euro (22.950,00¬ ) gestort ten belope van tweeëntwintigduizend negenhonderd vijftig euro (22,950,00¬ );

c) de heer Nicolas Soers, voornoemd, voor een bedrag van honderdenzevenduizend honderd euro (107,100,00¬ ) gestort ten belope van honderdenzevenduizend honderd euro (107.100,00¬ ).

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hen ontvangen dividend waartoe besloten werd door voormelde algemene vergadering.

Bijgevolg stelt de algemene vergadering vast dat de kapitaalsverhoging voor haar volledig bedrag geplaatst is.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddrieënvijftigduizend euro (253.000,00¬ )."

3. De vergadering der aandeelhouders machtigt ondergetekende notaris om de statutenwijziging door te

voeren en verzoekt hem een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte met bankattest gecoïïrdi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeri

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2014
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : NEERWINDENSTRAAT 52, 3400 NEERWINDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL VAN DE BESTUURSORGANEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719

VAN MET VENNOOTSCHAPSRECHT

Mevrouw, Mijnheer,

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek Vennootschapsrecht, leggen wij u het fusievoorstel m.b.t. de vrijgestelde geruisloze fusie door opslorping voor van de naamloze vennootschap Debot door de Bvba Soers ]nest.

1. IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

1.1.De overgenomen vennootschap

De naamloze vennootschap "Debot", gevestigd te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 125 werd opgericht op 2 december 1991 door notaris Luc Talloen met standplaats te Leuven. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 74.368,06 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale waarde. Zij is ingeschreven onder het BTW nummer BE 0445 853 570. De naamloze vennootschap "Debot", gevestigd te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 125 heeft volgens haar statuten het nagemelde doel : De vennootschap heeft als doel: de aankoop, de verhuur, de verkoop, de invoer, de uitvoer, het onderhoud, de herstelling en de omvorming van aile voertuigen zowel voor haar rekening als voor rekening van derden evenals alle verrichtingen daaromtrent alsook de werkzaamheden die de uitbreiding hiervan kunnen bevorderen. Het; ondersteunen onder meer door technische, commerciële, financiële of administratieve bijstand van alle: ondernemingen bij dewelke zij zou zijn geinteresseerd. De vennootschap kan bovendien alle industriële handels; en financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan, met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan zowel in België als in het buitenland. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door; vertegenwoordiging, deelneming associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Bestuursorgaan. De overgenomen vennootschap heeft het volgende bestuursorgaan. Soers Pierre, Neerwindenstraat 52 te 3400 Landen, Bestuurder. Soers Nicolas Neerwindenstraat 52 3400 Landen Gedelegeerd bestuurder.

1.2, De overnemende vennootschap

De Bvba Soers Invest heeft haar maatschappelijke zetel te 3400 Neerwinden, Neerwindenstraat 52 en is ingeschreven onder het BTW nummer 0886 710 157. Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden door Erik Lerut, notaris met standplaats te Sint-Joris-Winge, op 19 januari 2007, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 253.000,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 1,000 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal. De vennootschap heet tot doel; - het kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen; - het beleggen en verhandelen van aandelen, certificaten, schuldvorderingen en andere roerende waarden uitgegeven door ondernemingen en instellingen; - het beheren van eigen beleggingen en vermogens en van participaties in dochtervennootschappen of ondernemingen waarin wordt deelgenomen en aan derden.  het verstrekken van leningen en voorschotten aan deze ondernemingen. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag; deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag; zich eveneens borg stellen voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar zijn van andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod wo"1 il,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18U11!111.111.1.1e1111

Ondememingsnr : 0886710157 Benaming

(voluit) : SOERS INVEST (verkort) :

ür-  r. r r " -

S~Cs" .~.~_= ~~l~

2 " 9 ç A , i

(.3ri fic l-,ochtja~lnk v8n Koop'rsondei j

i..,'-,-0-Griffie1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ ~"

Voor-

- behougen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap heeft het volgende bestuursorgaan. Soers Nicolas Neerwindenstraat 52 te , 3400 Landen, zaakvoerder

2. VOORGENOMEN VERRICHTING

Belde vennootschappen hebben nu reeds gelijkaardige activiteiten. De fusie van de twee vennootschappen ' zal leiden tot een rationalisatie van de bedrijvigheden en dit door middel van de centralisatie binnen één juridische entiteit, Bovendien wordt door deze fusie ook een grotere transparantie verkregen in de boekhouding. De fusie is verantwoord door de economische realiteit. De vennootschappen hebben de bedoeling om over te gaan tot een fusie door opslorping van de naamloze vennootschap Debot door de Bvba Soers Invest, met overname van alle vergunningen. De fusie zal boekhoudkundig ingaan vanaf 1 januari 2014. De nieuw uitgegeven aandelen van de Bvba Soers Invest nemen dus deel in de winst vanaf die datum.

3. DE RUILVERHOUDING DER NIEUWE AANDELEN

Uit het nazicht van de aandeelhouders is gebleken dat alle aandelen van de naamloze vennootschap Debot reeds in het bezit zijn van de Bvba Soers Invest. In dat geval worden er geen ruilverhouding vastgesteld en ' worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Het gaat dus om een geruislose fusie, dit wil zeggen een fusie zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gegeven dat alle aandelen reeds verenigd zijn in één hand is er vrijstelling van het opmaken van de verslagen van de bestuursorganen en van de bedrijfsrevisor. Er moet geen ruilverhouding vastgesteld worden. Er worden bijgevolg geen nieuwe aandelen van de Bvba Soers Invest gecreëerd.

4. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT Er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt.

5.DATUM VANAF WANNEER DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN OP DEELNAME IN DE RESULTATEN EN ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DERGELIJKE RECHTEN

Geen nieuwe aandelen.

6.DATUM VANAF WANNEER DE ACTIVITEITEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen van de naamloze vennootschap Debot, de overgenomen vennootschap, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de Bvba Soers Invest, de overnemende vennootschap, vanaf 1 januari 2014.

7. RECHTEN VOORBEHOUDEN AAN DE VENNOOT MET BIJZONDERE RECHTEN IN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Deze bepaling is niet van toepassing in dit geval, aangezien er geen vennoten met bijzondere rechten zijn in de overgenomen vennootschap, noch eigenaars van enige effecten of obligaties andere dan aandelen. 8.BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE REVISOR

Er wordt besloten om, zoals tegenwoordig wettelijk is voorzien, geen verslagen te laten opmaken door de bestuursorganen of door een bedrijfsrevisor.

9. BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE ZAAKVOERDERS VAN DE TE FUSIONEREN ;VENNOOTSCHAPPEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fusioneren vennootschappen.

10, OVERGENOMEN ACTIVA

Zie hierna volgende balans.

Activa

Materiële vaste activa 185.773,40 ¬

Financiële vaste activa 50,00 ¬

Vorderingen op ten hoogste een jaar 171.204,20 ¬

Liquide middelen 10.817,96 ¬

Overlopende rekeningen 5.671,40 ¬

Totaal activa 373.516,96 ¬

Passiva

Kapitaal 74.368,06 ¬

Reserves 7.436,81 ¬

Overgedragen resultaat 213.260,28 ¬

Voorzieningen 2.750,00 ¬

Schulden op ten hoogste een jaar 74.958,52 ¬

Overlopende rekeningen 743,29 ¬

Totaal passiva 373.516,96

Het gaat hier om een balans die meer dan zes maanden oud is, daarom is er een tussentijdse balans opgemaakt per 30 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hete; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Uit deze laatste balans blijkt dat er geen significante afwijkingen zijn geweest tussen 31 december 2013 en 30 september 2014.

De volgende onroerende goederen worden overgenomen. Een bedrijfsgebouw ingericht als garage  hoofdverdeling Opel bestaande uit twee grote toonzalen, dubbele werkplaats, grote verharde parking. Het eigendom is gelegen te Tienen op de Sint Truidensesteenweg 125 te 3300 Tienen kadastraal gekend of geweest zijnde onder Tienen 2 de afdeling sectie D nummer 281p12 plus aanpalende eigendom kadastraal gekend of geweest zijnde sectie D nummer 281y12 en 281x12.

11. ALGEMEENHEDEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen en de statuten. De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekende verbinden zich jegens , elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt. Wij verzoeken u over te gaan tot de uitvoering van het onderhavig fusievoorstel.

Gedaan te Neerwinden op 5 oktober 2014

Voor de Bvba Soers Invest : Boers Nicolas Neerwindenstraat 52 3400 Landen Zaakvoerder

Voor de NV Debot : Soers Nicolas Neerwindenstraat 52 3400 Landen Gedelegeerd bestuurder, Soers

Pierre Neerwindenstraat 52 3400 Landen Bestuurder. -

Voor-

sbebou en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he lej van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 25.06.2013 13215-0306-012
05/02/2015
ÿþMOd Word 11.1

~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T



RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

2 6 -01- 2015

LEU9S ie

10111

501985





Ondernemingsnr : 0886710157

Benaming

(voluit) : SOERS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerwindenstraat 52, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE NV DEBOT DOOR DE BVBA SOERS INVEST

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 16 januari 2015, aangeboden aan de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven véér registratie, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslisisngen genomen heeft met éénparigheid van stemmen

1. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, wordt vastgesteld :

a) De respektievelijke raden van bestuur van de twee vennootschappen hebben ieder op datum van 5 oktober 2014 een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel van Leuven op 21 november 2014 hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering. De fusievoorstellen werden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 december 2014 onder nummer 14216118 voor wat betreft de nv Debot en onder nummer 14216117 voor wat betreft de bvba Soers Invest.

b) Alle vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen zijn hier aanwezig en hebben uitdrukkelijk ingestemd met de verzaking aan het schriftelijk verslag voorgeschreven door artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt dat de nv Debot door fusie overgenomen wordt door de bvba Soers Invest.

Het bestuur van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist en bevestigt, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respektievelijke vermogens van de twee betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

3. De vergaderingen van beide vennootschappen keuren de fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat.op de bvba Soers Invest, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de nv Debot, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de ovememende vennootschap bvba Soers Invest.

4.ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de nv Debot ten algemenen titel over op de ovememende vennootschap bvba Soers Invest.

Partijen erkennen op de hoogte te zijn van de activa en passiva van de nv Debot op basis van de jaarrekening van 31 december 2013 en tussenbalans van 30 september 2014, zoals opgenomen in het fusievoorstel.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgangen van de vermogens van de vennootschap nv Debot op de overnemende vennootschap bvba Soers Invest geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden

a) Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

b) De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de .overgenomen_vennootschap.boekhoudkundig geacht worden_te.zijn verricht moor rekening.van.de overnemende

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aani1et Belgisch Staatsblad

"

vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen' dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

c) De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvemieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

d) Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

e) De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

f) Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn

van de overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

Enerzijds de fusie door overneming van nv Debot door bvba Soers Invest, werd verwezenlijkt;

Anderzijds nv Debot definitief opgehouden heeft te bestaan.

Het aandelenregister van de nv Debot in het bezit van de bvba Soers lnvest zal door het bestuur van de

bvba Soers lnvest worden vernietigd.

5. De jaarrekening van de nv Debot van 1 januari 2013 tot 31 december 2013 wordt door de algemene

vergadering van de bvba Soers Invest goedgekeurd en kwijting wordt aan de raad van bestuur van de nv Debot

verleend.

Het besluit wordt door de algemene vergadering van de bvba Soers Invest goedgekeurd met éénparigheid

van stemmen.

6 Aan de heren Pierre en Nicolas Soers, bestuurders van de nv Debot, hier aanwezig, wordt op hun

verzoek ontslag verleend als bestuurders van de nv Debot.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Tegelijk, hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

-

gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.07.2012, NGL 19.07.2012 12319-0408-012
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 31.08.2011 11503-0436-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.08.2010, NGL 25.08.2010 10447-0431-012
02/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.09.2008, NGL 29.09.2008 08757-0250-012

Coordonnées
SOERS INVEST

Adresse
NEERWINDENSTRAAT 52 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : Neerwinden
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande