SOFECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.239.108

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MURE 1M 1II

Vol behot

aan

Belg Staate

?.sasEL,

O2 20t

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0822.239.108

Benaming

(voluit) SOFECOR

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Tramstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging - wijziging van de statute

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van 28 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakefijkheid "SOFECOR", met maatschappelijke zetel te 1853 Grimbergen, Strombeek-Bever, Tramstraat 24, ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel onder ondernemingsnummer 0822.239.108, Belasting over de Toegevoegde Waarde-nummer 822.239.108, de volgende beslissingen heeft genomen: (...)

EERSTE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.1.B. 1992. voor een bruto bedrag van driehonderd vijfennegetig duizend euro (395.000,00). Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

TWEEDE BESLUIT  VERSLAGEN

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato 15 november 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen en waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap, alsook het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DGST - Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Fabio Grisi, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1170 Brussel, Avenue E. Van Becelaere 28 A bus 71, die het bij het artikel 313 van het wetboek van vennootschap voorgeschreven verslag heeft opgesteld in het raam van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"BESLUIT

De inbrengen in nature In de BVBA SOFECOR betreffen vorderingen in rekeningen courant van de heer Emmanuel Pierre DELAEY en Mevrouw Frieda Anna VAN DER ELSTF1AETEN (schuldeisers) op de BVBA SOFECOR (schuldenaar) ingeschreven in de boeken van de BVBA SOFECOR. Het totaal van de inbrengen in natura zal 355.500,00 EUR zijn.

Tot besluit van onze werkzaamheden verklaren we dat

1) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen, alsook voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie uit te geven aandelen te vergoeding van de inbreng in natura;

2) De beschrijving van deze inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3) De voor de inbrengen in natura door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tot een totale inbreng van 355.500,00 EUR die tenminste overkomt met het aantal en de nominale waarde, of, bij gebrek aan nominale waarde met de fractiewaarde, en in voorkomend geval met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

4) De vergoeding van de inbrengen in nature, zoals ze wordt voorgesteld en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, bestaat uit 3.555 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

We wensen er tenslotte aan te herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, noch over enige fiscale aangelegenheid aangezien het de verantwoordelijkheid is van de raad van bestuur om de fiscale regelgeving na te komen.

We herinneren er overigens aan dat het zaak is dat de aandeelhouders zich bezinnen over de vraag wie titularis is van de uitgekeerde belaste reserves in achtnemende de verschillende huwelijksstelsels die mogelijk Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn binnen het burgerlijk recht (stelsel van algehele gemeenschap van goederen, stelsel van scheiding van goederen, stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten, enz.).

Brussel, 17 maart 2014

Burgerlijke BVBA "DGST & Partners - Bedrijfsrevisoren",

Fabio CRIS!,

Bedrijfsrevisor, Vennoot""

Een exemplaar van beide verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel samen met een uitgifte van deze akte.

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van driehonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd eruro (355.500,00) om het kapitaal alzo te brengen van honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00) op vierhonderd tachtig duizend vijfhonderd euro (480.600,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura zoals hierna uiteengezet en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van drieduizend vijfhonderd vijfenvijftig (3.555) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten en verliezen zullen delen pro rata temporis vanaf de creatie.

De vergadering verklaart te weten dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W1B 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

VIERDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING- INBRENG IN NATURA

De Heer Delaey Emmanuel en mevrouw Van der Elstraeten, Frieda, verschijners voornoemd, die na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat , verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en aantonen dat zij de houders zijn van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de vernoemde vennootschap "SOFECOR", bestaande uit een toegekend tussentijds dividend ten bedrage van driehonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd euro (355.500,00)

De Heer Delaey Emmanuel en mevrouw Van Der Elstraeten, Frieda verklaren vervolgens inbreng te doen in de vennootschap "SOFECOR" van hun schuldvordering, ten bedrage van driehonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd euro (355.500,00) ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

De schuldvordering wordt verder omschreven in het verslag van de be-drijfsrevisor.

De betrokken partijen verklaren op de hoogte te zijn en ontslaan de notaris van een verdere beschrijving ervan in deze akte.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA.

Ter vergoeding van voormelde inbreng ten bedrage van driehonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd euro (355.500,00) worden aan de inbrengers, toegekend:

- De heer Delaey, Emmanuel, voornoemd,: 1.777 volledig volstorte aandelen

Mevrouw Van Der Elstraeten, Frieda, voornoemd: 1.778 volledig volstorte aandelen

die dit aanvaarden.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 637 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd euro (366.600,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderd tachtig duizend vijfhonderd euro (480.500,00) vertegenwoordigd door vierduizend achthonderd en vijf (4.805) aandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tachtig duizend vijfhonderd euro (480.500,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierduizend achthonderd en vijf aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vierduizend achthonderd en vijfde (1/4.805de) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

ln de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 28 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van driehonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd euro (355.500,00), om het kapitaal te brengen van honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00) op vierhonderd tachtig duizend vijfhonderd euro (480.500,00) door inbreng in natura van de schuldvordering bestaande uit het toegekend tussentijds dividend, mits creatie en uitgifte van drieduizend vijfhonderd vijfenvijftig (3.555) nieuwe aandelen."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT ZAAKVOERDERS.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten. ACHTSTE BESLUIT BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan bvba Fanolam te 6142 Leernes, Rue Bertaux 46 en zijn medewerkers (ieder met de macht afzonderlijk te handelen) teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van

,e.

het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen

teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve

verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

SLUITING VAN DE VERGADERING

1/ De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

131)1agen:- een gelijkvomiig afschrift

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrilfsrevisor

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Notaris Sandry Gypens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.08.2013 13431-0093-011
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 06.08.2012 12396-0088-011
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 30.08.2011 11512-0526-010
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 06.08.2015 15397-0171-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 30.08.2016 16564-0071-011

Coordonnées
SOFECOR

Adresse
TRAMSTRAAT 24 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande