SOFFIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFFIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.596.629

Publication

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.03.2012, NGL 27.07.2012 12336-0470-008
30/05/2012
ÿþT " T

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerfleleçid ter griffie de;

Rechtbank Ven Koophande

te Leuven, de

GRJFFJE, 8 MEI 2012

Dl

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsb lad

*iaogns*

Ondernemingsnr : 0444.596.629

Benaming

(voluit) : SOFF1MMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 10 mei 2012, nog te registreren, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOFFIMMO, met zetel te 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 26, ingeschreven in het RPR te Leuven onder nummer 0444.596.629 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

EERSTE BESLISSING:

Toebedeling onroerende goederen

De hierboven gekwalificeerde vennootschap "SOFFIMMO", hier vertegenwoordigd door haar vereffenaar, de Heer Van Wesel Philip, geboren te Leuven op 17 augustus 1986, woonachtig te 3191 Hever, Rubenslaan 14, benoemd tot deze functie van voormeld proces-verbaal de dato 29 maart 2012, bekrachtigd bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van Koophandel te Leuven op 23 april 2012 verklaart bij deze af te staan en over te dragen overeenkomstig de hier verder beschreven toebedeling onder de gewone rechtswaarborgen, aan en ten behoeve van de vennoten: (beschrijving van de onroerende goederen en voorwaarden van overdracht)

TWEEDE BESLISSING:

Verslag verrichtingen vereffening

Na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben aangehoord, besluit de vergadering dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt.

DERDE BESLISSING:

Ontheffing vereffenaar en kwijting

De algemene vergadering besluit dat zij de Heer Philip Van Wesel, voornoemd, zonder voorbehoud noch beperking ontheft van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting verleent.

VIERDE BESLISSING: Sluiting vereffening

De algemene vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

De boekhoudkundige en administratieve stukken zullen verder bewaard worden gedurende een periode van minstens vijf jaar op volgend adres: 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 26.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thomas Boes

tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, homologatie rechtbank dd. 4/5/2012 van plan van verdeling actief-passief, kopij volmacht Paul Van Wesel dd. 23/12/1985

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij fiée Térifi-eh Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/05/2012
ÿþc Mod Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tttrcc,ï.cC,:?4,w,.t t..r 2 7 APR. 2012

~. ;r

R~iii sf~rr" :, %MC Griffie

zj~,i:~~n ~?=

~ _

IMIIII~IIII'~VInI~IN

*120876]3*

V beh aa Be Sta;

IV

Ondernemingsnr : 0444.596.629

Benaming

(voluit) : SOFFIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING-BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 29 maart 2012, ter registratie neergelegd, is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOFFIMMO, met zetel te 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 26, ingeschreven in het RPR te Leuven onder nummer 0477.461.021 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nemen:

EERSTE BESLISSING: Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen.

De voomoemde aanwezige aandeelhouders verklaren genoegzaam kennis te hebben van de inhoud van de door de zaakvoerders opgestelde verantwoordingsverslag van 20 februari 2012 en tevens van de staat, die een samenvatting geeft van de toestand van de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2011. De vergadering stelt unaniem vast dat er tussen de afsluitdatum van deze staat van activa en passiva en heden geen activa- noch passivabewegingen zijn geweest. De vergadering stemt in met de inhoud van voormeld verantwoordingsverslag.

De externe accountant heeft overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

11. BESLUIT

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de zaakvoerders van de BVBA SOFFIMMO een boekhoudkundige staat op datum van 31 december 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft 1.619.754,24 euro en een netto-actief van 1.614.543,41.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Er zijn geen andere Inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Meise, 14 maart 2012

Bruno Temmerman (Get.)

Accountant"

De verschijners en de zaakvoerders verklaren een afschrift van de voormelde verslagen en staat van activa en passiva, samen met de oproeping voor de algemene vergadering ontvangen te hebben conform de bepalingen van artikel 194 wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; ze besluiten zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden,

TWEEDE BESLISSING: Staat van activa en passiva

De algemene vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011 en keurt deze goed

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

DERDE BESLISSING: Statutenwijziging

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt artikel 4 van de statuten geschrapt en vervangen als volgt:

Op 20 juni 1991 werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur. Op 29 maart 2012 werd, zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

VIERDE BESLISSING:

Ontslag zaakvoerders  Benoeming vereffenaar

De algemene vergadering beslist als vereffenaar te benoemen onder opschortende voorwaarde van de bevestiging als vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Leuven, en stelt in die functie: de Heer van Wesel Philip Pieter, geboren te Leuven op 17 augustus 1986, woonachtig te Hever, Rubenslaan 14.

Tengevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerders, zijnde: de heer VAN WESEL Philip Pieter en de heer VAN WESEL Yanick Tony, voornoemd en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar, onder voorbehoud evenwel van wat het verslag van de vereffenaar ten hunner laste zou kunnen weerhouden.

VIJFDE BESLISSING: Bevoegdheden vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

De boekhoudkundige en administratieve stukken zullen verder bewaard worden gedurende een periode van minstens vijf jaar op volgend adres: 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 26.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thomas Boes

Tegelijk hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte, staat actief-passief dd. 31/12/2011, verslag raad van bestuur, verslag van de accountant, homologatie vereffenaar door rechtbank van Koophandel dd. 23/4/2012



Bíjtágën bij"liëfBërgischstáâtsbîâi - T0%0572M2 - Annexes du Moniteur belge







Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 27.07.2011 11332-0178-008
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 06.07.2010 10265-0192-008
20/07/2009 : LE081153
02/07/2009 : LE081153
19/08/2008 : LE081153
18/04/2008 : LE081153
27/02/2008 : LE081153
02/08/2007 : LE081153
01/08/2006 : LE081153
13/04/2006 : LE081153
03/03/2006 : LE081153
21/12/2005 : LE081153
28/07/2005 : LE081153
09/08/2004 : LE081153
02/07/2003 : LE081153
17/02/2003 : LE081153
22/08/2002 : LE081153
12/08/2000 : LE081153
25/11/1998 : LE81153
26/09/1997 : LE81153
18/04/1992 : LE81153
18/12/1991 : LE80311

Coordonnées
SOFFIMMO

Adresse
WAVERSEBAAN 26 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande