SOFT WARE ARE PEOPLE, AFGEKORT : SWAP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFT WARE ARE PEOPLE, AFGEKORT : SWAP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.095.339

Publication

30/11/2012
ÿþmod 11.1

*~ L

:Bteaa ijiu;rieterel:

" iaisaoo~"

Ondernemingsnr : BE0461.095.339

Benaming (voluit) : SOFT WARE ARE PEOPLE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : NEERPOORTEN 6

1861 Meise

Onderwerp akte : MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  OPSLORPING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ALYOTECH CONSULT BELGIUM - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - BIJZONDERE MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 16 november, dat Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap « Soft Ware Are People », met maatschappelijke zetel te Neerpoorten 6, 1861 Meise; (Wolverten), volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT: Goedkeuring van de iaarrekeninq van de Vennootschap afgesloten per 30 september 2012 alsook van het iaarverslaq van het college van zaakvoerders met betrekking tot het boekjaar 2012

TWEEDE BESLUIT: Kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar afgesloten per 30 september 2012

DERDE BESLUIT: Aan de fusie door opslorping van "SOFT WARE ARE PEOPLE" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALYOTECH CONSULT BELGIUM" voorafgaandeliike formaliteiten:

3.1. De Vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het fusievoorstel opgesteld op 13 september 2012 door de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en door het college van zaakvoerders van de Vennootschap overeenkomstig de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd, voor elke vennootschap, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 20 september 2012, welk fusievoorstel de fusie door opslorping in de zin van artikel 676,1° van het Wetboek van vennootschappen van de Vennootschap door de Overnemende Vennootschap, voornoemd, voorziet, en volgens hetwelk het gehele vermogen van de Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, overgedragen wordt aan de Overnemende Vennootschap, ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap. De datum waarop de handelingen van de vennootschap boekhoudkundig geacht worden voor rekening van de Overnemende Vennootschap zijn verricht is 1 oktober 2012 om 00.00 uur.

De vermelding van de neerlegging van dit voorstel tot fusie werd bekend gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 1 oktober 2012 onder nummer 12162167 voor de Vennootschap en onder nummer 12178162 voor de Overnemende Vennootschap, hetzij tenminste 6 weken vóár de datum van deze vergadering.

Voor zover ais nodig, verklaart de voorzitter en erkent de enige vennoot, aanwezig als gezegd, dat overeenkomstig de artikelen 720 §2 en 3 van het Wetboek van vennootschappen, één maand voor huidige algemene vergadering, de enige vennoot kennis heeft kunnen nemen van volgende documenten

Luik S .Ë ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RUSSEN

2iNOV. 20121

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het fusievoorstel waarvan hij eveneens een kopie heeft kunnen verkrijgen zonder kosten;

- de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van de Vennootschap en deze van de

Overgenomen Vennootschap;

de verslagen van de bestuursorganen over de laatste drie boekjaren.

De enige vennoot verklaart geen opmerkingen te hebben op voormelde documenten.

3.2. De voorzitter verklaart dat er geen enkele opmerkelijke wijziging van het vermogen van de Vennootschap is gebeurd tussen de datum van het opstellen van het fusievoorstel en heden.

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap hebben het college van zaakvoerders van de Vennootschap niet ingelicht aangaande enige belangrijke wijzigingen in het vermogen van haar vennootschap tussen de datum van het fusievoorstel en heden.

Ondergetekende Notaris heeft bijgevolg het bestaan en de interne en externe wettelijkheid vastgesteld van de akten en formaliteiten aangaande de geplande fusieverrichting, welke rusten op de vennootschap.

3.3. Het vermogen van de Vennootschap dat ingevolge de fusie naar de Overnemende

Vennootschap overgaat bestaat uit aile actief- en passiefbestanddelen, zoals deze uitgedrukt zijn in de jaarrekening afgesloten per 30 september 2012 welke ter gelegenheid van deze vergadering werd goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT: Fusie en ontbinding

4.1 ,De vergadering beslist tot de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap en zij beslist de fusie door opslorping door de Overnemende Vennootschap (opslorpende vennootschap) overeenkomstig het voormelde fusievcorstel, door middel van een overgang (ten algemene titel), naar deze laatste, van het gehele vermogen, zowel het actief als het passief, van de Vennootschap, goed te keuren.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen zal er geen enkel nieuw aandeel door de Overnemende Vennootschap uitgegeven noch toegekend worden in ruil voor de zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de Vennootschap die de Overnemende Vennootschap bezit.

Alle handelingen gesteld door de Vennootschap vanaf 1 oktober 2012 om 00.00 uur zullen beschouwd worden als verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.2.De vergadering beslist dat de boeken en de documenten van de Vennootschap door de Overnemende Vennootschap zullen worden bewaard op het adres van de maatschappelijke zetel van deze laatste, en dit gedurende de termijn voorzien door de wet.

VIJFDE BESLUIT: BIJZONDERE MACHTEN

5.1.De vergadering verleent alle machten aan elk van de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap, elk individueel handelingsbevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen welke in het kader van de genomen besluiten nuttig of vereist zouden kunnen zijn.

De vergadering verleent in het bijzonder volmacht aan de heer Crespel Pierre-Yves om de verwezenlijking van de hierboven vermelde fusie vast te stellen en om het vermogen dat ingevolge de fusie van rechtswege van de Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overgaat, te beschrijven en om tussen te komen bij het verlijden van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Overnemende Vennootschap waarop over de fusie door opslorping van de Vennootschap door de Vennootschap beraadsglaagd en beslist zal worden.

5.2.De vergadering verklaart daarenboven als bijzondere iasthebber aan te stellen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KREANOVE », met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, avenue Kersbeek 308, 0479.092.007 RPR Brussel, om alle nodige stappen en formaliteiten te ondernemen die nodig blijken te in het kader van de genomen besluiten, bij bij de Kruispuntbank van

mod 11.1

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Ondernemingen, bij private of publieke administraties en bij alle fiscale, sociale en andere administraties (met inbegrip van de BTW-administratie).

Voornoemde bijzondere lasthebber mag, in naam van de ontbonden Vennootschap, alle verklaringen doen, alle akten en documenten ondertekenen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge .. - I afschrift;

- I gelijkvorming uittreksel.

- I volmacht



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2012
ÿþ`t ~

xk

#.;

11i' Illltll I1IIII DI Yllll81

*12162167*

V

beh

aa

Bel

Staa

~ I ~

mod 11.1

11-fM031 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

L o `~tíge 2012

Qndernemingsnr : 0461.095.339

Benaming (voluit) : Soft Ware Are People

;, Onderwerp akte : Fusievoorstel

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerpoorten 6

1861 Meise (Wolvertem)

1

" d

Neerlegging van het voorstel van de fusie door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; u Alyotech Consult Belgium », met ri aatschappelijke zetel te avenue de Foestraets 28 A, 1180 Ukkel,: ïl ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonen-registernummer 0466.960.275, RPR Brussel (overnemende vennootschap) en door de de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid « Soft Ware Are People », met maatschappelijke zetel te Neerpoorten 6, 1861 Meise; (Wolvertem), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonenregisternummer; 0461,095.339, RPR Brussel (over te nemen vennootschap) opgemaakt in toepassing van artikel 719 van het; Wetboek van Vennootschappen,

1.

Gerrit Lybaert

Lasthebber

I; I

I; 1

1~ ;

II I

'1 I

II

;I

.;

II

II I

II i

IY I

l'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþ Matl Wan111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eusSp,.

1 8 SEVigg

1111

*12160753*

be

a

B~ stt

III

III

I

iu

II

ui

i

i

Ondernemingsar : 0461.095.339

Benaming

(voluit} : SOFT WARE ARE PEOPLE

(verkort) : SWAP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerpoorten 6 - 1861 Meise

(volledig adres)

i Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 15.07.2012 blijkt dat met algemeenheid van stemmen het ontslag, ingediend door volgende zaakvoerders, wordt aanvaard

- Philippe Van Lint, Oude Baan 43, 3071 Erps-Kwerps

- Artto GCV, de Bodtlaan 1, 2650 Edegem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dirk Hassink, de Bodtlaan 1, 2650 Edegem

Er wordt hen kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

De vergadering wenst deze zaakvoerders tevens te bedanken voor hun betrokkenheid bij de vennootschap , en het succes ervan in het verleden.

Brigitte Van Lint

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.04.2012 12098-0351-015
24/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

qty12

110 111111111111111111111

*12044670*

Griffie

Ondememingsnr : 0461095339

Benaming

(voluit) : SOFT WARE ARE PEOPLE

(verkort) : SWAP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerpoorten,6 1861 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van zaakvoerders

Uittrekksel van de notulen van de algemene vergadering gehouden op 31 januari 2012: 1.Benoeming van zaakvoerders van de Vennootschap:

De buitengewone algemene vergadering beslist om de volgende personen te benoemen als zaakvoerders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang:

--Mevrouw Brigitte Van Lint, wonend te 1861 Meise, Neerpoorten, 6 tot 30 juni 2012;

-de heer Frank Brijs, wonend te 2980 Zoersel, Voome 5 voor een onbepaalde duur;

-de gewone commanditaire vennootschap Artto, met haar maatschappelijke zetel gevestigd te 2650 Edegem,Jan de Bodtlaan, 1 en ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0479.876.519, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Hassink, voor een onbepaalde duur,

-en de heer Pierre-Yves Crespel, wonend te 1180 Brussel,de Foestraatslaan, 28A voor een onbepaalde duur.

De enig vennoot stelt vast dat de heer Philippe Van Lint als zaakvoerder van de Vennootschap werd benoemd zonder bepaling van de duur van het mandaat. De vergadering beslist dat zijn mandaat zal beëindigen op 30 juni 2012.

Voor zover als nodig, stelt de algemene vergadering vast dat de volgende personen als zaakvoerders van

de Vennootschap moeten beschouwd worden:

-mevrouw Brigitte Van Lint;

-de heer Philippe Van Lint;

-de heer Frank Brijs;

-de gewone commanditaire vennootschap Artto, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Hassink;

-en de heer Pierre-Yves Crespel.

2. Volmacht

De algemene vergadering besluit om bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Cedric Guyot en/of Mevrouw Catherine Willemyns en/of Mevrouw Olivia De Patoul en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde alle vereiste documenten neer te leggen ter' griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voormelde resoluties (daarin begrepen het; ondertekenen van Formulier I en Il), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Olivia de Patoul

Lasthebber

05/05/2011 : BL615413
30/04/2010 : BL615413
30/04/2009 : BL615413
06/05/2008 : BL615413
16/03/2007 : BL615413
04/05/2006 : BL615413
13/04/2005 : BL615413
11/10/2004 : BL615413
04/08/2004 : BL615413
29/03/2004 : BL615413
19/03/2003 : BL615413
29/03/2002 : BL615413
05/07/2000 : BL615413
02/04/1999 : BL615413

Coordonnées
SOFT WARE ARE PEOPLE, AFGEKORT : SWAP

Adresse
NEERPOORTEN 6 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande