SOGM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOGM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.830.740

Publication

24/12/2014
ÿþ à

Mod 2.1

Let *ai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



nclrgel~gdloritvzele~º%~ r,,+

u 15 E1EC. 2014

'.-~7~ti~

rr, ~~taPti l c~," "

ec~rl lI~P~" ~;ti ' ^~~si, j ,~

.

*14227255*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : o50C 83b '95o,

Benaming

(voluit) : SOGM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Charles Coppensstraat, 81

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Frits GUISSON te 9880 Aalter, op 10 december 2014, nog te registreren, dat werd opgericht door:

1.Mejuffrouw GOEMINNE Sophie Marie Isabelle Fernand, geboren te Duinkerke (Frankrijk) op 23 april 1983, ongehuwd, wonende te 1560 Hoeilaart, Charles Coppensstraat, 81,

- een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "SOGM"

- zetel: 1560 Hoeilaart, Charles Coppensstraat, 81;

kapitaal: E 18.600,00, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, ais volgt door zelfde Mejuffrouw GOEMINNE Sophie;

-duur: onbepaald.

-doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

'alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op onroerend goed, o.a. maar zonder limitatief te willen zijn : (i) de uitoefening van het beroep van consulent in vastgoedinvesteringen,(li) de aankoop en verkoop van onroerend goed, (iii) de verhuur van onroerend goed, (iv) de herverkoop na splitsing van onroerend goed,(v) de verbouwing van onroerend goed in het algemeen,(vi) participatie in de vastgoedmarkt, (vil) het leveren van allerhande diensten in het kader van haar doel, met inbegrip van het beheer van vastgoedpatrimonium en de tussenkomst als tussenpersoon inzake verhuur of overdracht van gebouwen.

°elke activiteit die valt onder de consultancy sector, met name elke bijdrage tot de oprichting en ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van financieel, technisch, commercieel of administratief advies in de meest brede zin van het woord, met uitzondering van advies m.b.t. belegging van geld e.a., het verlenen van advies en bijstand en het rechtstreeks of onrechtstreeks leveren van administratieve en financiële diensten, diensten inzake verkoop, productie, organisatie en commerciële distributie, en meer algemeen het algemeen beheer en de uitoefening van allerhande management- en dienstenactiviteiten in de meest ruime zin van het woord aan om het even welke natuurlijke of rechtspersoon; het uitvoeren van opdrachten onder de vorm van studies, organisatie, expertises, technische of andere handelingen en raadgevingen binnen het domein van het maatschappelijk doel.

°elke vorm van handel, met name import, export, aankoop en verkoop in groot- of kleinhandel, vertegenwoordiging en makelaardij, evenals het vervaardigen, verwerken en vervoeren van allerhande goederen en producten.

De Vennootschap kan op alle mogelijke wijzen een belang hebben in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met eenzelfde, gelijksoortig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar activiteiten ten gunste zullen komen, of haar grondstoffen kunnen bezorgen, de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar cliënteel kunnen doen uitbreiden.

In het algemeen kan de Vennootschap alle industriële, commerciële, financiële of civiele handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, een verband houden met haar doel, of die de uitvoering ervan zou kunnen bevorderen. De Vennootschap zal eveneens tot doel hebben participaties te nemen, zowel in België als in het buitenland, in andere vennootschappen of bedrijven onder welke vorm ook en het beheer van deze participaties. Zij zal kunnen deelnemen in de oprichting, ontwikkeling, het beheer en de controle van elke vennootschap of bedrijf.

De Vennootschap zal kunnen ontlenen onder welke vorm ook. De Vennootschap zal aan haar filialen, dochtermaatschappijen en aan eender welke andere vennootschap kapitaal kunnen uitlenen, met inbegrip van kapitaal voortkomend uit leningen en/of uitgifte van obligaties. De Vennootschap zal aile commerciële, financiële of industriële handelingen kunnen stellen, alsook alle roerende of onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

oehouûen aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

eigendomsoverdrachten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel begunetlgen of die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wordt als statutair zaakvoerder aangesteld, Mejuffrouw Sophie GOEMINNE, welke het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: jaarlijks op 20 december om 17.00 uur, en voor de eerste keer in 2016;

- boekjaar: gaat in op 1 juli van ieder jaar om te eindigen op 30 juni van het er op volgend jaar, het eerste eindigend op 30 juni 2016;

-Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo: Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen:

- Volmachten: Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het

rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan BVBA "MGMT CONSULT" te 1410 Waterloo, Avenue duc Château Jaco, 6, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2014.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd: Afschrift oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOGM

Adresse
CHARLES COPPENSSTRAAT 81 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande