SOLFABEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLFABEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.235.981

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.08.2013, NGL 19.09.2013 13587-0576-011
23/09/2011
ÿþ

rom,=<<.' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.1 cl.

:Lete~` at ÿ 3 SEP. 20n

VR.RfF.REPÇ

Griffie

l!II/I/IiII/IiII//iIIIhiUIIIhlI /i//! l/ii! IIi! lii/

"11143941+

1 iet

Be Sta

C?ndernemingsnr : 0eb3`3_35 .<=3$

Benaming : SolFaBel

(voluit)

Rechtsvorm : starter-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : _Bierbeekstraat 99 A

3052 Oud-Heverlee (Blanden)

Onderwerp akte :Oprichting

j Oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-Pierre Rooman, te Leuven, op 9 september 2011:

1. rechtsvorm en naam: starter-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SolFaBel

2. zetel: 3052 Oud-Heverlee (Blanden), Bierbeekstraat 99 A.

3. duur: de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

4. opgave van de vennoten, tevens oprichters: MERGAERTS, Tom Roger Virginie, wonende te Leuven waarvan de inbreng voor ¬ 3.000,00 nog niet is gestort.

5. kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt vierduizend euro en is gestort tot beloop van duizend, euro.

6. samenstelling: het kapitaal is volledig in geld geplaatst.. "

7. boekjaar: begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het erop volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van negen september tweeduizend en elf tot dertig juni tweeduizend dertien.

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening over-; blijvend saldo:

Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt.jaarlíjks bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht.

Tenminste één vierde van de netto-winst wordt vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds.: Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de reserve een som gelijk aan het verschil tussen heti geplaatste kapitaal en ¬ 18.550,00 vertegenwoordigt.

Voor zover het netto actief niet gedaald is of hierdoor niet zou dalen onder het bedrag van het storte kapitaal, verhoogd met de niet uitkeerbare reserves, wordt de overblijvende winst evenredigI verdeeld onder alle aandelen of mag op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar een volgend boekjaar overgedragen, in een; bijzonder reservefonds geboekt of elke andere winstverdeling besloten worden.

ln voorkomend geval zal het vereffeningsaldo op evenredige wijze verdeeld warden onder de aan deelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet in gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging:

De oprichter benoemden voor onbepaalde tijd tot enige zaakvoerder:.

de heer MERGAERTS, Tom Roger. Virginie (NN 72.08.30-261.19), wonende te 3012 Leuven (Wil-

: sele), Aarschotsesteenweg 111

. Aan hem is volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven--

nootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden.

10. commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen.

11. doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- het uitvoeren van leiding en toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of gelijkaardige functies, evenals het geven van advies;

(Wilsele), Aarschotsesteenweg 111,

Op d= laatst= blz. van Luik E vermelden :R_=:to :Ma3n) en hcedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de xerso{o;n;en) bevoegd de rechtsj3erscGn ten aanzien van derden te ver;s genwe^-rdfQen

Verso : Naam an handtekening

"

Luik B Vervolg

aile activiteiten van management en consultancy, alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de studie en het advies in alle economische, financiële, fiscale, juridische, bedrijfsorganisatorische, culturele en sociale aangelegenheden; het produceren promoten en uitvoeren van culturele activiteiten in de ruimste zin, waaronder muzikale activiteiten; het opleiden, managen en begeleiden van artiesten; het inrichten van opvoeringen en concerten en alle activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden; het kopen en verkopen van intellectuele en artistieke rechten van uitvoeringen; klank- en beeldopnamen en aile hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden activiteiten; het uitgeven van muziek en theaterstukken en alle hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden activiteiten; het beheer van intellectuele en artistieke rechten van uitvoeringen en werken;

de aankoop, verhoop en verhuur van apparatuur en infrastructuur die nodig is om bovenstaande activiteiten tot stand te brengen; de commercialisatie van de bovenstaande activiteiten en de hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden activiteiten zoals productie en verkoop van merchandising.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en on; roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de han-

delsfondsen, in pend geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere "

verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennoot: schappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er be- stuurs- en andere mandaten in uit te oefenen."

12. jaarvergadering: de laatste zaterdag van de maand augustus, om 10 uur.

voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, maar kan zich wel laten vertegenwoordigen voor de ondertekening van een notariële akte.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag een vennoot zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de andere personen onder een wettelijke vertegenwoordiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger of de door deze laatste aangeduide lasthebber.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de aandelen door de vruchtgebruiker alleen vertegenwoordigd. Wanneer de vergadering besluit over de ontbinding en de erop volgende vereffening van de vennootschap, bezit alleen de blote eigenaar het vertegenwoordigingsrecht. Bij pandgeving worden de aandelen vertegenwoordigd door de pandge- ver, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder.

13. Volmachten: nihil.

14. deponering van gestorte kapitaal: De oprichter verklaarde dat het gestorte gedeelte van het

kapitaal ter beschikking werd gesteld van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Jean-Pierre Rooman

notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

de uitgifte.

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de leetete bIz. Vârf Luit B vernielden : RQcto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van d$ perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

trarso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 29.08.2015, NGL 04.09.2015 15572-0217-011

Coordonnées
SOLFABEL

Adresse
BIERBEEKSTRAAT 99A 3052 BLANDEN

Code postal : 3052
Localité : Blanden
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande